+47 23 96 65 96
Søk

Gratis reiseforedrag

Drømmer du om å følge i Karen Blixens fotspor og oppleve et helt spesielt safarieventyr i Afrika? Kom og hør på vårt spennende foredrag om våre luksus-lodges i Sør-Afrika, som omfatter NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp. Du får også høre om alle de andre reisemålene våre i det sørlige Afrika. Vi viser flotte bilder fra våre lodges og forteller om oppholdet og programmet. Ta deg en prat med reisekonsulentene våre for å få vite mer om våre forslag til kombinasjonsreiser. Du kan for eksempel kombinere et safarieventyr med noen dager i Cape Town, vinområdet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Botswana, Zanzibar og strandparadiset Mauritius.

NYATI Safari reiseforedrag i Oslo

Vi holder reiseforedrag i Oslo sentrum ca 4 ganger i året. På forespørsel tilbyr vi å holde reiseforedrag andre steder i Norge. Er dere en gjeng på minst 20 som ønsker å høre om våre safarireiser vil vi forsøke å finne et sted i nærheten av dere på en utvalgt dato.

Alle NYATIs foredrag er gratis, men påmelding er nødvendig, siden det er et begrenset antall plasser. Oppgi navn, antall deltakere, e-post og telefonnummer på dagtid.

Kommende foredrag

6. januar kl. 18.00
Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
Stortingsgaten 20
0161 Oslo
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.