+47 23 96 65 96
Søk

Blyde Wildlife Estate

Fra 10 995,– /pers. ved 4 pers.

Bo i egen luksusvilla med boltreplass for familien

Luksusvillaene på Blyde Wildlife Estate er flotte eksempler på rustikk afrikansk arkitektur, med solide vegger, stråtekte tak og store panoramavinduer. Alle villaene har klimaanlegg, privat bad og toalett, oppholdsstue med peis og kjøkken med alt du trenger for å prøve deg på afrikansk kokekunst. Villaene har fantastisk utsikt mot vakre Drakensberg, og en usjenert, privat terrasse med solstoler, hagemøbler og stort nedsenket basseng. Det kan bo 2–6 personer i hver villa, og stedet er barnevennlig. De minste villaene har to soverom, og de største har tre eller fire.

Nyt full service og eget turprogram

Det er eget rengjøringspersonale tilknyttet villaen, som sørger for rydding og rengjøring hver dag. Du har mulighet til å leie en bil og legge opp ditt eget turprogram. Du kan også velge å leie en bil med sjåfør/guide for et komplett ukesprogram eller for individuelle dagsturer. De resepsjonsansatte på Blyde Wildlife Estate står alltid klare til å hjelpe deg. De kjenner området og alle severdighetene og mulighetene som finnes, så det er bare å be om hjelp til å planlegge feriens aktiviteter etter eget ønske og behov.

Fri adgang til mange klubbfasiliteter

På Blyde Estate kan du både slappe av og være aktiv. Her finner du et fullt utstyrt treningssenter, du kan spille tennis og squash, det er en driving-range og en skytebane med moderne utstyr. Og hver mandag kommer det en personlig fitnessinstruktør. Du kan trygt og enkelt bevege deg omkring til fots på Blyde Wildlife Estate, og det er ikke usannsynlig at du vil støte på enkelte firbeinte gjester på turen, inkludert sjiraffer og antiloper.

Både restaurant & self-catering

I klubbhuset på Blyde Estate er det både bar og restaurant, hvor du kan bestille frokost, lunsj og middag. Alle retter tilberedes av topp lokale råvarer, og det er mulig å spise både innendørs i den hyggelige restauranten og på solterrassen ved det store bassenget, alt etter været. Restauranten har dessuten en boma, som er en utendørs bålplass, hvor det arrangeres sørafrikanske grillaftener. Ønsker du å lage maten selv, er det gode handlemuligheter i byen Hoedspruit, som ligger i nærheten. Levekostnadene er generelt 50 % lavere enn i Norge.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.