+47 23 96 65 96
Søk

Gratis reiseforedrag

Drømmer du om å følge i Karen Blixens fotspor og oppleve et helt spesielt safarieventyr i Afrika? Kom og hør på vårt spennende foredrag om våre luksus-lodges i Sør-Afrika, som omfatter NYATI Safari Lodge, NYATI Bush Camp, NYATI Cheetah Camp. Du får også høre om alle de andre reisemålene våre i det sørlige Afrika. Vi viser flotte bilder fra våre lodges og forteller om oppholdet og programmet. Ta deg en prat med reisekonsulentene våre for å få vite mer om våre forslag til kombinasjonsreiser. Du kan for eksempel kombinere et safarieventyr med noen dager i Cape Town, vinområdet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Botswana, Zanzibar og strandparadiset Mauritius.

Vi holder månedlige reiseforedrag på vårt kontor litt nord for København, mens dato og sted for foredrag i Norge vil bli tilrettelagt i forhold til etterspørsel. Ring derfor gjerne til oss med dine ønsker, så vil vi forsøke å samle alle deltakere til møte på utvalgte datoer i Oslo.

NYATI Safaris foredragene avholdes første tirsdag i hver måned, kl. 18

NYATI Safaris foredragene avholdes den første tirsdagen i hver måned. Vær oppmerksom på at foredragene ikke avholdes i våre kontorer, men i bygningen overfor, på Bregnerødvej 133, 3460 Birkerød i Danmark. Alle NYATIs foredrag er gratis, men påmelding er nødvendig, siden det er et begrenset antall plasser. Påmelding skjer via e-postadressen nyati@nyati.com. Oppgi navn, antall deltakere, e-post og telefonnummer på dagtid.

Kommende foredrag

13. september kl. 18.00
Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
Stortingsgaten 20
0161 Oslo
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.