+47 23 96 65 96
Søk

The Kingdom at Victoria Falls

Hotellet The Kingdom at Victoria Falls ligger bare en fem minutters spasertur fra et av verdens sju underverker, majestetiske Victoria Falls. Hotellet er bygd rundt en kunstig innsjø og har en stor hage og et herlig bassengområde. Hotellets karakteristiske arkitektur med søyler og kupler er inspirert av “Great Zimbabwe Monument” i Masvingo, og bygningenes særegne formgivning bidrar til å skape en helt unik stemning og atmosfære. 

The Kingdom at Victoria Falls har en stor restaurant med fantastisk utsikt over hagen. Her serveres det frokost og middag hver dag, og om kvelden er det underholdning med lokal dans og musikk. Hotellet har dessuten en herlig terrasse med bassengbar, hvor det serveres lettere lunsjretter og drinker. Vil du slappe av mellom utfluktene, har du fire svømmebasseng å velge mellom, hvorav ett er et barnebasseng. Hotellrommene er romslige og innredet i brun- og beigetoner og med rustikke tremøbler.

Fasiliteter

The Kingdom at Victoria Falls er et trestjerners hotell med 294 rom, og du kan velge mellom standardrom, familierom, Kings Club-rom og standardsuiter. Rommene har utsikt enten mot innsjøen eller hagen.

Standardfasiliteter på alle rom:

  • Badene har både badekar og dusj
  • Klimaanlegg
  • Takvifte
  • Satellitt-TV
  • Te- og kaffefasiliteter
  • Adapter
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.