23 96 65 96
Søk

NYATI Familiebungalow

Fra 27 495,– /pers. i 10 dager

I liket med de øvrige bygningene ligger også familiebungalowen rett ut mot Olifant-elven, bygd inn i skrenten ned mot elven, slik at den harmonerer vakkert med omgivelsene og samtidig byr på uhindret utsikt fra den private terrassen. Store glasspanorama-skyvedører fører ut til en privat, møblert terrasse, og herfra kan du nyte utsikten over elven og den vidstrakte afrikanske bushen. Se for deg at du ligger i en hengekøye med en kopp kaffe eller en drink og følger med på elefanter, sjiraffer, antiloper og andre ville dyr som kommer til elven for å drikke. Det er det vi kaller Afrika på første rad. 

Familiebungalowen er en River Bungalow med to separate rom som er forbundet med hverandre og deler bad/toalett/terrasse. Se plantegningen. Her kan det bo inntil to personer på hvert rom, det vil si at det totalt kan bo seks personer i familiebungalowen. De to mindre soverommene har dør mellom seg, men skal man inn i det store hovedsoverommet, må man ut på terrassen og inn via glasspanoramadøren. Hvis dere vil ha mer plass, kan dere alltid velge en Olifant villa-suite på 200 m2 mot et tillegg. Siden vi bare har én familiebungalow, er det lurt å være tidlig ute med å bestille.

Fasiliteter

Familiebungalowen består av to separate rom som er bygd i forbindelse med en River Bungalow for to personer. Hvert rom har to enkeltsenger og deler  bad/toalett/terrasse. Familiebungalowen passer til barnefamilier eller grupper på tre personer som gjerne vil slippe å måtte betale enkeltromstillegg for den tredje personen.

Standardfasiliteter i NYATIs familiebungalow

  • 55 m² River Bungalow med kingsize-seng med to madrasser og to dyner, privat toalett, dobbel håndvask, innendørs og utendørs dusj
  • 2 x 20 m² soverom med to enkeltsenger med madrass og dyne, felles toalett, håndvask og dusj
  • Tykke håndklær, badekåper, hårtørker og diverse toalettartikler
  • Aircondition, takvifte, elektrisk varmeteppe og myggnetting
  • Elektronisk safe, telefon og adapter til europeiske stikkontakter
  • Kjøleskap
  • Gratis te- og kaffefasiliteter
  • Gratis trådløst nett på hele området
  • Vask av tøy mot betaling

NYATI familiebungalow priser 2021-2022

Opphold i familiebungalow per pers. i 10 dager / 7 netter
Fra kr 27 495,–
Opphold per barn (2-11 år) i 10 dager /7 netter
Fra kr 13 750,–
Pris per pers. for en ekstra uke i NYATI familiebungalow
kr 12 500,–
Opphold i familiebungalow UTEN FLY, per person i 7 netter
kr 21 000,–
Få tilbud
{Få 360-graders visning
Se 360 graders visning

NYATI Safari Lodge video

Plantegning

Nyati Safari Lodge
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.