+47 23 96 65 96
Søk

NYATI Bush Camp

Fra 20 995,– /pers. ved 4 pers.
  • NYATI Bush Camp er en safarileir hvor det er plass til inntil 24 personer
  • Leiren ligger midt i bushen, og fra basseng-, bar- og spiseområdet har du direkte utsyn til områdets ville dyr
  • Oppholdet er all inclusive, det vil si både safariture, lokale drikkevarer og alle måltider er inkludert
  • Leiren består av fire bush-villaer på ca. 100 m2, et hovedhus med bar, spiseplass og lounge samt et herlig bassengområde med spise- og grillplass

Bo midt i den sørafrikanske bushen

Bli med på safari i verdensklasse, og bo på NYATI Bush Camp midt i Sør-Afrikas berømte Greater Kruger National Park. NYATI Bush Camp har en fantastisk beliggenhet ved foten av den maleriske Tintshaba-klippen. Her er det vakker utsikt over den sørafrikanske bushen og en stor og naturskjønn dam hvor områdets dyr samles. Nyt utsikten til dammen fra leirens basseng-, bar- og spiseområde. Her kan du på få meters avstand følge med når elefanter, bøfler, sjiraffer og andre av bushens ville dyr slukker tørsten. 

NYATI Bush Camp består av fire bush-villaer, som hver er på ca. 100 m2. Her er det plass til inntil 6 personer, fordelt på to hovedsoverom med hvert sitt bad, samt en hems med to enkeltsenger. Villaen har eget tekjøkken og en privat terrasse, hvor dere kan sitte og følge med på det rike dyrelivet som omgir leiren.

Alt er inkludert i oppholdet

Et opphold i NYATI Bush Camp inkluderer alt av både safariopplevelser, mat og lokale drikke. Akkurat som på NYATI Safari Lodge blir du også her tatt med på en kulinarisk safari, hvor du blir skjemt bort av NYATIs kokker på ekte Karen Blixen-maner, sittende ved vakkert dekket bord i stemningsfulle omgivelser. I tillegg kan det være mulighet for å spise middag på vår nærliggende NYATI Safari Lodge når forholdene tillater det.

Storslåtte safariopplevelser

Det daglige safariprogrammet er identisk med det som tilbys på NYATI Safari Lodge. Det vil si at det arrangeres "Big 5"-safari i NYATIs spesialbygde, åpne safaribiler i vår private del av Greater Kruger National Park. Når du ikke er med på tur, kan du slappe av i leirens store basseng-, lounge- og barområde eller velge tilleggsaktiviteter som Drakensberg, helikoptertur og golf.

NYATI Bush Camp egner seg godt for grupper

Dere må være en gruppe på minst 16 personer for å kunne reservere hele NYATI Bush Camp og legge opp deres eget program med egen ranger/sjåfør. Da får dere en privat safariopplevelse i toppklasse, hvor det tas særlig hensyn til individuelle behov og ønsker. Det betyr blant annet at det tas høyde for barn i alle aldre. Vær oppmerksom på at det i forlengelsen av NYATI Bush Camp ligger en liten stasjonær teltleir. Gjester som bor der, kan også benytte bassengområdet og restauranten i campen.

Priser gjelder fra 1. juli 2019

NYATI Bush Camp, per person ved min. 4 personer per villa i 10 dager / 7 netter
Fra kr 22 995,–
For 5. og 6. person – per barn (2–11 år) per villa i 10 dager / 7 netter
Fra kr 20 995,–
For 5. og 6. person – per barn under 2 år per villa (flyskatter)
Fra kr 1 000,–
Få tilbud

NYATI Bush Camp video

Plantegning

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.