+47 23 96 65 96
Søk

The Peech Boutique Hotel

Hyggelige The Peech ligger i bydelen Melrose, rett utenfor Johannesburg sentrum. The Peech ble bygd som privatbolig på femtitallet, men er i dag konvertert til et privateid boutiquehotell med 22 romslige og smakfullt innredede rom og suiter. Fra hotellet er det kun fem minutter med bil til shoppingområdene ved Melrose Arch og Rosebank og 10 minutter med bil til Sandton, hvor det også ligger mange restauranter og barer. 

The Peech ligger i et rolig område med en håndfull restauranter i nærheten. Rett overfor hotellet ligger det en stor park hvor du trygt kan ferdes. The Peech har en restaurant med både innendørs og utendørs servering, bar, vinkjeller og en frodig og stemningsfull hage med solsenger og basseng. 

Hotellet er Fair Trade Tourism-sertifisert – en anerkjent miljømerking i Afrika.

Fasiliteter

Hotellet har fire romtyper: To Heritage Rooms (35 m2) som ligger i første etasje i hovedhuset, og som tilhører den opprinnelige delen av eiendommen. Åtte Classic Rooms (40 m2) som alle har privat balkong eller terrasse og utsikt over hagen og bassenget. Ti Luxury Rooms (45 m2) som alle har privat terrasse og ligger spredt omkring i hagen. To Peech Suiter (60 m2) som ligger i de rolige delene av den frodige hagen som fungerer som en oase midt i byen.

Standardfasiliteter på alle rom:

  • Eget bad med dusj og toalettartikler fra Molton Brown
  • Gratis trådløst nett
  • Klimaanlegg
  • Flatskjerm-TV
  • Safe
  • Nespressomaskin
  • Classic Rooms og Peech Suiter har terrasse eller balkong som vender ut mot hagen
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.