+47 23 96 65 96
Søk

NYATI Safari Lodge

Fra 17 995,– /pers. i 10 dager
 • NYATI Safari Lodge ligger i vårt private 10 000 hektar store "Big 5"-viltreservat som er direkte forbundet med Sør-Afrikas berømte Kruger National Park.
 • Du bor i luksus på første rad langsmed Olifants River, enten du bor i din egen River Bungalow, en Olifant Villa-suite eller i den private leiren NYATI Cheetah Camp.
 • Oppholdet inkluderer et daglig turprogram og skandinavisk turkoordinator, alle måltider (som holder et høyt kulinarisk nivå) og fly hele veien fram til den lokale flyplassen ved Krugerparken.

Ditt livs safarieventyr

Velkommen til det perfekte stedet for autentisk safari, utsøkt luksus og uforglemmelige opplevelser. NYATI Safari Lodge tilbyr luksussafari i eget 10 000 hektar stort viltreservat og i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park.  

På NYATI Safari Lodge er omgivelsene eksklusive og innbydende, enten du slapper av ute eller inne. NYATI Safari Lodge består av en hovedbygning med restaurant, bar og butikk, basseng- og loungeområde, ti eksklusive bungalower, seks private villa-suiter og en separat leir, Cheetah Camp, som egner seg for private grupper på inntil 14 personer. Alle bygningene ligger ut mot Olifants River, med utsikt til den ville og uberørte naturen, og er forbundet med hverandre via et koselig nettverk av stier og gangbroer. NYATI Safari Lodge er en elegant kombinasjon av skandinavisk kvalitet og den afrikanske rustikke stilen som kjennetegnes av solide vegger, stråtekte tak og bruk av edeltre. Det er på samme tid autentisk og luksuriøst og gir en helt unik ramme for eventyrlige safariopplevelser.

Priser 2018

Opphold i River Bungalow per pers. i 10 dager / 7 netter
Fra kr. 17 995,–
Tillegg per person for opphold i Olifant Villa Suite, per uke (min. 4 pers.)
kr. 1 000,–
Pris per pers. for en ekstra uke i NYATI Safari Lodge
kr. 9 500,–
Enkeltromstillegg per uke
kr. 3 800,–
Tillegg for inkludering av alle lokale drikkevarer per uke, per voksen*
kr. 1 300,–
Tillegg for inkludering av alle lokale drikkevarer per uke, per barn*
kr. 650,–
NYATI Cheetah Camp per person ved min. 8 personer
Fra kr. 23 995,–
Tillegg per person for 3 dager ekstra med NYATI Safari til fots
kr. 5 000,–

*Vær oppmerksom på at drikkevarepakker må kjøpes på forhånd

Nyati Safari Lodge
Få 360-graders visning

Få en 360-graders omvisning

Inkludert dagsprogram

Fredag året rundt: Avreisedag

Dette er dagen du forventningsfullt setter kursen mot Sør-Afrika. Her venter det deg et herlig opphold i din egen private bungalow eller villa, med beliggenhet ut mot Olifants River midt i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Vi har avreise hver fredag, hele året, og flyet går fra Oslo om ettermiddagen. På vei til Johannesburg er det én mellomlanding, og flyturen tar ca. 14 timer. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Sør-Afrika. Det vil bli servert middag om bord på flyet, og etterpå kan du sove fram til ankomst i Johannesburg om morgenen. Det vil også bli servert frokost før ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med innenriksfly til den lokale flyplassen ved Kruger National Park. Vi flyr gjestene våre det siste stykket (ca. 1 times flytur) opp til den lokale flyplassen ved Krugerparken, for at de skal slippe kjøreturen som tar 5–6 timer. På flyplassen blir du tatt imot av en NYATI-medarbeider, som kjører med deg til NYATI Safari Lodge. På NYATI Safari Lodge ønskes du velkommen på ekte afrikansk vis, med sang og drikke, etterfulgt av en deilig lunsj og et kort orienteringsmøte. Etterpå er det tid for å finne seg til rette i de nydelige omgivelsene. Du kan for eksempel nyte en cocktail på terrassen mens du skuer utover Olifants River og den afrikanske bushen før kveldens velkomstmiddag.

Søndag: Bushwalk og "Big 5" game drive

Tidlig på morgenen er det safarivandring på NYATIs eiendom sammen med en av våre profesjonelle rangere. Rangeren forteller om den lokale flora og fauna, og siden dyrene er veldig aktive om morgenene, kan du være heldig å få se blant annet neshorn, struts, sjiraff, flere antilopearter, sebra og vortesvin. Du lærer å spore dyr ved å lese sporene de etterlater seg når de ferdes i naturen. Det kan være ting som knekte grener, ekskrementer, fotspor og andre tegn.

Etter vandreturen serveres det en lekker frokostbuffé på utsiktsterrassen, og du har tid til å slappe av litt før ettermiddagens “Big 5”-safaritur, som starter etter en deilig lunsj på utsiktsterrassen. “The Big 5” er en tradisjonell jaktbetegnelse for de fem store, klassiske dyrene elefant, bøffel, løve, leopard og neshorn. Våre lokale rangere er guider, og er du heldig, kan du oppleve alle “Big 5” på én og samme dag. Turen avsluttes på vårt eventyrlige sundowner-sted, Lion King, som byr på en enestående utsikt over bushen. Her du kan nyte Sør-Afrikas eksotiske solnedgang akkompagnert av noe kaldt i glasset og litt å tygge på. Imens disker kokketeamet vårt opp med en ekte sørafrikansk “braii”, det vil si en herlig bushmiddag under stjernene. Kokkene våre tryller litt ekstra med gode lokale råvarer, og serverer for anledningen den tradisjonelle gryteretten potjie (“poike”), basert på den opprinnelige NYATI-oppskriften. Gled deg til smaken av Sør-Afrika!

Etterpå blir det en spennende nattsafari gjennom bushen i våre åpne safaribiler som er utstyrt med store lyskastere som gjør det lettere å få øye på de ville dyrene. Det er en utrolig stemningsfull opplevelse å ønske bushen “god natt” i skumringen, og det er litt ekstra spennende å “jakte” på dyr i tussmørket hvor også rovdyrene jakter.

Mandag: Besøk i afrikansk landsby & sundowner

Sør-Afrika er et land med store kontraster. Det er både et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur og et land hvor det opprinnelige og autentiske Afrika lever i beste velgående. En veldig god måte å få et innblikk i lokal kultur og tradisjoner på, er å besøke en lokal landsby – en såkalt township. Du vil oppleve landsbyskolen for de minste barna, du får komme på besøk til en lokal familie og du blir med til landsbyens heksedoktor. Turen avrundes på en lokal kafé, hvor det serveres en lett lunsj bestående av spennende lokale spesialiteter. Tilbake på NYATI Safari Lodge venter en større lunsj på dere.

På slutten av dagen blir det solnedgangssafari, hvor du igjen kan være heldig og oppleve “Big 5” i tillegg til dyr som antiloper, sebraer, vortesvin, sjiraffer, gnuer, neshorn og bøfler i skumringen. På veien hjem gjør vi holdt ved et av våre vakre NYATI-utsiktspunkter. Her kan du nyte et glass vin eller en brus mens du ser solen gå ned bak Drakensberge. Til kveldens middag dekkes det et vakkert bord på terrassen, hvor vår sjefskokk serverer en lekker 3-retters meny.

Tirsdag: NYATI “Big 5”-safari

Kruger National Park er en av Sør-Afrikas absolutt største attraksjoner. Nasjonalparken er på over 2,2 millioner hektar og byr på verdens største utvalg av ville dyr. Vi har blitt med i det viktige samarbeidet for å sikre større arealer til landets ville dyr, og derfor er NYATI nå en del av Kruger National Park. Det betyr at vi har fjernet alle stengsler mellom vår eiendom og Kruger National Park, slik at nasjonalparkens ville dyr nå kan ferdes fritt omkring hos oss. Det betyr også at vi kan tilby “Big 5”-safari eksklusivt for NYATIs gjester i vår egen del av Kruger National Park, som er på 10 000 hektar. På vår egen eiendom kjører vi fritt omkring og gjerne vekk fra allfarvei, og dermed har du gode sjanser til å få sett både løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant samt andre ville dyr. I våre spesialbygde, åpne safarijeeper er det ingenting som står mellom deg og Sør-Afrikas dyr og natur. Med alle luktene og lydene tett på får du en sanseopplevelse du aldri vil glemme.

Vi kjører ut tidlig, før frokost, mens solen sakte glir opp over horisonten og lyssetter det makeløse landskapet omkring oss. Husk å ha film- og fotoutstyret parat. Dyrene er nemlig ekstra aktive om morgenen, og de minneverdige motivene står i kø og bare venter på å bli foreviget på turen. Tilbake på lodgen serveres det frokost på utsiktsterrassen. Etterpå kan du for eksempel slappe av ved bassenget fram til det er tid for en velsmakende lunsj. Etter lunsj fortsetter safarituren med flere natur- og dyreopplevelser i verdensklasse. Og er du heldig, får du nok en mulighet til å se “Big 5”. Turen avsluttes med en sundowner på et av våre vakre utsiktspunkter. Her kan du nyte solnedgangen med litt lette forfriskninger. Når du kommer hjem til lodgen mett av opplevelser etter en fascinerende safaridag, dekker vi opp til lekker middag i restauranten.

Onsdag: Bushwalk med frokost & sundowner

Start dagen med en safarivandring i soloppgang mens NYATIs rangere forteller om stort og smått omkring dere. Gåturen ender på et av de flotte utsiktspunkter på NYATIs egen eiendom. Her, midt i bushen, serverer NYATIs kokker en velsmakende frokost under akasietrærne mens dere har uhindret utsikt til dyrelivet i området. Det er mulig å bli kjørt ut hvis du ikke kan eller vil delta på morgenens bushwalk, men gjerne vil få med deg en storslått frokost i det fri.

Etter morgenens opplevelser og gårsdagens “Big 5”-safari har du kanskje behov for å slappe av litt ved svømmebassenget eller i hengekøyen på din egen utsiktsterrasse. Har du lyst til å være aktiv, kan du bli med på en av våre spennende tilleggsturer som starter etter en deilig lunsj på utsiktsterrassen.

På ettermiddagen kan du delta på en stemningsfull solnedgangssafari i en åpen safarijeep. Du vil få servert en liten forfriskning mens dyrene går til ro og mørket senker seg over det storslagne landskapet. Om kvelden er det igjen tid for en lekker middag på den overbygde terrassen.

Torsdag: Panoramaruten i Drakensberge

Turen går til Drakensberge, hvor vi følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon – også kjent som Sør-Afrikas Grand Canyon. Drakensberge-fjellene er godt og vel 2000 meter høye og ligger i naboprovinsen, Mpumalanga. Underveis gjør dere holdt ved flere utsiktspunkter, så du virkelig kan få nyte områdets helt spesielle magi. Ruten går langs eukalyptus- og nåletrekledde fjellskråninger, hvor utallige brusende vannfall har sitt utspring. Turen går innom tre av de største severdighetene i hele Sør-Afrika: Bourke’s Luck Potholes med dype kløfter som får deg til å hive etter pusten og heve kameraet; The Three Rondavels, som er tre runde fjelltopper som ligner på en kjempeversjon av de tradisjonelle, runde afrikanske hyttene med stråtak; og til slutt selve høydepunktet, Blyde River Canyon, hvor vi gjør holdt ved områdets vakreste utsiktspunkt som byr på helt enestående fotomuligheter. I tillegg besøker vi den hyggelige gullgraverbyen Pilgrim’s Rest, og underveis dekker vi opp til lunsj på ekte Karen Blixen-vis. Lunsj er inkludert i turen.

Du kan selvfølgelig også velge å tilbringe dagen ved bassengkanten på NYATI Safari Lodge, i selskap med en god bok. Om kvelden blir det tradisjonell afrikansk braii, med sang og dans under åpen himmel på den åpne grillplassen, kalt bomaen.

Fredag: Fridag eller tilvalg – og avskjedsmiddag

På feriens siste dag har du kanskje behov for å slappe av og fordøye alle inntrykkene du har fått. Tilbring dagen i fred og ro på din egen terrasse mens du observerer de ville dyrene langs Olifants River. Ta deg gjerne en dukkert i bassenget, eller velg en av våre mange tilleggsaktiviteter.

Fredag kan vi også friste med en solnedgangssafari, hvor vi gjør holdt ved et av våre flotte utsiktspunkter. Her kan du nyte forfriskninger mens du ser solen gå ned. Tilbake på lodgen avsluttes den herlige dagen med dans og musikk, hvor den lokale Shangan-gruppen med 10–15 dansere framfører et fantastisk show. Etterpå er det tid for avskjedsmiddag ved vakkert dekkede bord på den overbygde terrassen som vender mot Olifants River.

Lørdag: Avreise – eller fridag og tilvalg

Har du valgt et 17-dagers safariopphold, står lørdagen til din disposisjon. Du kan slappe av og nyte livet på lodgen. Har du valgt en 10-dagersferie eller en kombinasjonsferie hvor du skal videre til f.eks. Mauritius, Zanzibar, Victoria Falls eller Kapp-provinsen, er lørdag avreisedag.

Etter frokost blir du kjørt til den lokale flyplassen, og derfra går turen videre med innenriksfly til Johannesburg. Avhengig av de aktuelle flyforbindelsene til Europa eller din neste destinasjon, må du regne med en del ventetid i Johannesburg, men du glede deg over at flyplassen er hyggelig og har gode spise- og shoppingmuligheter. Du kan også velge å fordrive ventetiden med en tur til Johannesburg. Her kan du blant annet oppleve den sørafrikanske townshipen Soweto, som spilte en viktig rolle i oppgjøret med apartheid. Vær oppmerksom på at denne muligheten avhenger av flyreisetidene dine. Disse utfluktene bestilles via vårt salgskontor i Norge.

Søndag: Ankomst til Norge

Også hjem går flyet om natten, slik at du kan sove på reisen. Det serveres både middag og frokost om bord på flyet, og det er én mellomlanding underveis, før du lander i Norge omtrent midt på dagen.

Vær oppmerksom på at det kan variere hvilken ukedag de forskjellige aktivitetene foregår på.

Tilleggsaktiviteter

Elvesafari med bushwalk og game drive

Bli med på en opplevelsesrik tur til fots, til vanns og i åpne safaribiler gjennom Kruger National Park. Turen starter tidlig om morgenen med en safarivandring gjennom bushen. Underveis forteller en av NYATIs rangere deg om plante- og dyrelivet som omgir dere. Gåturen avsluttes med en herlig utendørsfrokost tilberedt av NYATIs kokker på et av NYATIs vakre utsiktspunkter. Deretter går turen videre med bil til den oppdemmede delen av Olifants River, hvor du ankommer omtrent midt på dagen. Om bord i en elvepram legger du ut på en herlig båttur i rolig tempo gjennom Krugerparken. Underveis vil du se noen av de mange dyreartene som trives langs elven. Vann fungerer som et naturlig trekkplaster på dyr, så her får du oppleve mengder av fugler samt små og store dyr som slukker tørsten, mens dovne flodhester og lurende krokodiller beveger seg omkring i elven. Det serveres deilig lunsj om bord på båten, hvor du kan sitte og nyte bushens lyder og utsikten til alle de ville dyrene.

Etter båtturen venter enda et safarieventyr på deg. Du blir hentet i en av NYATIs åpne safaribiler og tatt med på en stemningsfull solnedgangssafari gjennom Krugerparken, hvor det er gode muligheter for å få sett “Big 5”. Safariopplevelsen avsluttes på et av NYATIs vakre sundowner-utsiktspunkter. Her kan du se solen gå ned over bushen mens du nyter noe kaldt og godt i glasset og litt snacks før turen går tilbake til lodgen.

Vær oppmerksom på at aktiviteten er væravhengig. Lunsj er inkludert. Avgang fra lodgen tidlig om morgenen, retur rett etter solnedgang. Aldersgrensen er 8 år.


Pris per person ZAR 1 200,

Senter for truede dyrearter

Sørafrikanere gjør mye for å beskytte og bevare landets ville dyrebestand. Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kjent verden over som en av pionerene innen bevaring av truede dyrearter, og vi besøker dette imponerende redningssenteret for truede, foreldreløse og skadde ville dyr.

Senteret huser blant annet geparder, neshorn, villhunder, afrikanske villkatter, sabelantiloper, gribber og mange andre sjeldne dyrearter. Du får innsyn i arbeidet som gjøres for å beskytte de truede dyreartene og får også mulighet til å komme helt tett innpå senterets beboere. 

Pris per person ZAR 900,

Prisen inkluderer frokost på kafeen Deli@HESC.

Luftballong

Å sveve lydløst over landskapet er en magisk opplevelse. Luftballongen tar av ved soloppgang og flyr dere over vakre Blyde River, hvor dere får oppleve en fantastisk utsikt til Drakensberge og bushen. Det blir servert musserende vin og snacks etter turen, og tilbake på lodgen venter en stor frokost på dere.

Det blir arrangert turer om morgenen når den lokale ballongskipperen vurderer at det er vær til det. Dette vet han som oftest ikke før kvelden før, siden aktiviteten er svært væravhengig. Minimum fire deltakere.

Pris per person ZAR 4 200,

Helikoptertur

Bli med på helikoptertur over NYATIS eget viltreservat, og opplev den sørafrikanske bushen i fugleperspektiv. Turen varer i omkring 20 minutter, og helikopteret flyr over lodgen og langs vakre Olifants River. Nyt den enestående panoramautsikten over bushen, og prøv å få øye på de ville dyrene som beveger seg fritt omkring, som elefanter, sjiraffer, sebraer, neshorn og mange flere. Flyturen foregår med sertifisert pilot og sikkerheten er på topp. Min. to deltakere og maks. tre deltakere per flyvning.

Pris per person ZAR 3 900,

Microlight flyvning

Fra et microlight-fly får du fantastisk utsikt over landskapet. Med fullstendig uhindret utsyn og vinden som rusker deg i håret, er dette en intens og adrenalinpreget safariform. Det føles nesten som om du selv flyr over bushen. Turen begynner tidlig om morgenen og varer i omkring 20 minutter. Av sikkerhetshensyn er det en aldersgrense på 14 år, og du flyr med en erfaren, sertifisert pilot. Aktiviteten er svært væravhengig (minimum to deltakere).

Pris per person ZAR 1 500,

Quad bike-safari

Opplev en fantastisk og annerledes form for safari, hvor naturen og de ville dyrene setter agendaen. Utforsk den uberørte delen av Sør-Afrikas bush med en ATV, en firehjulet motorsykkel som er konstruert spesielt for terrengkjøring.

Dette er en morsom aktivitet for familier og alle som ønsker enda en mulighet til å komme tett på den ville naturen og få opp pulsen. 

Gjestene kjøres en tur på ca. et kvarter opp i terrenget, og derfra starter turene under ledelse av en lokal guide. Turene starter tidlig om morgenen, før frokost, og sent på ettermiddagen. De varer i cirka 1,5 timer (to timer inkludert kjøreturen fra og til lodgen).

Min. to deltakere og maks. tre deltakere per gang. Aldersgrensen er 12 år. Ingen krav om erfaring.

Pris per person: ZAR 850,

Jessica, den tamme flodhesten

I mars 2000 fant Tony og Shirley Joubert en foreldreløs og utsultet baby-flodhest ved Blyde River. Paret “adopterte” den vesle flodhesten og kalte henne Jessica. Jessica, som har vokst opp omgitt mennesker og husdyr, er i dag en av de største severdighetene i Hoedspruit, og hit valfarter både voksne og barn for å besøke henne. På denne utflukten får du sjansen til å komme helt tett innpå dette fantastiske dyret og blant annet være med når hun får tåteflaske, blir håndmatet og kost med. Jessica er utrolig kjærlig og elsker å være nær mennesker. Alle som vil – enten de er barn eller voksne – får derfor lov til å håndmate og klappe henne. 

Pris per person: ZAR 750,–  

Med forbehold om at Jessica kan besøkes på det aktuelle tidspunktet.

Golf på Hans Merensky

Sør-Afrika har også golfbaner i verdensklasse og er på mange måter et paradis for golfspillere. Hvis du er glad i golf, må du ikke gå glipp av muligheten til å spille en omgang blant Afrikas ville dyr. Du kan for eksempel gå en runde på den spennende 18-hulls Hans Merensky-banen som ligger cirka en times kjøring fra NYATI Safari Lodge. Det er en middels stor bane, og den ligger rett på grensen til verdensberømte Kruger National Park. Her har de ville dyrene fortrinnsrett – selv på greenen. Sjiraffer, antiloper, aper og vortesvin krysser hjemmevant fairwayen og minner deg på at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sørafrikanske bushen. I vannhullene ligger krokodiller og flodhester og koser seg, så husk å ta med deg ekstra baller. Området hvor banen ligger, var en gang en del av nasjonalparken, og du kan glede deg til en helt usedvanlig golfopplevelse i fantastiske omgivelser. Merk: Det er strenge vanningsrestriksjoner i området, og det betyr dessverre at banekvaliteten ikke er på topp. Husk forøvrig også at du kan trene på golfsvingen din på driving rangen hjemme på NYATI Safari Lodge.

Pris per person ZAR 1 200,

I tillegg kommer leie av golfutstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200,– per sett og leie av golfbil ZAR 210,–.

Ferskvannsfiske

Fisketurer er både avstressende og spennende på én og samme tid – kanskje mer spennende enn jakt til og med ... På fisketur har du nemlig enda mindre innflytelse over resultatet og er prisgitt vær og vind – og fiskene naturligvis, som til sjuende og sist selv bestemmer om de vil bite på kroken eller ikke. Bli med en profesjonell NYATI fiskeinstruktør på fisketur, og mål krefter med blant annet 

 • maller (common catfish) på opptil 50 kg
 • sølvmaller (silver catfish) på opptil 30 kg
 • tilapia på opptil 2 kg
 • yellowfish på opptil 3 kg
 • karper (common carp) på opptil 14 kg

Turen starter tidlig om morgen med en kopp kaffe på NYATI Safari Lodge før avgang. Framme ved båten serveres en lett morgensnack med kaffe/te til, før dere legger ut på Olifants River. De neste 3½ timene kan du nyte en båttur i ro og mak. Opplev fantastisk natur og vær omgitt av bushens ville dyr mens du prøver å lokke en fisk eller to til å bite på. Hva slags og hvor stor fisk du kan få avhenger av årstid og kan også variere fra båttur til båttur. Men elva byr på gode fiskesjanser, og instruktøren kjenner den ut og inn og vet hvor det er best å fiske i den enkelte årstiden. Omkring klokken 10.30 avsluttes fisketuren på land med en god brunsj, før turen går tilbake til lodgen.

Fiskeutstyr (sportsfiskestang og -hjul) og løyve er inkludert i prisen (minst to deltakere, maksimum åtte deltakere).

Pris per person ZAR 1 500,

Storviltjakt

NYATI Safari Lodge er en del av The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, som jobber med den viktige «back to nature»-prosessen som skal beskytte bestanden av ville dyr og sikre deres bevegelsesfrihet. Jakt i området er en del av den naturlige viltpleien. Jakten foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot dyreartene. Derfor kan NYATI Safari Lodge tilby gjestene sine organisert jakt under oppholdet. For å kunne garantere at vår profesjonelle jaktleverandør, Wayne Wagner Safaris, er ledig, må jaktturer bestilles senest seks uker på forhånd. Alle jaktturer blir lagt opp individuelt. Dermed kan du som jeger være sikker på at du får oppfylt dine ønsker og preferanser. Du får en profesjonell jaktleder med deg på turen, som guider og informerer underveis. Jakten foregår både til fots og med terrenggående biler. Du kan jakte på blant annet blesbukk, buskbukk, stripegnu, bøffel, dukkantilope, elgantilope, spydbukk, impala, kudu, nyala, rød kuantilope, steinbukk, tsessebe, vortesvin, ellipsevannbukk og sebra. Du blir hentet av Wayne Wagner Safaris på lodgen og kjørt til jaktterrenget. Alt etter viltønske kan kjøreturen ta opptil et par timer. NYATIs kokker står for forpleiningen under jakten. 

Pris per person: NOK 1 000,– ved bestilling og ZAR 2 400,– på NYATI Safari Lodge

Prisen inkluderer én dags jakt med leie av rifle, innskyting og profesjonell jeger som ledsager. Prisen for viltet varierer, og oppdatert viltliste kan fås på forespørsel.

Vi anbefaler at du bestiller jakt samtidig med at du bestiller reisen din, og uansett minst seks uker før avreise. Vi trenger følgende opplysninger ved bestilling:

 • Navn på jeger
 • Ved flere jegere; velg 1 jaktguide + 1 jeger eller 1 jaktguide + 2 jegere
 • Datoer for opphold på NYATI Safari Lodge
 • Ønsket jaktdato
 • Ønsket jakttrofé/vilt

Vær oppmerksom på at rifleleie er inkludert i prisen. Ønsker du å ta med egen rifle, må du være klar over at det krever lang forberedelse og tillatelse fra det sørafrikanske politiet. I tillegg må du regne med et opphold på cirka 3 timer på flyplassen i Johannesburg for å få innreisetillatelse med rifle. Hjemsending av trofé osv. organiseres på stedet med vår jaktleverandør, Wayne Wagner Safaris.

Township-tur

Sør-Afrika er et land med store kontraster. Det er både et moderne land med en velfungerende økonomi og infrastruktur, og et land hvor det opprinnelige og autentiske Afrika lever i beste velgående. En veldig god måte å få et innblikk i lokal kultur og tradisjoner på, er å besøke en lokal landsby – en såkalt township. Du får oppleve landsbyskolen for de minste, komme på besøk til en lokal familie og bli med til landsbyens heksedoktor. Så følger underholdning med sang og dans før dere blir servert en lett lunsj bestående av spennende, lokale spesialiteter.

Pris per person ZAR 900,

Heldagstur til Drakensberge

I utgangspunktet inkluderer oppholdet på NYATI Safari Lodge én heldagstur til Drakensberge, men du har i tillegg anledning til å kjøpe en ekstra tur. Dere følger den berømte panoramaruten langs den 60 km lange Blyde River Canyon. Underveis stopper minibussen i gullgraverbyen Pilgrim's Rest samt på flere utsiktspunkter. Det er gode muligheter for å få kjøpt afrikanske treskjæringsarbeider. Lunsj er inkludert. Avreise skjer fra lodgen tidlig på morgenen.

Pris per person ZAR 2 000,– (minimum 4 deltakere)

Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser på tilleggsaktivitetene.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send

Søk i NYATI

Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.