23 96 65 96
Søk

Sør -Afrika har åpnet grensene igjen

Sør -Afrika har åpnet grensene igjen, så vi kan nå tilby å sende gjestene bort - uten karantene ved ankomst. Infeksjonen i Sør -Afrika er under kontroll. Ta med en negativ COVID 19 -test ved avreise, som ikke må være mer enn 72 timer gammel når du ankommer Sør -Afrika.

Som en ekstra garanti for en problemfri returreise, vil du bli testet PCR på torsdag på vårt testsenter, den betales lokalt (ZAR 850,-).

Eventuelle krav til karantene ved retur til Norge må du informere deg om, f.eks. på www.regjeringen.no/no/aktuelt/flere-lettelser-i-innreiserestriksjonene/id2866550/

Om UD fraråder å reise til Sør-Afrika ved avreise, har Nyati Safari Lodge for å sikre våre gjester også tegnet forsikring hos Gouda. I tillegg til å være en vanlig reiseforsikring, dekker den også medisinske utgifter knyttet til COVID 19 -pandemien.

Økt fokus på hygiene

NYATI Safari Lodge ligger i provinsen Limpopo, som er området i Sør -Afrika som har blitt minst rammet av infeksjon. Her foregår nesten alle aktiviteter utendørs.

Sammen med personalet i Sør -Afrika har vi brukt de siste månedene på å øke fokuset på hygiene og sikkerhet på lodgen, i tillegg til å tilby et hav av nye tiltak for å sikre våre gjester mot infeksjon, slik at du kan føle deg helt trygg ved å reise med oss ​​igjen.

Dette betyr blant annet at det er håndsprit i alle fellesarealer på hytta, vi sikrer bedre plass mellom bordene i restauranten, vi kjører med færre gjester i våre åpne safaribiler og i denne provinsen er det ikke uro.

Reise i Sør-Afrika akkurat nå

Vår Direktør Jørgen Nielsen har vært i Sør -Afrika flere ganger i løpet av de siste 6 månedene, sist i juni 2021. Han dro delvis for å motivere personalet på hytta og delvis for å teste igjen hvordan reiser foregår under COVID 19 -pandemien.

Han sier at overalt har det vært en veldig positiv opplevelse, hvor alt har fungert upåklagelig. Det er langt færre passasjerer på flyplasser og på fly, og det er full kontroll over sikkerheten under hele reisen.

Jørgen sier: “Det er en fantastisk tid å reise akkurat nå med langt færre reisende på flyplassene. Når du først kommer til NYATI Safari Lodge, glemmer du nesten alt om koronaen.

I Limpopo -provinsen er infeksjonsraten svært lav, og risikoen for å bli smittet er derfor også mye mindre enn i Norge. Alle våre ansatte er vaksinert, slik at du kan føle deg helt trygg og trygg under oppholdet. Samtidig ser vi for tiden mange dyr på safari vår, så det er mange gode grunner til å reise til Sør -Afrika nå.

Vi gleder oss til å ønske gjestene våre velkommen tilbake til NYATI Safari Lodge.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.