+47 23 96 65 96
Søk

Gratis reiseforedrag

Drømmer du om å følge i Karen Blixens fotspor og oppleve et helt spesielt safarieventyr i Afrika? Kom og hør på vårt spennende foredrag om våre luksus-lodges i Sør-Afrika, som omfatter NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp. Du får også høre om alle de andre reisemålene våre i det sørlige Afrika. Vi viser flotte bilder fra våre lodges og forteller om oppholdet og programmet. Ta deg en prat med reisekonsulentene våre for å få vite mer om våre forslag til kombinasjonsreiser. Du kan for eksempel kombinere et safarieventyr med noen dager i Cape Town, vinområdet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Botswana, Dubai, Zanzibar og strandparadiset Mauritius.

NYATI Safari deltager i Reiselivsmessen i Oslo 4.-5. januar 2020

Du kan treffe oss på Reiselivsmessen på Clarion Hotel The Hub i Oslo helgen 4.-5. januar, hvor vi står klar til å treffe deg kl. 10.00-17.00 lørdag og kl. 11.00-17.00 søndag. Du finner oss på stand nr. 11, hvor vi gjerne forteller om våre eventyrlige reiser til Afrika. Her kan du også delta i vår konkurranse om å vinne et opphold for 2 personer på NYATI Safari Lodge. Du er også velkommen til å delta i vårt reiseforedrag kl. 13.00 begge dager i 3. etasje, hvor vi forteller om vår luksussafari i Sør-Afrika. 

Vi kan tilby våre kunder en VIP-billet til Reiselivsmessen, slik du får gratis inngang. Du kan hente og downloade billetten din her. Vi gleder oss til å se deg.

NYATI Safari reiseforedrag i Oslo

Vi holder reiseforedrag i Oslo sentrum ca 3 ganger i året. Alle NYATIs foredrag er gratis, men påmelding er nødvendig, siden det er et begrenset antall plasser. Oppgi navn, antall deltakere, e-post og telefonnummer på dagtid. Hold øye med hjemmesiden for aktuelle datoer og tider.

Kommende foredrag

6. januar kl. 18.00
Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
Stortingsgaten 20
0161 Oslo
23. april kl. 18.00
Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
Stortingsgaten 20
0161 Oslo
24. september kl. 18.00
Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
Stortingsgaten 20
0161 Oslo
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.