+47 23 96 65 96
Søk

Alle reiser avlyses inntil videre til og med 31. mai pga. Covid-19

Utenriksdepartementet har oppdatert reiseveiledningene i forbindelse med Covid-19. Alle ikke-nødvendige reiser til hele verden frarådes inntil videre. Hos NYATI Safari følger vi naturligvis Utenriksdepartementets anbefalinger, og derfor annullerer vi inntil videre alle avreiser frem til og med den 31. mai. Vi vil fortløpende kontakte de gjestene, som er berørt av annulleringene. Du behøver derfor ikke kontakte oss, hvis du skal reise i denne periode, da vi kontakter alle i den rekkefølgen, du/dere skal reise.

Vi har dessverre en del gjester som er berørte av situasjonen som hadde gledet seg til å komme på safari utover våren. Vi er veldig lei oss på deres vegne. Men vi håper at situasjonen snart stabiliserer seg slik at vi igjen kan sende mange glade gjester ned til NYATI Safari Lodge og andre steder i det sørlige Afrika. Heldigvis opplever vi en stor vilje til å flytte den planlagte reisen til et senere tidspunkt, og det er vi svært takknemlig for. Det vil vi gjerne rekke en stor takk til.

Fredag den 26. mars vedtok Folketinget i Danmark en endring av reisegarantifondsloven, som utvider Reisegarantifondets formål i ekstraordinære situasjoner som påvirker vesentlige deler av reiselivsbransjen. Det betyr at alle som har fått reisen deres kansellert p.g.a coronakrisen frem til og med den 13. april er omfattet av en ekstraordinær tilbakebetaling, som staten har påtatt seg, da det ble frarådet å reise ut av Danmark i perioden 13. marts – 13. april 2020. Vi har derfor kontaktet alle berørte kunder med henblikk på refusjon av reisen deres. Neste step blir nå annulleringer for reiser i perioden 14. april til 31. mai. Vi jobber i øyeblikket på en løsning for denne perioden, og så snart vi har fått det på plass, vil vi informere de berørte gjestene direkte. Du kan også holde deg oppdatert på Reisegarantifondets hjemmeside her.

Situasjonen er helt ekstraordinær og det har også resultert i at vi har hatt ekstra travelt på kontoret. Vi håper derfor at dere har mulighet til å vise ekstra tålmodighet nå som svartiden kan ta noe lengre tid enn normalt.

Vi følger situasjonen nøye og vil gi beskjed til våre berørte gjester hvis ting endrer seg.

Vi vil gjerne utrekke en stor takk til alle våre NYATI-gjester for den fantastiske støtten deres og ikke minst takk for forståelsen i denne vanskelige situasjonen.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.