23 96 65 96
Søk

Det sørlige Afrika

Det er mange gode grunner til å dra på safarieventyr sammen med NYATI Safari i det sørlige Afrika. Her har vi samlet noen av beste:

Kom tett på Afrikas ville dyr

 • Med et opphold i NYATIs egne luksuriøse “lodges” får du oppleve alle Afrikas ville dyr i sitt naturlige miljø. NYATI Safari råder over et “Big 5”-viltreservat på over 10 000 hektar. Det ligger i direkte forbindelse med Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, som er den største nasjonalparken i det sørlige Afrika. I tillegg til "The Big 5” – løven, elefanten, leoparden, bøffelen og neshornet – kan Krugerparken skilte med hele 147 dyrearter.
 • Alle våre luksushytter ligger langs Olifants River. Dette er den samme elven vi kjenner som den grågrønne, grumsete Limpopo-elven fra Rudyard Kiplings populære fabel om hvordan elefanten fikk snabelen sin. Olifants River – Elefantelven – har fått navnet sitt fra elefantenes migrasjonsruter som går langsmed elven. Det er med andre ord et eventyrlig antall elefanter rundt NYATIs hytter – i tillegg til alle de andre dyrene som samles naturlig ved vann.
 • Nyt panoramautsikten til de ville dyrene langs elven og i Krugerparken fra din egen private terrasse, og sug til deg bushens mange lyder og dufter. Kanskje får du høre en løve brøle i det fjerne ... eller flodhestene som grynter langs elvebredden. Det er en magisk opplevelse.

Afrikas storslåtte natur

 • Gled deg til storslått natur med alt fra forrevne fjell og dype kløfter til flat savanne. Fra lange elver til høye fossefall. Fra tett skog og buskas til åpne stepper. Fra tørr bush og sanddyner til frodige skoger, smilende kystlinje og tropiske strender.
 • Kikk ned i verdens 3. dypeste kløft, Blyde River Canyon, og vend blikket opp mot Drakensberges 3000 meter høye tinder, den dramatiske og majestetiske fjellkjeden som skjærer gjennom det sørøstlige Afrika.
 • Besøk Kapp-halvøya med legendariske Kapp det gode håp som utgjør kontinentets nest sørligste spiss og det siste landfaste punktet før Sydpolen.
 • La deg bergta av Victoria Falls, et av verdens sju naturlige underverker. Det over 1,6 kilometer brede og 126 meter høye fossefallet ble oppdaget av Dr. Livingstone i 1855 og regnes i dag som et av verdens vakreste og mest spektakulære fossefall.
 • Nyt livet på noen av Afrikas absolutt beste strender. Både på Zanzibar og Mauritius finner du paradisiske strender med krystallklart vann, fargerike fisk og vakre korallformasjoner som gir de aller beste betingelser for snorkling og dykking.

Afrikas fargerike kultur

 • Opplev den afrikanske befolkningen tett på med besøk i lokale landsbyer, de såkalte townships, hvor du inviteres inn til en lokal familie, landsbyens heksedoktor og på landsbyskolen.
 • Dra på en kulturreise bakover i tiden, og besøk for eksempel historiske gullgraverlandsbyer, gamle gruver og sjarmerende europeiske bosetninger på Kapp-halvøya, hvor du også kan oppleve Afrikas største vinprodusenter.
 • Besøk kontinentets mest imponerende storbyer, og slipp shoppegleden løs blant kunsthåndverk, lærvarer, utskårne masker, skinn, tøy laget av perler og lokale suvenirer på maleriske markeder. Skjem bort deg selv med et besøk i storbyenes velassorterte shoppingsentre – ikke minst i Cape Town, hvor du kan boltre deg i 400 butikker som selger blant annet gull og diamanter til gode priser.

Afrika på første klasse

 • Med NYATI unngår du jetlag! Når du reiser til landene i det sørlige Afrika, er det ingen eller kun liten tidsforskjell. Selv om du reiser til et annet kontinent og på tvers av klimasoner, slipper du altså å stille om din indre klokke til en annen tidssone. Dessuten sørger vi for å legge den lange flyturen til natten, slik at du kan sove det meste av reisen og komme fram uthvilt og frisk. Og når du møter våre NYATI-medarbeidere på flyplassen, kan du bare slappe av og nyte starten på safarieventyret ...

Det er egentlig bare én grunn til ikke å reise til det sørlige Afrika: Det er sterkt vanedannende! Når du først har opplevd magien, eventyret og spenningen, blir du garantert hektet og vil helt sikkert vende tilbake.

Det sørlige Afrika
Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.