23 96 65 96
Søk

Fakta om landene

Det er alltid kjekt å vite litt om et land før man drar dit på ferie. For eksempel om innbyggerne snakker et språk som gjør at du kan kommunisere med dem, eller om det er vanlig å gi driks og i så fall hvor mye. Samt informasjon om viktige ting som visum og valuta, som er avgjørende for en god ferie.

Derfor har vi samlet noen fakta og nyttige tips om de afrikanske landene vi tilbyr reiser til: Sør-Afrika, Mauritius, Zimbabwe, Botswana og Zanzibar. Du kan også finne mange gode tips under FAQ – Vanlige spørsmål.

NYATIs destinasjoner

Botswana

Botswana er et fantastisk safariland, og her finner du Okavango, et av verdens største innlandsdeltaer som byr på en unik flora og fauna. Kalahariørkenen dekker 66 % av Botswana, og 17 % av landet er nasjonalparker. Blant disse er Chobe National Park den mest imponerende og kan skilte med den største variasjonen av ville dyr og den største konsentrasjonen av elefanter. Over 85 000 elefanter lever i nasjonalparken, og det er litt av et syn når store elefantflokker samler seg langs Chobe-elven for å drikke, plaske omkring og kose seg i gjørma. Les mer.

Mauritius

Mauritius med sine kritthvite strender, turkisblått hav og fantastiske marine liv er innbegrepet av et strandparadis. Her er det vakkert og varmt, og det er flust med herlige hoteller hvor ingenting overlates til tilfeldighetene. Les mer.

Sør-afrika

Sør-Afrika kjennetegnes av mangfold og store kontraster På grunn av sine mange fasetter omtales landet ofte som “en hel verden samlet i ett land”. Sør-Afrika har alt hva hjertet begjærer av en perfekt ferie: Flotte fjell, bølgende vinmarker, imponerende kyststrekninger, internasjonale storbyer, idylliske småbyer og naturligvis, ville dyr i sitt naturlige miljø. Les mer.

Zanzibar

Zanzibar byr på kritthvite sandstrender, asurblått hav og en rik kulturarv fra tusen år med både afrikansk, indisk, europeisk og arabisk innflytelse. Den historiske bydelen Stone Town (Steinbyen) ble innlemmet på UNESCOs verdensarvliste i 2000, og Zanzibar er også kjent som Spice Island (Krydderøyene) for sin rolle som storprodusent av krydder. Les mer.

Zimbabwe

Zimbabwe, landet med de mange elvene, er spesielt kjent for Limpopo-elven og Zambezi-elven som begge renner ut de eventyrlige fossefallene i Victoria Falls. I høylandet i øst ligger Afrikas sørligste tropiske regnskog. Les mer.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.