+47 23 96 65 96
Søk

Jaktsafari

NYATI Safari tilbyr en unik mulighet til å kombinere safariopplevelser med storviltjakt av ypperste klasse. Samtidig bor du i luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Jakten din blir lagt opp individuelt etter dine ønsker, og du får med deg en profesjonell jaktleder. Jakten foregår både til fots og i terrengbiler, og du kan jakte på bl.a. buskbukk, gnu, bøffel, dukkantilope, elgantilope, impala, kudu, nyala, rød kuantilope, steinbukk, tsessebe, vortesvin, ellipsevannbukk og sebra.

Bærekraftig storviltjakt

NYATI Safari Lodge er en del av The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, som jobber med den viktige “back to nature process” som skal sikre bestanden av ville dyr og deres bevegelsesfrihet. Jakt i området er en del av den naturlige viltpleien. Jakten foregår under forsvarlige forhold og utgjør ikke på noe tidspunkt en trussel mot dyreartene. Derfor kan NYATI Safari Lodge tilby gjestene sine arrangert jakt under oppholdet, som en aktivitet som kan velges i tillegg til gjestenes fastsatte safariprogram.

Bestill reise

NYATI Safari Video

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send

Søk i NYATI

Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.