23 96 65 96
Søk

NYATI Gjestebok

Vi gleder oss stort hver gang våre gjester har lyst til å dele sine reiseopplevelser med oss, og i denne lille gjesteboken har vi samlet noen av de mange reisebrevene vi har mottatt gjennom årene. Vi håper dette kan være til inspirasjon for deg som sitter og drømmer om å reise til Afrika. Har du allerede vært på tur med oss og kunne tenke deg å dele reiseopplevelsene dine med andre, er det bare å sende oss et reisebrev.

2 generasjoner forteller

Vennskap fødes på Nyati Safari Lodge

Kjæresten min og jeg anbefaler Nyati på det varmeste.

Kjæresten min og jeg anbefaler Nyati på det varmeste.

Ingen av oss hadde vært i Sør-Afrika før vi dro til Hoedspruit, Kruger National Park og Nyati, så vi visste ikke helt hva vi kunne forvente oss. Vi er henholdsvis 25 og 32 år og hadde aldri trodd at det var mulig for oss å dra på en ekte safarireise ennå, og derfor var vi også spente på om reisen ville leve opp til forventningene våre. Vi har begge en stor forkjærlighet for dyr, og spesielt når de kan oppleves i sitt naturlige habitat, så det absolutt viktigste for oss var å få oppleve det.

Da vi ankom Hoedspruit med fly, ble vi hentet av en sjåfør fra Nyati og kjørte 1½ time i en lekker, stor, lukket jeep til Nyati-lodgen. 

Da vi kom fram til stedet hvor vi skulle være den kommende uken, ble vi helt over oss av begeistring. Til tross for at Nyati-lodgen ligger midt inne i bushen – noe som er fantastisk fordi man dermed er omringet av dyr og natur – var det grønne gressplener, basseng og en utrolig fin hovedbygning med åpen restaurant og utsikt til Olifants River med flodhester som badet og lekte – fantastisk!

Bagasjen vår ble anbrakt i bungalowen vår av en av de søte damene fra personalet, og så var det bare for oss å komme i orden i den hyggelige og lekre bungalowen. Vi kunne se flodhestene fra den store terrassen vår også, og der var det både hengekøye, stoler og et bord utstyrt med velkomst-champagne! I tillegg hadde vi en kjempeseng som stod midt i rommet, et utendørs og et innendørs bad og to håndvasker samt toalett, luksus!

Vi fikk muligheten til å bli med på en fire timers safaritur to timer etter ankomst til Nyati-lodgen, og til tross for veldig lite fly-søvn, dro vi av sted! Etter en lekker tapaslunsj var det altså avgang. Vi ble fullstendig hekta på safari etter den turen og kunne ikke vente med å dra av sted på nytt de neste dagene.

Etter fire dager hadde vi sett alle dyrene vi hadde drømt om å se og fikk dermed også sett THE BIG FIVE! som de aller første i en gruppe på ca. 40 mennesker. Å se The Big Five var noe vi hadde håpet veldig på, men vi var blitt fortalt at man må være heldig for å se det på bare en uke. Når det er sagt, var hvert eneste dyr vi så en opplevelse, også selv om det var den vesle impalaen som vi hadde sett 5000 ganger før. Det skyldtes nok også at vi alltid satt i jeepen og speidet etter dyr, og når vi fikk øye på et og ropte ut og jeepen stoppet, så fikk man et lite adrenalinkick.

Ikke nok med at vi så The Big Five, elefanter, løver, leoparder, neshorn og bøfler, vi så også en gepard på vår endagstur til Kruger National Park, en tur vi hadde bestilt som tilvalg til pakkereisen vår. Geparden er et ganske sjeldent syn, så det var ekstra spesielt å se den, og den var utrolig vakker og elegant der den vandret omkring fra busk til busk. Heldige oss!

Og la oss ikke glemme maten! Og den generelle luksusen som omgir en på Nyati-lodgen. Vi hadde fri bar hele tiden. Hvis vi manglet noe, ble det brakt til oss, også om vi var nede i bungalowen vår og hadde lyst på mer rødvin etter middagen. Dessuten var det både drinker, vin, brus og alltid kaldt vann uansett om vi var på lodgen eller ute på safari. Fantastisk i 35 graders varme!

Men tilbake til maten på denne turen! Vi visste da vi reiste at vi skulle få frokost, lunsj og treretters middag hver dag og hadde derfor ganske høye forventninger. Men vi tok forbehold om at det afrikanske kjøkkenet var ukjent territorium for oss, og at vi i tillegg skulle bo midt ute i ingenmannsland ... Men men men frokosten bestod av den lekreste buffé med frisk frukt, juice, egg tilberedt slik man vil, pølser, bacon, toast ... jeg kunne fortsatt ... Lunsjen var forskjellig hver dag og var utrolig lekker og inspirert av det afrikanske kjøkkenet. Mmm.

Og middagen! Det var ren gourmetmat. Vi ble fullstendig overveldet hver kveld, det var rett og slett så lekkert. De fleste kveldene fikk vi afrikanske dyr fra bushen til hovedrett, noe vi ikke akkurat er vant til, men det var så godt inkorporert i retten, perfekt stekt og anrettet så delikat at man skulle tro man var på en europeisk Michelin-restaurant. Wow!

Og som om dette ikke var nok, viste Nyati igjen hvor serviceinnstilte de er da vi var på hjemreise. Det ene flyet vårt var blitt nedgradert sånn at det ikke var plass til oss, og derfor var vi blitt booket om på et nytt fly som gjorde at vi ble mer enn tre timer forsinket på siste del av reisen og derfor ikke rakk toget vårt fra København lufthavn ... Vi bor i Ålborg og hadde derfor en lang reise foran oss fra Kbh. Da vi skrev til Nyati at vi var blitt forsinket på hjemturen og derfor ville komme veldig sent hjem til Ålborg, svarte de at vi bare måtte bestille fly fra København til Ålborg for deres regning. Det er jo helt utrolig, og det var så hyggelig å oppleve at Nyati passet på oss selv etter at vi hadde forlatt lodgen.

Vi har absolutt ingenting negativt å si om Nyati. Gjestfriheten, profesjonaliteten, omgivelsene, servicenivået – alt sammen! oversteg forventningene våre med flere kilometer og vi kommer veldig, veldig gjerne tilbake!

Frederik og Josefine

Nyati er fantastisk

Den 28. desember var det vår gullbryllupsdag, og siden ingen av oss har sans for store fester og taler, bestemte vi oss i stedet for å invitere sønn, svigerdatter og tre store barnebarn på tur til Nyati. Den beslutningen angret vi ikke ett sekund på!

Flyturen er lang, og siden vår var preget av forsinkelser både på ut- og hjemreise, fikk vi testet vår manglende kondisjon med noen hektiske løpeturer gjennom Doha lufthavn. Det var stressende, men vi rakk da alle flyene, et par ganger som de siste som steg om bord.

Nyati er til gjengjeld fantastisk. Vi hadde bestilt et av de store husene med fire soverom, to bad pluss et utendørsbad. Det passet perfekt for en familie på sju personer.

I tillegg hadde vi kjøpt én utflukt til en landsby, og der fikk vi en grundig innføring i boforholdene på et sånt sted. Skolen var dessverre stengt for sommeren, men til gjengjeld møtte vi mange barn ute hos familien vi besøkte. De bodde i et såkalt Mandela-hus, hus som bygges til familier som ikke selv har råd til å skaffe seg en bolig. Vi besøkte også byens kvinnelige heksedoktor, og de to store jentene våre lot seg spå i dyreknokler, skjell, terninger og andre merkverdigheter som en svingende pisk og underlige lyder.

Men ingenting slo turene ut i naturen. Iblant ble det noen lange og humpete opplevelser, men rangerne var fast bestemt på å finne flest mulig dyr på turene, så når det kom meldinger om en elefantflokk ved en sjø, gikk ferden over stokk og stein for å rekke fram før de dro videre.

Vi så verken neshorn eller leopard, så det ble "The Big 3" på oss. Til gjengjeld var det en helt fantastisk opplevelse å se en flokk løver ligge og ta seg en middagslur midt på veien, sånn at bilen måtte snu og kjøre samme vei tilbake. Det var også ubeskrivelig da en flokk på over 30 elefanter vandret opp en utrolig bratt skråning, over en demning og ned til en sjø på den andre siden. Vi var den eneste safaribilen på demningen, og vi var bokstavelig talt omringet av de kjempestore dyrene. 

De mange mindre dyrene gjorde også inntrykk. Kingfisher i mange varianter, forskjellige skilpadder, krypdyr, en sjiraff som drikker – for bare å ha nevnt noen.

Vi ble tatt godt vare på både ved måltidene og på kjøreturene. Ofte ble vi så oppslukt av jakten på dyrene at vi droppet ettermiddagspausen og nådde middagen akkurat.

Jeg tok veldig mange bilder på turen. Det ble to fulle fotobøker. En stor luksusbok på skikkelig fotopapir med dagboksnotater og alle opplevelsene våre, dag for dag. En annen, mindre fotobok med bilder av noen av alle dyrene vi så på turen. For min del kunne vi godt gjentatt turen med én gang.

Birthe Buch-Hansen

Personalet var fantastisk vennlig

Etter anbefalinger fra bekjente valgte min kone og jeg Nyati Safari. Vel fremme i Sør-Afrika ble vi hentet på den nærmeste flyplassen av danskspråklig personale. På veien stoppet den sørafrikanske sjåføren ved behov når vi møtte på ville dyr, og allerede da så vi sjiraffer, elefanter og antiloper. Guidene våre var ivrige etter å vise oss det rike dyrelivet, og det klarte de. Vi så løver tre ganger, den ene gangen i ferd med å spise en antilope. Safarilodgen var smakfullt oppført og innredet og stemte overens med illustrasjonsbildene på hjemmesiden. Beliggenheten like ved Olifants River var ideell med alle dyrene vi så fra bungalowen vår hver dag. Maten var langt over alle forventninger. Sjefskokken var nesten litt selvtilfreds der han beskrev rettene, men vi tilga ham sporenstreks fordi det smakte så godt. Personalet var fantastisk vennlig, og vi hadde stor glede av butikken, hvor man kan kjøpe safariklær. Jeg har ingen tilknytning til Nyati Safari og skriver dette kun fordi jeg er full av glede over den positive opplevelsen lodgen ga min kone og meg.

Frands Illum

Alle ga oss perfekt service

Tusen takk for et vidunderlig opphold på Nyati. Alle ga oss perfekt service, langt over det vi forventet oss. Fra de to ledsagerne med rullestoler som tok vare på oss på hver flyplass, til gutta i baren. Nest best av alt var de fantastiske guidene! De kunne utrolig mye, ikke bare om dyrene, men om alt i naturen. Så hva var best av alt? Det danske vertskapet, Elisabeth og Henrik! De tenkte på alt, og det var i høy grad deres fortjeneste at vårt store eventyr ble et minne for livet.

Hjertelig hilsen,

Åke og Margareta Söderlund

Både innkvartering, service og personale var fantastisk

Vi valgte lodgen deres til bryllupsreisen vår, og vi vil veldig gjerne takke for den fornøyelsen det var å besøke dere. Det er sjelden noe overstiger ens forventninger, men dere gjorde det med glans. Både innkvartering, service og personale var fantastisk, og det at dere hadde plassert oss i en Olifant Villa samt at vi fikk servert en romantisk middag i villaen av deres sjefskelner Lizet (håper navnet er stavet riktig) var bare prikken over i-en.

Vennlig hilsen 

Peter & Camilla

Takk for en fantastisk reise til herlige Nyati

Takk for en fantastisk reise til herlige Nyati. Vi hadde et utrolig bra opphold og ble kjent med flere herlige mennesker som vi delte bord med stort sett hele oppholdet.

Vår Olifant Villa 3 var selvfølgelig altfor stor, men vi nøt tiden vi hadde i huset vårt. Vi skulle gjerne vært litt mer i huset, men det var jo ikke derfor vi var der. Vi hadde mange hyggelige besøk av forskjellige dyr og tok en hel del fine bilder fra besøk ved vannet på den andre siden av elven.

Maten var som hentet fra en topprestaurant i det beste strøket, og de som lagde den var bare kjempesøte.

Vi var i Drakensberge, noe som var en naturskjønn og superhyggelig opplevelse.

Jessica, The hippo, var helt herlig og townshipturen var interessant og guiden fascinerende.

Alle bushwalks, sundowners, game drives var støvete, morsomme, rystende, interessante og aldeles fantastiske.

Og Susanne her gråt da vi takket alle som gjorde reisen vår uforglemmelig!

Hadde reist tilbake neste uke om mulig !!!!

Så nok en gang takk for at dere gjør det mulig !

Susanne og Iza Robertsson

Alt var rett og slett perfekt

En hilsen til Nyati fra to fornøyde gjester som har vært på safari med dere. 

For en fantastisk opplevelse dette har vært. Den beste ferien noensinne. Vi har aldri opplevd noe lignende, både når det gjelder stedet, personalet, maten m.m. Alt var rett og slett perfekt. 

Vi vil bare si TAKK, og at vi gleder oss til å besøke Nyati igjen (må bare spare litt :-) 

Hjertelig hilsen

Niels og Anja

Herlig, hjemmekoselig stemning på NYATI Safari Lodge

Vil gjerne takke for en fantastisk reise og magisk uke i Sør-Afrika. Det er en herlig, hjemmekoselig stemning på NYATI Safari Lodge, som sammen med det fantastiske personalet og de flotte omgivelsene gjør at man ikke kan annet enn å trives :-) 

Vi har hatt en kjempeflott uke, full av opplevelser og latter! Personalet har gjort alt for at vi skal ha det bra, og vi kunne ikke hatt det bedre!

Vil gratulere dere spesielt med rekrutteringen av "Fantastiska Wilma" som satte oss alle i perlehumør fra første sekund! Hun er både morsom og lydhør! Et hint om at du trenger hjelp med noe, og hun ordner opp! 

Tusen takk :-)

Med vennlig hilsen,

Gigi Cederholm

Personalet er utrolig serviceinnstilt

For drøyt en måned siden kom søsteren min og jeg hjem igjen etter en fantastisk tur til Nyati. Vi var borte i to uker og nøt tiden i fulle drag. Det var herlig å ha god tid og kunne spre utfluktene, og vi syntes det var utrolig herlig å sitte på balkongen vår (vi hadde hus nr. 4, det beste etter vår mening:-)). Og personalet er helt utrolig serviceinnstilte. Det er vanskelig å fremheve noen fremfor andre, men Gidi, som tok oss med på fisketur, “forlenget” turen med en ekstra gamedrive, tok masse fantastiske bilder som vi senere fikk, og husket alltid det ekstra trappetrinnet, slik at søsteren min klarte å komme opp i bilene, han fortjener nok litt ekstra ros. Det er også herlig med den avslappede og humoristiske stemningen det er blant rangerne.

Vi regner med å besøke dere igjen, sannsynligvis på senhøsten, og kanskje kombinere det med noen dager i Cape Town så vi får sett hvalene.

Til da, mange hilsener fra

Bente og Hanne

Vår hittil beste ferie noensinne

Vi vil gjerne gi dere noen ord med på veien – og vi har bare godt å si om ferien vår med Nyati :o)))

Vi vil gjerne takke for et FANTASTISK OPPHOLD. 

ALT VAR PERFEKT – det var ingenting å sette fingeren på.

Vi har opplevd utrolig mye i løpet av ukesoppholdet vårt – og vi MÅ TILBAKE :o)))

Alle var vennlige og smilende, vinen og maten var i toppklasse, opplevelsene var toppen og omgivelsene er jo et kapittel for seg – de kan ikke beskrives, de må simpelthen oppleves.

Vi fikk se "The Big 5", og vi ble veldig overrasket over at vi fikk se så mange dyr – og så tett på. Fantastisk.

Vi kommer til å anbefale dere på det varmeste og håper å kunne vende tilbake selv også en dag.

Dette er vår beste ferie til dags dato (og vi har reist mye og til mange forskjellige steder).

Stor takk nok en gang.

De hjerteligste hilsener fra

Knud Rasmussen og Berit Urban

Oppholdet på Nyati Safari Lodge var rett og slett fantastisk

En stor takk til dere for at dere arrangerte en fantastisk safarireise til Afrika for oss!

Cape Town (og Victoria & Alfred Hotel) er en herlig by som vi kan tenke oss å besøke igjen. 

Og oppholdet på Nyati Safari Lodge var bare fantastisk, med et utrolig vennlig og serviceinnstilt personale, fantastiske turer i bushen og utflukt til Drakensberg. Og det kulinariske overgikk alle våre forventninger, med middagen i bushen som det store høydepunktet. 

Vi fikk også sett veldig mange av bushens dyr, men neshornene og leopardene bestemte seg dessverre for å gjemme seg akkurat den uken :-( 

Etter en veldig aktiv uke på Nyati var det også hyggelig med et herlig avslappende opphold på Zanzibar.

Takk til alle i Nyati Rejser og på safarilodgen for en fantastisk opplevelse fra oss alle fire :-)

Karin, Per, Lotte & Jørgen

En stor og hjertefølt takk til Nyati

I løpet av ferien vår har vi hatt uforglemmelige naturopplevelser i annerledes (teltovernattinger) og luksuriøse (Nyati Lodge) omgivelser, hvor det var tydelig at alle – både rangere og resten av personalet – var innstilte på å gi oss gode opplevelser og minner for livet – og det fikk vi! Kort sagt: Vi fikk en opplevelse for livet. En stor og hjertefølt takk til Nyati, som vi gjerne anbefaler til andre.

Vennlig hilsen

Lena og Niels-Erik Estrup

Takk til Nyatis medarbeidere

Nå som vi har vært hjemme i en måned og har gått gjennom alle de fantastiske bildene vi har tatt, begynner alle inntrykkene å sette seg. Vi vil gjerne takke Nyatis medarbeidere som hjalp oss med å planlegge denne reisen. Den var helt fantastisk og oversteg alle våre forventninger. Innkvarteringen var fantastisk, med dyr like utenfor terrassen, og fantastisk var også personalet og de herlige middagene. Guidene tok oss med på interessante turer. Det eneste dyret vi ikke så, var leoparden, men vi har hørt at den er vanskelig å få sett, så det er ikke så rart. Jeg sender dere et bilde av familien ved jeepen. Vi kommer definitivt til å anbefale safarien deres, og det har vi forresten allerede gjort til noen av vennene våre som tenker på å gjøre noe lignende.

Christina Leo med familie

Ingenting overlates til tilfeldighetene

Vi vil takke for en uforglemmelig tur. Alt var godt tilrettelagt. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene. Maten var fantastisk. Det er den beste turen vi noensinne har hatt. Vi kombinerte med en reise til Mauritius, hvor vi hadde en veldig god guide. Vi hadde knapt satt oss i drosjen for å reise til hotellet, da hun ringte for å avtale tid for et møte dagen etter. Da vi møttes, la vi planer for resten av uken. Vi nøt oppholdet. Supert hotell. Vi kan varmt anbefale dere som reisearrangør.

Hilsen fra Gitte og Per Johannsen

En utrolig vellykket gullbryllupsreise for familien

Nå har det gått en måned siden vi – en familiegruppe på 16 personer – kom hjem igjen til Danmark etter en herlig 10-dagersferie med opphold på Nyati Safari Lodge Cheetah Camp pluss 3 bungalower.

Vi har fått sortert inntrykkene nå, og derfor vil vi gjerne gi dere en tilbakemelding på vår opplevelse av reisen.

Flyreisen:

Både ut- og hjemreise gikk fint, uten forsinkelser.

South African Airways er ikke det beste selskapet vi har flydd med. Spesielt på utreisen var servicen veldig langsom og ikke spesielt god. Tidligere har vi flydd samme strekning med Lufthansa, og den gangen var servicen langt bedre.

Vi hadde plasser på rad 40 til 47 på flyets venstre side (to seter per rad), og det var veldig fint at vi kunne sitte samlet både på utreisen og hjemreisen.

Oppholdet:

Her har vi bare ros å komme med. Mottakelsen var fantastisk med alle de ansatte som ønsket oss velkommen med sang.

Cheetah Camp og de 3 bungalowene levde helt opp til forventningene våre – både med hensyn til kvalitet og innredning – og ikke minst utsikten, svømmebassenget og terrassene!

Alle i personalet, inkludert ledelsen, var utrolig vennlige og hjelpsomme.

Avskjeden var like festlig, men også litt vemodig.

Mat og drikkevarer:

Vi har også bare godord å si om maten. Vi hadde jo egen kokk og serveringsdame. De dekket på et flott bord på terrassen til alle måltidene i Cheetah Camp.

Vi fikk også to herlige måltider ved bomaen og en lekker frokost i bushen.

All maten var lekker, vellaget og variert. Vi hadde et par vegetarianere i reisefølget vårt. De var også veldig fornøyde med serveringen.

Vi hadde ikke valgt "all inclusive" og kjøpte forskjellige viner og alkoholfrie drikkevarer fra menyen hver dag. Alt var utmerket og til en rimelig pris.

Safariturer:

Vi hadde våre egne rangere: Gidi og James. Begge to var utrolig hyggelige og kunnskapsrike. Vi byttet på å kjøre sammen med dem, sånn at alle ble ordentlig godt kjent med dem. Vi fikk være med på herlige bushvandringer, safariturer og sundowners.

Vi var utrolig heldige med dyrene og så blant annet leoparden fire, fem ganger.

Så vi var veldig fornøyde alle sammen, både med rangerne og de utmerkede safaribilene.

Utflukter:

Utfluktene til Krügerparken, Drakensberg, en lokal landsby samt til senteret for truede dyr var alle vellykkede og spennende.

Ekstra:

Anledningen til at vi dro på denne gruppereisen, var at vi "gamle" skulle feire vårt gullbryllup mens vi var hos Nyati. Det ble en veldig vellykket dag, både fordi våre barn, svigerbarn og barnebarn gjorde dagen festlig for oss, men også fordi Nyatis personale bidro mye til feiringen med champagne og gullbryllupskake, nydelig dekket bord ved bomaen samt dans, musikk og underholdning utover kvelden. De hadde også pyntet sengen vår vakkert.

Det ble en uforglemmelig dag.

Konklusjon:

Alt i alt en veldig vellykket gullbryllupsreise som var verdt hver eneste krone.

Vi vil takke Nyatis eiere, Nyatis personale i Danmark og naturligvis personalet på Nyati Lodge i det vakre safariområdet i Sør-Afrika.

Vennlige hilsener på vegne av alle 16 deltakere,

Tove og Bent Henningsen

Strålende fornøyd med Nyati!!!

Vi har hatt en super ferie og skulle bare ønske at den varte i flere uker :-)  :-) :-)

Strålende fornøyd med Nyati!!!  Dit kommer vi til å reise igjen!  Vi var med på veldig mye, så det var ikke akkurat noen avslapningstur, så neste gang blir det ihvertfall 2 uker, så vi kan slappe av imellom "gamedrive"ene og nyte de herlige fasilitetene mere :-) ha ha ha 

Om vi bare skulle nevne noe, så var ikke vi obs på at det skulle være danske tolker der. Det var nok ok for danskene, men for oss var det helt unødvendig og ble bare litt rart. Men siden vi var 7 srtk så fikk vi stort sett egen bil og ingen tolk, så det gjorde ikke noe - var bare uforbredt på det :-) Hadde bl-a en MEGET god Ranger ( Dihan) og fikk både se og lære masse  - gode opplevelser som vi har med oss lenge.  Har virkelig fått Afrika i hjerte nå :-)  - og kokken og maten og vinen: MEGET GOD!!!

Det ble på en måte 2 forskjellige ferier i en - og Cape Town var bare såå flott og vi fikk oppleve Cape Town i fantastisk vær og fikk med oss Table Mountain, Lions head, robben island, vintur i Stellenbosh, Township - tur (leide bil med guide/sjåfør meget bra!) og tur til kapp det gode håp med surfestrender og pingviner. Syklet langs kysten til Solnedgang i havet i Camps Bay. Så vi fikk max utav de dagene vi hadde der - kunne gjerne vært der minst 7 dager.

Vi har storkost oss og alle er veldig fornøyd :-)

Beste hilsen og takk fra alle oss  v/Anette

Enestående opplegg med fantastisk guide og fantastisk personale

Takk for en fantastisk tur til et helt fantastisk sted, et enestående opplegg med fantastisk guide og fantastisk personale. Kokken vår, Walter, stod for praktfull mat, og vi fikk den beste servicen man kunne forestille seg. Vi ønsker selvfølgelig å reise tilbake en gang, og vi kommer naturligvis til å anbefale Nyati til andre.

Vi kommer aldri til å glemme våre fantastiske dyreopplevelser, heller ikke den lokale restaurantens tasting menu – hadde aldri våget å prøve om ikke våre små barnebarn hadde slukt "pølsene" med god appetitt. Morsomt og tankevekkende.

Takk for alle minnene fra reisen vår til Nyati

Karin og Hans Johansson med barn og barnebarn

Første rad – første klasse

Kjære Nyati! Nå har vi vært hjemme i en uke og har rukket å fordøye alle inntrykkene og lagret dem i hukommelsen – og der vil de bli liggende i lang, lang tid. Ssshhh, stå helt stille, ikke rør en muskel. Det var rangerens beskjed til oss øyeblikket før en flokk bøfler passerte oss på 150 meters avstand og en stor okse ble stående og stirre i vår retning. Tro meg, vi rørte oss IKKE – den var virkelig fryktinngytende diger. I forkant hadde vi beveget oss i en stor bue utenom flokken for å få vinden mot oss, slik at de ikke skulle få ferten av oss. Nå ble det i stedet vi som fikk kjenne lukten av dem ... – helt utrolig, og en bushvandring jeg aldri kommer til å glemme. Jeg kommer heller aldri til å glemme latterlydene fra flodhestene som lå og dovnet seg i elven rett utenfor huset vårt, dyrene som kommer og går på elvebredden rett overfor (og noen ganger også på "vår side" av elven) – frokost i bushen, safariturene, den gåsehudfremkallende velkomsten og avskjeden og de mange andre sterke opplevelsene. Og sist, men ikke minst, det hyggelige samværet med andre som begynte som fremmede, men som gjennom våre felles opplevelser ble til gode reisekompanjonger. Alt sammen er ting jeg tenker på med stor glede og lengter etter å oppleve igjen.

Mange hilsener fra Diana

Alt fungerte veldig bra, og vi er veldig fornøyde

Vi fikk noen fantastiske dager både på Nyati og i Cape Town. Alt fungerte veldig bra, og vi er veldig fornøyde. Takk for et veldig godt arrangement.

Vennlig hilsen Gunilla

En tvers gjennom fantastisk ferie, hvor alt bare klaffet

Vi kom hjem fra vår ferie på Nyati Safari Lodge og Mauritius på søndag, og jeg synes det er på sin plass at jeg kommer med en tilbakemelding. Det har vært en tvers gjennom fantastisk ferie, hvor alt bare klaffet (om man ser bort fra at bagasjen vår først kom etter tre dager, men det kan vi neppe bebreide dere for). Alt var supergodt organisert, servicen var på topp, safarirangerne var fantastisk kunnskapsrike om dyrene og både innkvartering og mat holdt utrolig høy standard. Før avreisen snakket jeg med dere om eventuelt å oppgradere hotellet på Mauritius fra Grand Gaube til Belle Mare. Dere svarte at det var fordeler og ulemper ved det, og vi valgte da å beholde Grand Gaube. Men vi var så heldige at vi fikk muligheten til å teste ut begge hotellene likevel, da vi midtveis i uken ble spurt om vi kunne tenke oss å flytte fra Grand Gaube til Belle Mare på grunn av overbooking på Grand Gaube. Dermed fikk vi oppleve Belle Mares luksus uten å måtte betale noe ekstra for det – herlig :-)

En varm takk til Nyati for en herlig ferie. Vennlig hilsen Betina Boysen

En fantastisk og begivenhetsrik ferie

Takk for en fantastisk og begivenhetsrik ferie – vi kommer tilbake neste år!

Lisbeth og Kurt Bøeg

En strålende opplevelse

Kom hjem i dag etter en fantastisk tur. Alt har vært godt organisert – en flott lodge, flott betjening, et vakkert og opplevelsesrikt turprogram. Jeanne som var dansk oversetter, gjorde reisen min til en helt strålende opplevelse. Siden jeg har veldig dårlig hørsel, klarer jeg ikke å oppfatte fremmede språk. Hennes kunnskap og omsorg gjorde at jeg fikk en informativ og oversiktlig oversettelse av alt som ble sagt av de engelsktalende guidene. Hotellet vårt i Cape Town var av ypperste klasse, og vi fikk tre hele, fine dager der. Nå skal jeg fortelle kollegene mine og andre at Nyati er et godt valg.

Mange vennlige hilsener fra Hanne Holstein Henckel

Det vakreste stedet jeg noensinne har besøkt

Dette er ganske visst et av de vakreste stedene jeg noensinne har vært. Selve husene som ligger med utsikt over Olifants River, var en opplevelse i seg. Jeg reiste alene sammen med mitt ti år gamle barnebarn. Alt planlegges for deg, og vi kunne ikke ha fått bedre opplevelser. En stor takk til Jeanne og Maiken for deres tålmodige oversettelser for Emmelie, som gjorde at hun fikk med seg alt. Takk Nyati, for en vidunderlig ferie.

Annette Wensien

Minner for livet!!!

Vel tilbake i Danmark etter en veldig lang reise, hvor vi har hatt god tid til å mimre over alle de fantastiske opplevelsene vi hadde i løpet av uken vår i Cheetah Camp!!!! Vi har tatt noe sånn som 5200 bilder, og det vil ta litt tid innen vi får fordøyd alle inntrykkene fra ferien. Men jeg gleder meg til å se gjennom alle bildene og velge ut noen av minnene til barnebarna. Jeg vil på vegne av Tollestrup-familien få uttrykke vår store takknemlighet for den fantastiske servicen og all hjelpen vi fikk i løpet av reisen, den utrolig imøtekommende og behagelige servicen som personalet i leiren står for fra tidlig morgen til sen kveld samt de to utrolig artige arrangementene i forbindelse med våre to bursdager – alle fikk oss til å føle oss virkelig velkomne og "hjemme", og det vil vi for alltid huske!!! Formidle gjerne denne hilsenen videre til alle de snille og hyggelige menneskene som har hjulpet oss på ferien vår ;-)

- De beste ønsker til dere alle fra oss alle. Niels

Alt var topp – masse dyr og herlig personale

ÅH!!!! Som jeg skulle ønske jeg kunne reise av sted igjen, men jeg må nok vente litt enda. Vi hadde to herlige uker i slutten av august. Vi fant ut at det var et godt tidspunkt, for da er det ingen blader på trærne som kan skjule dyrene. På vår siste safariutflukt var trærne i ferd med å få blader, og det var vakkert med de små, grønne skuddene. Vi titter ofte på de fantastiske bildene vi fikk med oss hjem. Det var en helt utrolig deilig ferie. Alt var topp med masse dyr, et herlig personale, nydelig mat og smilende servering. Det er bare ett minus med en deilig tur som dette: MAN BLIR FULLSTENDIG HEKTET! Tusen takk til alle dere for en uforglemmelig tur.

Hilsen fra Finn og Inge Sørnsen

Det er slett ikke utenkelig at jeg drar en tredje gang også

Kjære alle på NYATI Safari Lodge. Sender en stor takk for en helt fantastisk uke 41. Takk for helt ubeskrivelige opplevelser, superdeilig mat og et personale som gjorde sitt ytterste for at vi skulle få en fantastisk ferie, og som lyktes ett hundre prosent. Takk til de andre gjestene som også bidro til at det ble en helt spesiell uke. Selv om jeg var der for andre gang, var opplevelsen minst like bra, og det er slett ikke utenkelig at jeg drar av sted en tredje gang også.

Mange hilsener fra Henning Svoldgaard Nielsen

Rett og slett "outstanding"

Kjære Nyati Safari! Alt var bare perfekt og oversteg alle våre forventninger med stor margin. Flotte omgivelser. Snille, kompetente og engasjerte mennesker. Fantastisk allvitende guide, dyktig kokk og enestående "altmuligperson". Suverent turprogram, hvor vi fikk sett Big 5 flere ganger. Lekre middager med gode viner. Og så en bursdag som overgikk alt! Jeg er fremdeles dypt rørt. Rett og slett "outstanding", altså.

Varme hilsener fra familien Christensen

Vi gråt nesten da vi måtte si ha det

Kjære Nyati Safari. Vi er hjemme igjen etter en helt fantastisk tur til Sør-Afrika. Alt var så fint, og vi ble tatt så godt hånd om der nede, og alle var utrolig snille og imøtekommende. På bare en uke fikk vi så godt forhold til personalet at vi nesten gråt da vi måtte si ha det til alle sammen. Vi fikk noen helt fantastiske og opplevelsesrike turer og fikk oppleve big five flere ganger samt alle andre av Afrikas dyr, så her var det virkelig ingenting som manglet. På torsdagen dro vi begge på jakt, noe som var helt vilt spennende! Tusen takk for alt dere gjorde for at vi skulle få en uforglemmelig opplevelse for livet.

Mange varme hilsener fra Mikkel & Charlotte, Frederiksberg

Alt var helt perfekt :-)

Vi kom hjem i går etter et superherlig opphold på Nyati. Alt var helt perfekt :-) Ettersom jeg er hørselshemmet, var det en enorm hjelp at (de to danske jentene/guidene – jeg husker ikke hva de heter) oversatte for meg når vi var på tur. En stor takk til dem! Mannen min og jeg takker for en fullstendig uforglemmelig ferie og håper vi kan komme tilbake en gang i fremtiden. Vi kommer definitivt til å anbefale lodgen deres til resten av familien og vennene våre.

Med vennlig hilsen Merete Billesbølle

En helt utrolig velorganisert reise

Kjære Nyati Rejser! Jeg vil takke for en helt utrolig velorganisert reise som jeg, Aase Madsen samt Erik og Lucas Madsen, fikk til Sør-Afrika med en uke på Maritius. Vi var kjempefornøyde med alt og synes alle at dere har lagt opp alt helt perfekt. Ikke minst de dyktige og hjelpsomme guidene. Takk.

Med vennlig hilsen Aase Madsen

Det ble en uforglemmelig reise for oss alle sju

Dere hadde laget et supert arrangement. Alt fungerte perfekt. Faktisk klarer vi ikke å peke på en eneste ting som ikke var perfekt. Herlige omgivelser, guider, rangere, servering, rengjøring m.m. Alt sammen bidro til at det ble en uforglemmelig tur for oss alle sju. Turen til Soweto den siste dagen var også godt arrangert, og ikke minst var hjelpen og servicen din før avreisen uvurderlig. Vi kommer garantert til å anbefale andre å dra til/med Nyati Safari Lodge.

Mange hilsener fra Søren, Holstebro

Oversteg mine villeste forventninger på alle vis

Nå er det to uker siden vi kom hjem, men hjertet mitt og tankene mine er fremdeles fylt av fantastiske opplevelser. Flyreisen var perfekt arrangert og forløp fint. Den føltes slett ikke så lang som den jo egentlig er. Og oppholdet på lodgen oversteg mine villeste forventninger på alle vis. Jeg har allerede skrevet og takket mrs. de Klerk – men for rettferdighetens skyld vil jeg også sende dere en takkehilsen og masse roser til byrået deres. Jeg er allerede i gang med å planlegge de neste turene mine – det her var forhåpentligvis absolutt ikke siste gang jeg besøker Nyati. Dessverre må jeg nok vente et års tid, siden jeg allerede har lagt planer for kommende ferier, men etter det håper jeg å kunne vende tilbake – og veldig gjerne neste vinter/vår. Pass derfor godt på stedet til den tid.

Mange vennlige hilsener og takk nok en gang. Liselotte, København Ø

Det var et eventyr, alt fungerte perfekt

Kjære alle hos Nyati! Har nettopp kommet hjem fra en deilig ferie til Sør-Afrika, og vi ønsker å takke dere alle sammen for hjelpen med å planlegge reisen. Vi fikk alle opplevelsene vi håpet på etter å ha lest katalogen og snakket med dere. Det var et eventyr, alt fungerte perfekt – mat, innkvartering, utflukter m.m. Vil dere sende en hilsen til Hettie, de to supre oversetterne samt hele personalet på lodgen? Alle sammen var med på å gjøre oppholdet til en opplevelse.

Mange hilsener fra Ulla og Sonni, Støvring

My Heart Is At Home In Africa!

Takk for enda en fin og uforglemmelig ferie. Vi er nå tilbake i den vanlige tralten her hjemme, og vi har fått tid til å fordøye alle flotte inntrykk og opplevelser. Selv om jeg nå har vært på Nyati hele fire ganger, opplever jeg noe nytt hver gang. Denne siste turen ble også den beste, så langt. Det er mye mulig at det har noe å gjøre med at jeg føler meg helt hjemme på Nyati. Alt var, som det alltid pleier, helt topp. Hettie og hele staben hennes gjorde alt de kunne for oss. Bursdagen min ble feiret på behørig vis, og det var Hettie som stod for dette også. Jeg planlegger å feire 75-årsdagen min på Nyati fordi My Heart Is At Home In Africa!

De beste og varmeste hilsener til alle i Nyati Safari. Rejnar, Slagelse

Vi fikk oppfylt alle forventningene våre!

Til Nyati og det dyktige personalet på lodgen. Vi vil gjerne få takke for en herlig ferie. Det var en stor opplevelse, hvor alt fungerte prikkfritt. Herlig sted, godt vedlikeholdt, lekker mat og drikke, dyktige rangere og oversettere, imøtekommende personale. Vi fikk oppfylt alle forventningene våre! Eller forresten, leoparden mangler vi ... Vi kommer definitivt til å anbefale stedet til venner og bekjente.

Vennlig hilsen Hanne og Niels, Silkeborg

En enda flottere opplevelse enn vi hadde drømt om

Etter lange funderinger og etter å ha vurdert andre reiser i det store tilbudet til akkurat denne destinasjonen i Limpopo-provinsen, valgte jeg og noen andre gjester å reise med Nyati til Nyati Safari Lodge. Vi tok det rette valget! Vi fikk en opplevelse som var flottere enn noe vi kunne ha drømt om. Lodgen ligger helt nede ved Olifants River, og hvert hus ligger sånn til at alle har utsikt over elven og kan følge med på når forskjellige dyr viser seg. Vi så både elefanter, ellipsevannbukker, sjiraffer, forskjellige antiloper og mange andre dyr, fra vår egen veranda – en utrolig vakker opplevelse fylt av ro og stillhet. I tillegg til dyrene bød det store utfluktsprogrammet på mengder av store opplevelser, og det er virkelig også på sin plass å skryte av personalets imøtekommenhet og service, som virkelig var på topp Maten var et kapittel for seg. Menyen var utrolig variert med herlige retter man så fram til hver eneste dag, både i bomaen og i deres herlige Lapa med utsikt over Olifants River. Vi vil takke dere alle sammen for noen vidunderlige dager hos dere, og vi ser fram til å møtes igjen på den flotte lodgen deres.

Vennlig hilsen fra oss alle, Frank, Kalundborg

Det perfekte valget

Det viste seg at Cheetah Camp (som planlagt) var det perfekte valget for gruppen vår. Herlige omgivelser og plass til både barn og voksne uten at vi forstyrret andre gjester. Personalet var fantastisk. Kan nesten ikke få rost dem nok – både gartner, renholder, kokk og serveringspersonalet var helt topp! Vi hadde to biler og to rangere for oss selv, så det kunne ikke vært bedre. Dyktige, kompetente og fleksible rangere som vi trivdes godt med. Det var heller ikke noe problem å gå på bushvandringer med barna. Det hadde vi vært litt bekymret for, men det var ikke noe problem. Vi delte oss i to grupper og dro på flere spennende utflukter. Flyreisen ned gikk helt som planlagt. Vi fikk de plassene som Nyati hadde bestilt til oss. Hjemturen ble litt anstrengende. Vi måtte vente veldig lenge i Johannesburg. Om dette kan endres på noen måte (vet ikke hva slags alternativer som finnes?), ville det vært bra. Det eneste lille minuset var byttet i Frankfurt. Vi hadde bare 1 time og 5 minutter på oss, som ble forkortet med enda 10–15 minutter pga. tiden fra landing til dørene åpnet. Vi skulle gjennom både pass- og sikkerhetskontroll og måtte be om å få gå foran i køen (spurte selvfølgelig pent) og måtte løpe til flyet for å nå det. Vi nådde det, men tenk på dette neste gang. Flyplassen i Frankfurt er veldig stor, så det er nødvendig med litt mer tid, men jeg vet selvfølgelig ikke her heller hvilke muligheter/alternativer som fantes. Det kan uansett ikke ødelegge helhetsinntrykket av en fantastisk deilig ferie.

Familien Svensson, Frederiksberg

Vi kan virkelig anbefale Nyati Safari til alle

Takk for et særdeles behagelig opphold. Vi er veldig fornøyde. Alt var enda bedre enn forventet. Fantastisk personale, alltid smilende. Vi kan virkelig anbefale Nyati Safari til alle. Tiden gikk altfor fort.

Familien Mårtensson, Lyckeby

Fantastisk

Fantastisk, enestående, rent og veldig fakker sted med vennlig og hjelpsomt personale. Tusen takk til alle.

Beste hilsener fra Leif og Marit

En utrolig opplevelsesrik uke på Nyati Safari Lodge

Hei ... og takk! Vi har akkurat kommet hjem etter en utrolig opplevelsesrik uke på Nyati Safari Lodge. Med denne e-postmeldingen vil vi bare uttrykke vår begeistring over den eksepsjonelle lodgen deres og det fantastiske personalet på stedet i Sør-Afrika. Smakfulle bungalower, utrolig miljø, god mat, gode viner, dyktige rangere og vennlige "oversettere". Vi satte stor pris på gjestfriheten og serviceinnstillingen deres. Jeg håper at rosen vår når fram til alle dem som var med på å gjøre ferieuken vår så fantastisk opplevelsesrik og behagelig.

På gjensyn, Mats & Kerstin, Kärna

Jeg føler at jeg er en del av "Nyati-familien"

Takk for denne gang. Det er tredje gang jeg er her. Alt fungerer perfekt. Det er vel også grunnen til at jeg vender tilbake. Allerede fra den første gangen jeg ringte til Nyati i Danmark, har jeg følt meg som en del av "Nyati-familien". Jeg gjør mitt beste for å reklamere for dere hjemme i DK. Jeg fikk selv anbefalt stedet av en bekjent i DK før jeg dro dit første gang. Takk for god service og god behandling.

Rejnar Sørensen, Slagelse

Det her overstiger første klasse – det er i en klasse for seg

En spesiell takk til rangerne våre – og også til Anne og Mette.

Jørgen og Tove, København

Alt var helt nydelig og maten perfekt

Service og alt var helt nydelig og maten perfekt.

Familien Ebbesen, Silkeborg

Helt fantastisk uke med super service på alle plan

TAKK!

Familien Ibsen, Nibe

Nyati er fantastisk og Cheetah Camp suveren

Rangeren vår, Daniel, var fantastisk. Utrolig kunnskapsrik og med en god balanse mellom profesjonalitet og sosialt nærvær. Nyati er fantastisk og Cheetah Camp suveren for en gruppe som vår. Mange takk til personalet.

Lene og Carsten, Værløse

MASSE ROS TIL DERE ALLE

Aller først vil vi takke for det hyggelige postkortet dere sendte oss rett før vi skulle på safarituren vår. Det var så koselig å motta et kort hvor dere ønsket oss en god reise, og at vi skulle vende tilbake til Danmark med masse gode minner og en bråte opplevelser rikere. Og sånn ble det også, det har vært en fantastisk tur. For vårt vedkommende falt valget på en 17-dagers safari på Nyati, deretter 4 dager i Cape Town og til slutt 4 dager i Zimbabwe.

Nyati Lodge: De 17 dagene på Nyati var fantastiske – å leve så tett på dyrene er helt spesielt, og å ha flodhester foran huset er jo helt enestående. Vi ble kjent med dagsrytmen deres – når de småkranglet, når de var tilfredse, omsorgen de viste hverandre og sist, men ikke minst den sosiale rangordningen som gjelder innad i en flodhestflokk. Restauranten, bomaen, terrassen og bassenget er jo bare helt fantastiske, og personalet er helt enestående, både vakter, rangere, serveringspersonale, kokker, rengjøringspersonale, oversettere og alle andre tilknyttet Nyati. Det er også veldig hyggelig at det inngår noen aktiviteter til oppholdet, som bushwalk, sundowner og turen til Kruger National Park. Det eneste vi synes kan endres litt, er Kruger-turen. Vårt forslag er at den forkortes med to timer, de siste par timene etter lunsj. Å kjøre rundt og lete etter dyrene da kjentes litt som sløsing med tid for det var ikke mange dyr om ettermiddagen. Så det ville vært bedre å kjøre en annen vei hjem og komme hjem to timer tidligere.

Cape Town: Masse ros til Nyatis agent i Cape Town, han er et utrolig herlig menneske. Vi hadde bestilt turen til Kapp det gode håp, og det var en fantastisk tur. Vi så seler, vi så pingviner, og George var utrolig informativ under hele turen. Vi hadde også bestilt en pikniktur til Signal Hill, og dette arrangementet var vi også veldig fornøyde med. Det var fantastisk å se solen gå ned over havet med et glass avkjølt champagne, og etterpå ble det en fantastisk piknik med forskjellige pølser, skinke, ost, frukt og vin som ble disket opp for oss mens vi hadde den flotteste utsikten over Cape Town mens lysene ble tent. Det eneste vi kan si er at dette er noe som må oppleves. Reklamer gjerne litt mer for den turen, den er fantastisk.

Zimbabwe: Vi bodde på Ilala lodge, som er kjempehyggelig, og nok en gang var betjeningen utrolig serviceinnstilte, utfluktene godt arrangert. Vi bestilte en helikoptertur og så fossefallene fra luften, det var helt fantastisk, spesielt når man har gått langs fossene og fått vite masse om dem og så plutselig ser dem ovenfra – en helt annerledes opplevelse. Turen på elefantryggen var jo helt spesiell, og vi nøt den i fulle drag. De er fantastisk søte selv om de er store og helst vil gå sine egne veier. Nok en fantastisk opplevelse. Turen til Botswana var også fantastisk, selv med trøbbelet man kan oppleve på grenseoverganger. Vi tok det som en opplevelse. Vi har aldri måttet gå på et vått tøystykke som ligger på jorden for å komme inn i et land før – selv bilen måtte gjennom vann før den kunne komme inn i landet – en veldig gøyal og underlig opplevelse. SA Airways skal også ha ros. Flyene var presise, det var god service og veldig komfortabelt. Til slutt vil vi bare nevne at 1 time og 35 minutter på Frankfurt flyplass er for lite. Vi mistet Lufthansa-flyet vårt fordi SA Airways ikke kunne lande i tide, vi sirklet rundt i ca. 10 minutter før vi fikk lande. Sikkerhetskontrollen tok over 1 time, og derfor mistet vi flyet og måtte booke om til SAS. Der må man jo betale for alt, og flyene holder en dårligere standard enn vi hadde vent oss til. I tillegg hadde ikke koffertene våre kommet til Kastrup da vi landet. Vi fikk dem imidlertid etter et døgns forsinkelse, så alt i orden på den fronten. Dette ble visst et langt skriftlig foredrag, men vi synes alltid folk har så lett for å klage – det er liksom litt vanskeligere å gi ros, og det synes vi denne turen skal ha. Det var en alle tiders herlig reise, og nå sitter vi i Danmark mange opplevelser rikere og tenker på når vi kan komme oss av sted igjen!

MASSE ROS TIL DERE ALLE.

Med vennlig hilsen Solveig og Ole, Frederiksberg

Takk!!!!!! for en fantastisk reise

Takk!!!!!! for en fantastisk reise til Lodgen i Sør-Afrika. Jeg har egentlig så mange ord jeg ønsker å skrive, men de strekker liksom ikke til ... Men noe vil jeg likevel si: så godt planlagt fra begynnelse til slutt, t.o.m. med Nelson Mandela-tur, så man slapp å sitte og vente på flyplassen, alt er så velorganisert, så gjennomtenkt og fremfor alt så mye hjerte og sjel i alt, helt fantastisk. Alle folkene på Nyati, som virkelig elsker jobben sin......helt utrolig......jeg må bare si, vi er vel som løven, vi har bruk for ledere og folk som tør å satse på noe fra sjelen, og Nyati er definitivt et uttrykk for sjelen......for det kjennes, det merkes og det oppleves......unnskyld om jeg uttrykker meg "svevende" og hvis dere ikke forstår norsk, kan jeg gjerne skrive å engelsk for jeg vil så gjerne at budskapet mitt skal nå frem til grunnleggerne og alle folkene som er involvert. Anne og Simone, som jeg trodde hadde jobbet sammen i mange år.......? og Anne som forklarte at hun bare hadde vært der i noen uker......? TAKK!!!!! for alt, vi kommer tilbake og sier som jentene som presenterte vinen......Tell everybody at home how good we and Nyati are, so you come back.......herlig, akkurat som vinene......;=)))) og alle dere som er involvert.

TAKK!!!!! Varme (varmere.....;=))) enn i Sør-Afrika.....;=)) hilsener!!!!

Monica & Jonny, Mörarp

Det er rett og slett verdt hver eneste krone!!!

Det er rett og slett verdt hver eneste krone!!! Nyati Safari Lodge byr på fantastiske natur- og dyreopplevelser. Det er spennende å oppleve hvordan dyrene er tilpasset omgivelsene sine, og hvor dyktige guidene likevel er til å føre oss ganske tett innpå dem. Alle utflukter – både de korte og de lange – gjennomføres med utrolig stor kunnskap og engasjerte guider, med massevis av små og store opplevelser og med største mulige komfort. Nyatis beliggenhet er genial. Det sier seg selv at en lodge som ligger ved en elv, ikke kan ligge bare et par minutter unna den asfalterte hovedveien. Man skal være forberedt på en 35-minutters kjøretur i jeep på humpete grusvei. Til gjengjeld får man se massevis av dyr på kjøreturen! Det ville ta flere A3-sider å skulle beskrive innkvarteringen, servicen og komforten som gjestene tilbys. Måltidene er et kapittel for seg. Nydelig tilberedt, velsmakende og elegante (og ofte svært så underholdende) servert. En sann oase i et tettpakket program. Takk til Nyatis kontor, og takk til personalet på Nyati Safari Lodge og på Legends, Mauritius, for en uforglemmelig ferie!

Morten og Lotte, Fensmark

Tusen takk!

Vel hjemme og tilbake i hverdagens rutiner vil jeg takke for en UOVERTRUFFEN, FANTASTISK OG INTERESSANT uke på Nyati. Vi var så heldige å få se og høre mange av de eksotiske dyrene som jeg så langt bare hadde sett i bøker og fangenskap. Rangerne er dyktige, og personalet imøtekommende.

Med vennlig hilsen fra Kristina Filipson, Helsingborg

7-stjerners

Vi valgte Nyati pga. et program vi så forrige sommer, hvor det ikke ble lagt skjul på at Nyati var for de kresne og dem som vil oppleve noe helt utenom det vanlige. Aldri i hele mitt liv har jeg opplevd noe så overveldende, så spennende, som da vi kom kjørende ned grusveien og inn på gårdsplassen, med de ansatte som stod og sang og som fikk oss til å føle oss som en hjemkommen familie, før de viste oss til bungalowene. Og aldri har jeg sett Marianne så overveldet av glede som da hun første gang la seg i hengekøyen på verandaen og kikket utover elven, hvor bavianene lekte på den andre elvebredden. En storslått opplevelse. Storslått mat. Storslått vin, og en fantastisk reise og opphold (7-stjerners), hvor man virkelig føler at man er i Afrika, sammenlignet med de andre lodgene vi besøkte. En reise i en klasse for seg!!!!! Og vi vil anbefale Nyati foran alle de andre, for det er som å stige inn i et eventyr.

Jacob, Hellerup

Vi er Nyati-fans

Det første tegnet på at Nyati vet hvordan man skal behandle sine gjester/kunder, fikk vi allerede før vi reiste hjemmefra. Allerede ved bestillingen av reisen fikk vi et inntrykk av at her var det ikke snakk om en vanlig charterreise. Det tilsendte materialet var utrolig flott og veldig informativt. Oppholdet på Nyati Safari Lodge var helt ubeskrivelig herlig og innholdsrikt. Vi fikk virkelig oppfylt alle ønskene våre, og alt var veldig profesjonelt, men samtidig veldig personlig og hyggelig. Vi kommer aldri til å glemme de herlige dagene sammen med det nydelige personalet, den deilige maten og de "tidlige morgenene". Videre på Garden Route. Også her var alt klappet og klart. Veldig hyggelige og dyktige sjåfører/guider som viste oss alt programmet lovte og mer til. Hotellene var også av det ypperste man kan kjøpe for penger. Kort sagt, vi har hatt en alle tiders tur og er utrolig fornøyde med hele arrangementet og vil varmt anbefale også andre å bli Nyati-fans.

Grethe og Birgit, Odense

For en herlig ferie vi hadde hos dere

Hei til alle dere som jobber på Nyati-kontoret i Danmark for den vennlige behandling vi fikk før avreisen til Afrika. Vi tenkte at det nesten ikke var mulig med en sånn behandling, men det skulle vise seg å være ingenting mot det som ventet oss da vi kom fram! Det var et fantastisk sted vi kom til og et helt fantastisk personale som tok imot oss på stedet, alltid med et smil, en klem eller noe annet positivt fra personalet.

Björn & Solveig, Kärlinge

"TAKK" for en uforglemmelig tur til NYATI

Alt, og det er ingen overdrivelse, var 100 % tilfredsstillende. Oppholdet, måltidene og utfluktene var perfekte. Fikk sett "The big five" på utflukten vår i Krügerparken, inkludert en leopard som lå og fortærte byttet sitt, pluss hundrevis av dyr og fugler, alt i Guds frie natur. Var ute med båt på Olifants River, hvor vi møter på en mammaflodhest med en unge på ca. 1 uke. Var i en "Township", hvor vi besøkte og så hvordan de bodde og også besøkte en barnehage. Den lokale heksedoktoren besøkte vi også, og hun ble 50 kroner rikere. Måltidene var et kapittel for seg, med presentasjon av menyen og vinen som ble budt rundt.

Lise & Erik, København

Rett og slett en fantastisk opplevelse for hele familien

Fantastisk – det er bare ett av mange superlativer jeg kunne bruke om reisen vår til Sør-Afrika og Nyati. Det var rett og slett en fantastisk opplevelse for hele familien. Det er virkelig en perle dere har der nede. Den vakre beliggenheten ved elven, og husene som er så gjennomført og smakfullt innredet og ikke minst alle de herlige menneskene vi var omgitt av. Og all den praktfulle maten som kokken disket opp med for oss. Jeg kunne fortsatt i det uendelige. Jeg/vi er helt overveldet over alle de herlige og spennende opplevelsene vi har hatt med dyr, natur og mennesker. ALT fungerte perfekt på stedet.

Tove, Frederiksberg

Den perfekte introduksjonen til Afrika

Uken vår på Nyati Lodge oversteg alle forventninger. Beliggenheten er herlig, lodgen hyggelig og behagelig, hygienen på topp, opplevelsene fantastiske, maten utsøkt, det lokale personalet utrolig snille og serviceinnstilte, guidene dyktige og utrolig snille de også, alle aktivitetene er godt tilrettelagt og interessante. Det var kort og godt en praktfull uke – selv for min mann og jeg som er ivrige og erfarne Afrika-reisende som er vant til å organisere feriene våre selv. Svigermor var overbegeistret – og jeg synes også at dette var/er den perfekte introduksjonen til Afrika.

Fam. Lønborg-Madsen

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.