+47 23 96 65 96
Søk

Alle reiser fram til 1. juli avlyses på grunn av Covid-19

Utenriksdepartementet har oppdatert reiserådene sine for Covid-19 og fraråder alle ikke-nødvendige reiser til til Afrika og Indiahavet. Vi i NYATI Safari følger naturligvis Utenriksdepartementets anbefalinger, og derfor må vi dessverre avlyse alle reiser fram til 1. juli 2021. Vi vil løpende kontakte de av våre gjester som berøres av avlysningene. Du trenger altså ikke å kontakte oss hvis du skal reise i denne perioden – vi kontakter alle i den rekkefølgen de skulle ha reist i.

Vi har dessverre mange gjester som berøres av situasjonen, og som har gledet seg til å reise på safari utover våren og sommeren. Vi er utrolig lei oss på deres vegne, men vi håper at situasjonen snart stabiliserer seg, slik at vi igjen kan sende mange glade gjester til NYATI Safari Lodge og andre destinasjoner i det sørlige Afrika. Heldigvis opplever vi at det er stor vilje blant dere til å flytte reisen til et senere tidspunkt. Det er en stor glede for oss i denne situasjonen, og vi ønsker å takke dere alle sammen. Derfor tilbyr vi alle kunder med avreisedato fram til 31. dec., muligheten til å flytte reisen sin til 2022 helt uten ekstra kostnad. Vær oppmerksom på at hvis du skal reise etter 1. juli 2021, er det per i dag ingen restriksjoner som gjelder.

Situasjonen er ekstraordinær, og det har medført at vi har det ekstremt travelt på kontoret. Vi håper derfor at dere kan ha litt tålmodighet med oss hvis dere skulle oppleve at svartiden er litt lengre enn vanlig.

Vi følger hele tiden nøye med på situasjonen og vil informere berørte gjester dersom ting endrer seg. 

Vi vil gjerne rette en stor takk til alle dere NYATI-gjester for all støtten dere gir oss, og ikke minst for forståelsen dere viser i denne vanskelige situasjonen.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.