+47 23 96 65 96
Søk

NYATI Bush Camp

Fra 20 495,– /pers. ved 8 pers.
  • NYATI Bush Camp er en privat safarileir med plass til opptil 24 personer
  • Leiren ligger midt i bushen, med direkte utsyn til områdets ville dyr fra basseng-, bar- og spiseområdet
  • Bo i leiren med alt av mat, drikkevarer og opplevelser inkludert
  • Leiren består av fire “bush-chaleter” (bush-villaer), på ca. 100 m2, et hovedhus med bar, spiseplass og lounge samt et herlig bassengområde med spise- og grillplass

Bo midt i den sørafrikanske bushen

Bli med på safari i verdensklasse, og bo på NYATI Bush Camp midt i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. NYATI Bush Camp har en fantastisk beliggenhet ved foten av den maleriske Tintshaba-klippen. Her er det flott utsikt over den sørafrikanske bushen og et stort og naturskjønt vannhull hvor områdets dyr samles. Nyt utsikten til dammen fra leirens basseng-, bar- og spiseområde. Her kan du på få meters avstand følge med når elefanter, bøfler, sjiraffer og andre av bushens ville dyr slukker tørsten. 

NYATI Bush Camp består av fire bush-chaleter på ca. 100 m2, med plass til opptil 6 personer, fordelt på to hovedsoverom med hvert sitt bad, samt en hems med to enkeltsenger. De har dessuten eget tekjøkken og privat terrasse. Herfra kan du følge med på det rike dyrelivet som omgir leiren.

Alt er inkludert i oppholdet

Et opphold i NYATI Bush Camp inkluderer alt av både opplevelser, mat og drikke. Akkurat som på NYATI Safari Lodge blir du også her tatt med på en kulinarisk safari, hvor du blir skjemt bort av NYATIs kokker på ekte Karen Blixen-maner, sittende ved vakkert dekkede bord i stemningsfulle omgivelser. Både vann, drinker og de utsøkte sørafrikanske vinene som serveres til måltidene, er inkludert. I tillegg kan det være mulighet for å spise middag på vår nærliggende NYATI Safari Lodge når forholdene tillater det.

Storslåtte safariopplevelser

Det daglige aktivitetsprogrammet er identisk med det som arrangeres på NYATI Safari Lodge. Det vil si "Big 5"-safari i NYATIs spesialbygde, åpne safaribiler og muligheten til å oppleve Sør-Afrikas severdigheter, inkludert Krugerparken, fjellkjeden Drakensberge, Blyde River Canyon samt livet i en lokal landsby. Når du ikke er på tur, kan du slappe av i leirens store basseng-, lounge- og barområde eller bli med på tilleggsaktiviteter som f.eks. storviltjakt og golf.

NYATI Bush Camp egner seg godt for grupper

Dere må være en gruppe på minst åtte personer for å kunne reservere hele NYATI Bush Camp og legge opp deres eget program med egen ranger/sjåfør. Da får dere en privat safariopplevelse i toppklasse, hvor det tas særlig hensyn til individuelle behov og ønsker, noe som for eksempel tar høyde for at barn i alle aldre kan bli med.

Priser 2018

NYATI Bush Camp, per person ved min. 8 personer i 10 dager / 7 netter
Fra kr. 20 495,–
For 9. til 24. person – per barn (2–11 år) i 10 dager / 7 netter
Fra kr. 18 495,–
For 9. til 24. person – per barn under 2 år
kr. 0,–
Få tilbud

NYATI Bush Camp video

Plantegning

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send

Søk i NYATI

Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.