+47 23 96 65 96
Søk

Gratis Reiseforedrag

Drømmer du om å følge i Karen Blixens fotspor og oppleve et helt spesielt safarieventyr i Afrika? Kom og hør på vårt spennende foredrag om våre luksus-lodges i Sør-Afrika, som omfatter NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp. Du får også høre om alle de andre reisemålene våre i det sørlige Afrika. Vi viser flotte bilder fra våre lodges og forteller om oppholdet og programmet. Ta deg en prat med reisekonsulentene våre for å få vite mer om våre forslag til kombinasjonsreiser. Du kan for eksempel kombinere et safarieventyr med noen dager i Cape Town, vinområdet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Botswana, Dubai, Zanzibar og strandparadiset Mauritius.

NYATI Safari reiseforedrag i Oslo

Vi holder reiseforedrag i Oslo sentrum ca 3 ganger i året. Alle NYATIs foredrag er gratis, men påmelding er nødvendig, siden det er et begrenset antall plasser. Oppgi navn, antall deltakere, e-post og telefonnummer på dagtid. Hold øye med hjemmesiden for aktuelle datoer og tider.

Kommende foredrag

Ny dato for foredrag kommer snart!

Få en smakebit av et reiseforelesning her.

I videoen ovenfor har vi etter beste evne gjenskapt hvordan et av våre populære reiseforelesninger foregår, og hva du f.eks. bli fortalt.

Vi anbefaler imidlertid alltid å delta på et av våre reiseforelesninger, da du vil få enda mer kunnskap der når du eller andre deltar får svar på spørsmål underveis.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.