23 96 65 96
Søk

NYATI Cheetah Camp

Fra 30 495,– /pers. ved 8 pers.
 • NYATI Cheetah Camp er en eksklusiv, privat safarileir på 500 kvadratmeter for 12 voksne og 2 barn
 • Leiren ligger på første rad med utsikt til Olifants River og Sør-Afrikas berømte Kruger National Park
 • Her tilbyr vi privat luksussafari i verdensklasse, komplett med privat sjåfør/ranger og kokk
 • Safariprogram, lokale drikkevarer og alle måltider er inkludert, og dere setter selv tempoet, slik at alle generasjoner kan delta

Privat safari i luksus

Er dere en gruppe på mellom åtte og fjorten personer som drømmer om en privat safariopplevelse i luksusklassen, er NYATI Cheetah Camp stedet for dere. Her får dere en egen privat safarileir på hele 500 m2, privat kokk, sjåfør og privat safariprogram. Drømmer dere om ”The Big 5”-safari eller kanskje små og spennende turer i deres eget tempo, hvor alle fra yngstemann til eldstemann kan bli med? I Cheetah-leiren setter dere selv tempoet for safarioppholdet. 

Oppholdet på NYATI Cheetah Camp er all inclusive, det vil si både safariprogram, alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet hjemmefra. Kjøleskapet og barskapet fylles opp med diverse brus, øl og sprit samt nydelig sørafrikanske viner. Og når dere får lyst på mer selskap, kan dere spasere den korte turen opp til selve NYATI Safari Lodge, hvor dere har tilgang til bar, lounge og bassengområde.

Privat basseng, grillplass, panoramautsikt og kokk

Cheetah-leiren er NYATIs mest eksklusive lodge. Lodgen ligger for seg selv på NYATIs eiendom, bare noen minutter fra selve NYATI Safari Lodge, men likevel langt nok unna til å sikre en fullstendig skjermet og privat opplevelse. I leiren kan dere nyte tilværelsen i fred og ro. Kos dere ved leirens private svømmebasseng, og følg med på dyrelivet fra den private, møblerte terrassen som har panoramautsikt ut over bushen og Olifants River. Her kan dere være sammen og dele dagens opplevelser når dere kommer hjem. 

Kokken skjemmer dere bort morgen, middag og kveld med kulinariske opplevelser basert på delikate, lokale råvarer. Selv på safariturene blir det dekket opp til dere på ekte Blixen-vis med hvit duk og alt som hører med. Dere kan trygt glede dere til det sørafrikanske kjøkkenet. Leiren har også privat boma. Det er en spesiell afrikansk grillplass, hvor den private kokken deres vil servere middag to ganger i uken.

Safariopplevelser i eget tempo med privat sjåfør

Alle NYATIs safarireiser inkluderer et stort safariprogram hvor vi viser fram det beste Sør-Afrika har å by på. Har dere spesielle ønsker for ferien, kan dere komplettere programmet med et bredt utvalg av tilleggsaktiviteter som kan kjøpes fra oss. Alle de inkluderte utfluktene er private. Det betyr at dere selv bestemmer hvor lenge dere vil være på tur. Sjåføren/rangeren vil gjøre alt han kan for å oppfylle ønskene deres. “Big 5”-safari i åpen jeep? Vandresafari? Solnedgangssafari? Eller hva med tilleggsaktiviteter som en tur i luftballong over bushen eller en golfrunde blant ville dyr? Ved ankomst vil det bli utformet et program spesielt for dere, som legges opp basert på inkluderte safariturer og tilleggsturene dere kjøper. 

NYATI Cheetah Camp egner seg for alle aldre

Cheetah-leiren passer for folk i alle aldre og er for eksempel et naturlig valg for vennegrupper eller når flere generasjoner skal feire viktige bursdager, sølvbryllup eller andre merkedager. Er dere flere enn 14 personer, kan vi reservere hele eller deler av NYATI Safari Lodge og gi dere en privat luksussafari som gruppe. Kontakt oss for en prat om ideer, muligheter og priser.

Fasiliteter

 • To villaer på til sammen 500 m² med totalt 14 sengeplasser (dere må være minst åtte fullt betalende gjester for å kunne leie NYATI Cheetah Camp)

  • Cheetah 1: Villa-suite på 300 m² med tre store dobbeltrom (tilsvarer 1½ Olifant villa-suite 2. Du kan lese mer om Olifant villa-suiter her)
  • Cheetah 2: Villa-suite på 200 m² med et stort dobbeltrom og to mindre dobbeltrom (tilsvarer Olifant villa-suite 1, 3, 4 og 5)

 • Eget oppvarmet basseng
 • Stor privat, møblert terrasse med panoramautsikt over bushen og Olifants River
 • Privat boma (utendørs afrikansk grillplass)
 • Store oppholdsrom i begge Cheetah-villaene, med peis og fullt utstyrt kjøkken
 • Kingsize-senger i de fem hovedsoverommene, alle utstyrt med to madrasser og to dyner
 • To enkeltsenger i det sjette soverommet, med egne dyner, puter osv.
 • Privat toalett, dobbel håndvask og dusj både innendørs og utendørs til hvert rom (de to mindre soverommene i Cheetah Camp har felles innendørs bad og toalett, og det ene hovedsoverommet har ikke utendørsbad)
 • Tykke håndklær, badekåper, hårtørker og diverse toalettartikler på baderommet
 • Aircondition, takvifte, elektrisk varmeteppe og integrert myggnetting
 • Elektronisk safe, telefon og adapter til europeiske stikkontakter
 • Satellitt-TV
 • Kjøleskap
 • Gratis te- og kaffefasiliteter
 • Gratis trådløst internett
 • Vask av tøy mot betaling


Oppholdet inkluderer lokale drikkevarer, alle måltider tilberedt av privat kokk og et komplett safariprogram i egne åpne safaribiler med privat sjåfør/guide.

Siden Cheetah-leiren leies av private grupper, er det mulig å ta med barn i alle aldre her. Vær oppmerksom på at av sikkerhetsgrunner må barn under 12 år ikke bli med på bushvandringer i det fri.

NYATI Cheetah Camp priser 2021-2022

NYATI Cheetah Camp, per person ved min. 8 personer i 10 dager / 7 netter
Fra kr 30 495,–
NYATI Cheetah Camp, per barn (2–11 år)
Fra kr 15 250,–
NYATI Cheetah Camp, per barn under 2 år
Fra kr 1 200,–
NYATI Cheetah Camp, for en ekstra uke per person ved min. 8 personer
Fra kr 14 000,–
Opphold i NYATI Cheetah Camp UTEN FLY, per person ved min. 8 personer i 7 netter
kr 24 000,–
Nyati Safari Lodge
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.