23 96 65 96
Søk

Reiser til Mauritius

En ferie på Mauritius er en ferie du aldri glemmer. Øya er blant Indiahavets mest eksklusive. Mauritius byr på hvite tropestrender, duvende kokospalmer, turkisblått hav og fantastiske hoteller. Her kan du nyte tilbakelent luksus med fokus på herlig mat, deilige spaopplevelser og unik service i eksklusive rammer. Mauritius er det opplagte valget for deg som ønsker å avslutte safarioppholdet i Afrika med en badeferie på en ekte paradisøy. 

Befolkningen på Mauritius er en fascinerende blanding av indere, kinesere, afrikanere og etterkommere av de franske kolonistene. Klimaet er behagelig hele året, med varme tropedager og milde kvelder. Når det en sjelden gang regner, kommer det hovedsakelig som korte og heftige regnskyll som bidrar til at øya er grønn og frodig året rundt.

Les mer om Mauritius

Paradisstrender og reiseopplevelser på Mauritius

Mauritius er omgitt av korallrev. De bidrar dels til å beskytte strendene og gi rolige og barnevennlige badeforhold, og dels til å skape den perfekte ramme for snorkling og dykking. En ferie på Mauritius er derfor perfekt for familier med barn. Store deler av Mauritius er omkranset av herlige sandstrender som innbyr til deilige, avslappende dager i solen. Badetemperaturen ligger mellom 23 og 27 grader hele året, og solen skinner mellom 6 og 8 timer hver dag. Øya er også et paradis for vannsportentusiaster. Lei en speedbåt eller en Hobie Cat, dra på dyphavsfiske, test ut kitesurfing eller opplev livet under havoverflaten fra en undervannsbåt. Vil du spille golf, er det gode muligheter for det på flere av øyas hoteller, og Mauritius er kjent for sine flotte golfbaner. En ferie på Mauritius byr på fantastiske muligheter for deg som drømmer om en badeferie med unike naturopplevelser.

Skal badeferien krydres med andre reiseopplevelser, kan du for eksempel besøke hovedstaden Port Louis. Besøk det lokale grønnsaks- og fiskemarkedet, opplev vakre, gamle bygninger fra kolonitiden, som står i sterk kontrast til byens moderne skyskrapere, og spaser en tur i botanisk hage. Byens kjøpesenter ved havnefronten byr på gode shoppingmuligheter. Mauritius kan også skilte med regnskog, vulkaner, fossefall, Chamarels bølgende landskap og ikke minst Grand Bassins hellige sjø og hindutempel.

Turer til Mauritius for både par og familier

Mauritius byr på spennende kulinariske opplevelser. Menyene består ofte av en blanding av retter fra det afrikanske, franske, kinesiske, kreolske og indiske kjøkkenet – og har fersk fisk som en av de viktigste ingrediensene. De fleste viner importeres fra Sør-Afrika, men hotellene har også et mindre utvalg av europeiske viner. Prøv også øyas lokale rom, som vi anbefaler varmt.

På Mauritius finner du hoteller for enhver smak, fra små, intime boutique-hoteller til store luksusresorter. Mange hoteller har gode fasiliteter for familier, inkludert barneklubb, barnebasseng og barnevennlige strender. Samtidig innbyr Mauritius til romantikk, og ikke overraskende velger mange par å dra på bryllupsreise til øya. Flere hoteller har spesialtilbud for brudepar. Vi i NYATI Safari hjelper gjerne med å organisere bryllupsreiser til Mauritius.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.