23 96 65 96
Søk

Luksustog

Rovos Rail – “The Pride of Africa” – er med sine vakkert restaurerte vogner, verdens mest luksuriøse tog. De eldste vognene er fra 1911 og byr på fantastisk femstjerners, skinnegående luksus. Fjell, bush, savanner og småbyer glir forbi utenfor togets panoramavinduer mens du nyter en kulinarisk og kulturell reise innenfor. Måltidene om bord er overdådige, og får du lyst på "high-tea", litt snacks eller en drink, gir du bare butleren et lite vink. Han står nemlig til tjeneste 24 timer i døgnet. Bytt ut en av flyturene fra NYATI Safari Lodge til enten Cape Town eller Victoria Falls med denne unike togreisen fra en forgangen tid, og opplev det sørlige Afrikas enestående natur.

Les mer om Rovos Rail

På sporet av gastronomi, historie og luksus

Reis tilbake i tiden med NYATI Safari og enestående Rovos Rail. Ingenting kan måle seg med en reise med luksustog gjennom vakker natur, hvor du kan glede deg over både den spektakulære utsikten og det fantastiske viktorianske interiøret – gjerne med et forfriskende glass med bobler i hånden. De fleste som reiser med Rovos Rail, forelsker seg i denne helt spesielle opplevelsen og den romantiske stemningen om bord, og reisen med "Pride of Africa" er intet unntak. Her kan du nyte to fantastiske dager med alt inkludert underveis. Rovos Rail gir deg en luksusferie på skinner – hele veien fra Pretoria til Cape Town eller omvendt!

Spesialiteter og romantikk på første klasse

En reise med tog gjennom Afrika er en enestående opplevelse, og med Rovos Rail får du et spektakulært eventyr. Sjarmerende interiør, høflig personale og unik natur underveis danner rammene rundt en luksuriøs togtur som byr på både historiske og kulinariske opplevelser. I spisevognen serveres det lokale spesialiteter samt deilige sørafrikanske viner, som du selvfølgelig kan nyte ad libitum på hele reisen. Det er kleskode til middag, noe som hever opplevelsen enda noen hakk: aftenkjole for damene og jakke og slips for herrene. I tillegg til en fortryllende spisevogn har toget et bibliotek som skapt for fordypelse, en utsiktsvogn hvor du kan nyte den vakre naturen samt en salong, bar og lounge hvor du kan slappe av. En viktig del av Rovos Rail er den private suiten hvor du bor, og hvor komfort og luksus toppes med romservice døgnet rundt, et sjarmerende viktoriansk interiør, eget luksuriøst bad og mye mer. Suitene har plass til to gjester. Det gjør Rovos Rail til et perfekt valg for deg som ønsker å ta med din utkårede på en reise som gir begrepet første klasse et helt nytt innhold.

Fengslende natur og unike utflukter

Noe av det som er så spesielt ved denne herlige togreisen i Sør-Afrika, er muligheten den gir deg til virkelig å ta inn landets vakre og varierte landskap. Luksusreisen går gjennom spektakulære fjellkjeder, åpne sletter og frodige vinområder. La de vakre omgivelsene ta pusten fra deg der du sitter i utsiktsvognen og gleder deg til de spennende opplevelsene som venter underveis. Hvis du reiser mellom Pretoria og Cape Town, inkluderer turen et par flotte utflukter til diamanthovedstaden Kimberley og den hyggelige viktorianske landsbyen Matjiesfontein.

Kombiner Rovos Rail med andre store opplevelser

Du kan selvfølgelig kombinere togreisen din med mange andre reisemål i det sørlige Afrika, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en drømmereise spesielt for deg. Fra Cape Town er det en smal sak å forlenge ferien med noen dager i for eksempel vinområdet eller Garden Route. Ender togreisen i Pretoria, er det et opplagt valg å forlenge ferien med et par dager i Johannesburg. Du kan også velge å forlenge selve togreisen og dra helt til Victoria Falls. Uansett hva du velger, får du den perfekte avslutning på luksussafarien din på NYATI Safari Lodge.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.