23 96 65 96
Søk

Sea Cliff Resort & Spa

Sea Cliff Resort & Spa byr på femstjerners luksus av internasjonal standard. Hotellet ligger rett ut mot Indiahavets glitrende, asurblå bølger, har egen privat strand og spektakulær utsikt til øyas vakreste solnedganger. Hotellet er svært barnevennlig og tilbyr et vell av aktiviteter, egen golfbane og et fantastisk resort-område med to store infinity pools, barnebasseng, spa, treningsfasiliteter, utsiktsterrasser, herlige restauranter, barer og en lounge omgitt av frodig tropisk natur. Sea Cliff Resort & Spa ligger kun 20 minutter med bil fra Zanzibars maleriske hovedstad, Stone Town, som står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder. Pass på å få med deg et besøk på nærliggende Rock Restaurant, også et av øyas høydepunkter.

Fasiliteter

Sea Cliff Resort & Spa har 120 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom har balkong eller terrasse, og 96 av de 120 rommene har havutsikt. Hotellet har to restauranter: hovedrestauranten Mangapwani og lunsjrestauranten Kobe, som også serverer retter i bassengområdene og i Zanzi Bar. Det er tre barer å velge mellom: Zanzi Bar ved loungeområdet, Jetty Bar i enden av bryggen og Beach Bar på den private stranden. Alle har utsikt over havet og solnedgangen.

Standardfasiliteter på alle rom:   

 • Klimaanlegg og takvifte
 • Romservice
 • Gratis wifi
 • Elektronisk brannalarm
 • Telefon
 • Te- og kaffefasiliteter
 • Minibar (må bestilles)
 • LCD TV med internasjonale satellittkanaler
 • Hårtørker
 • Gratis baderomsartikler
 • Privat terrasse/balkong
 • Docking-stasjon for iPod (må bestilles)
 • Himmelseng med myggnetting
 • Safe

Hotellfasiliteter:

Vannsportsenter med mulighet for seiling, wake boarding, paddle boarding, brettseiling, vannski og kajakk. All ikke-motorisert vannsport er inkludert for hotellets gjester. Det er mulig å kjøpe opplæringskurs, og dette kan bestilles i Sports and Recreation Centre.

Sports and Recreation Centre med dartspill, bordtennis, squashbane, fitness, trampoline, biljard, to opplyste tennisbaner, strandvolleyball og sykler. Også disse aktivitetene er inkludert i oppholdet.

Det tilbys ridning på alle nivåer, og det organiseres rideturer i vakre omgivelser og på stranden i solnedgang. Hotellet har også en barnevennlig ponni for de mindre. Ponnirideturer er ikke inkludert.

Her finner du øyas eneste golfbane, med overbygd driving range og flere greener for trening. Du kan leie utstyr og biler, og golfklubben har en PGA golfinstruktør på stedet. Tid for tee-off kan bestilles på nett fra hele verden, og tid kan også bestilles ved hotellets Golf Information Desk. Du kan også rusle ned til klubbhuset og bestille der.

I resepsjonen finner du et variert utvalg av spennende utflukter du kan bestille, deriblant en Freddie Mercury Trip. Sangeren i Queen ble nemlig født i Stone Town.

Shwari Spa: Her kan du velge mellom en rekke behandlinger, inkludert ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, body scrub og forskjellige typer massasje. Spaet har fem behandlingsrom, sauna, dampbad og kaldkulp. Alle behandlinger gis av internasjonalt utdannede terapeuter.

Hotellet har en Kid's Club med fasiliteter både utendørs og innendørs.

Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere og kan tilby tilpassede rom.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.