+47 23 96 65 96
Søk

Alle reiser avlyses til og med 14. april pga. COVID-19

Fredag den 13. mars 2020 ble Utenriksdepartementets reiseveiledninger endret i forbindelse med COVID-19. Nå frarådes alle ikke-nødvendige reiser til hele verden og samtidig ble alle nordmenn bedt om å komme hjem fra utlandet så fort som mulig. Hos NYATI Safari følger vi naturligvis Utenriksdepartementets anbefalinger og derfor har vi dessverre vært nødt til å avlyse alle reiser frem til og med den 14. april.

Siden reiseveiledningen ble endret har vi hatt det svært travelt med å hjelpe våre gjester hjem fra utlandet. Samtidig har vi mange gjester som skulle ha reist i denne perioden som også er berørt av kanselleringene. Vi fikk alle våre gjester hjem fra Afrika innenfor en uke og vi har også vært i kontakt med alle som skulle ha reist i perioden frem til den 14. april. Vi har dessverre en del gjester som er berørte av situasjonen som hadde gledet seg til å komme på safari utover våren. Vi er veldig lei oss på deres vegne. Men vi håper at situasjonen snart stabiliserer seg slik at vi igjen kan sende mange glade gjester ned til NYATI Safari Lodge og andre steder i det sørlige Afrika. Heldigvis opplever vi en stor vilje til å flytte den planlagte reisen til et senere tidspunkt, og det er vi svært takknemlig for. Det vil vi gjerne rekke en stor takk til.

Fredag den 26. mars vedtok Folketinget i Danmark en endring av reisegarantifondsloven, som utvider Reisegarantifondets formål i ekstraordinære situasjoner som påvirker vesentlige deler av reiselivsbransjen. Det betyr at alle som har fått reisen deres kansellert p.g.a coronakrisen frem til og med den 14. april er omfattet av en ekstraordinær tilbakebetaling, som staten har påtatt seg, da det ble frarådet å reise ut av Danmark i perioden 13. marts – 13. april 2020. Vi har derfor kontaktet alle berørte kunder med henblikk på refusjon av reisen deres. 

Situasjonen er helt ekstraordinær og det har også resultert i at vi har hatt ekstra travelt på kontoret. Vi håper derfor at dere har mulighet til å vise ekstra tålmodighet nå som svartiden kan ta noe lengre tid enn normalt.

Vær oppmerksom på at hvis du skal reise etter den 14. april er det per i dag ingen restriksjoner. Hvis du ikke ønsker å reise etter denne datoen viser vi til våre vanlige avbestillingsregler som vil være gjeldende. Vi følger situasjonen nøye og vil gi beskjed til våre berørte gjester hvis ting endrer seg.

Vi vil gjerne utrekke en stor takk til alle våre NYATI-gjester for den fantastiske støtten deres og ikke minst takk for forståelsen i denne vanskelige situasjonen.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.