23 96 65 96
Søk

NYATIs samarbeidshoteller

NYATI Safari Rejser ønsker deg velkommen til luksus, avslapning og autentiske safariopplevelser i NYATIs egne lodges ved Greater Kruger National Park i Sør-Afrika. Har du lyst til å oppleve mer av Afrika, har vi håndplukket en rekke unike hoteller i resten av Sør-Afrika, Zimbabwe, Botswana, Mauritius og Zanzibar, som for eksempel kan kombineres med et opphold på NYATI Safari Lodge. Les mer om noen av våre foretrukne hoteller nedenfor.

Nyati Safari Lodge i Kruger National Park

I utkanten av Greater Kruger National Park finner du NYATI Safari Lodge.

Her finner du de eksklusive River Bungalows for 2 personer samt en familiebungalow med plass til hele familien. Ønsker du å oppleve Glamping på høyeste nivå, anbefaler vi et opphold i de familievennlige Rhino luksusteltene. Olifant villaerne er for deg som ønsker en privat 200m2 luksusvilla med eget pool.

NYATI River Bungalow

Lodgens 10 store eksklusive River Bungalows ligger direkte ut til Olifant elven. De er bygd inn i skrenten i harmoni med naturen, mens utsikten er optimal fra hver eneste bungalow.

Store glass panorama- skyvedører fører ut til den private, møblerte terrasse, hvor du kan nyte utsikten over elven og den langstrakte afrikanske bush. 

Les mer om NYATI River Bungalow her

NYATI Familiebungalow

I liket med de øvrige bygningene ligger også familiebungalowen rett ut mot Olifant-elven, bygd inn i skrenten ned mot elven, slik at den harmonerer vakkert med omgivelsene og samtidig byr på uhindret utsikt fra den private terrassen. Store glasspanorama-skyvedører fører ut til en privat, møblert terrasse, og herfra kan du nyte utsikten over elven og den vidstrakte afrikanske bushen. Se for deg at du ligger i en hengekøye med en kopp kaffe eller en drink og følger med på elefanter, sjiraffer, antiloper og andre ville dyr som kommer til elven for å drikke. Det er det vi kaller Afrika på første rad. 

Familiebungalowen er en River Bungalow med to separate rom som er forbundet med hverandre og deler bad/toalett/terrasse. Se plantegningen. Her kan det bo inntil to personer på hvert rom, det vil si at det totalt kan bo seks personer i familiebungalowen. De to mindre soverommene har dør mellom seg, men skal man inn i det store hovedsoverommet, må man ut på terrassen og inn via glasspanoramadøren. Hvis dere vil ha mer plass, kan dere alltid velge en Olifant villa-suite på 200 m2 mot et tillegg. Siden vi bare har én familiebungalow, er det lurt å være tidlig ute med å bestille.

Les mer om Familiebungalow her

NYATI Rhino-telt

Lodgens 10 store eksklusive River Bungalows ligger direkte ut til Olifant elven. De er bygd inn i skrenten i harmoni med naturen, mens utsikten er optimal fra hver eneste bungalow.

Store glass panorama- skyvedører fører ut til den private, møblerte terrasse, hvor du kan nyte utsikten over elven og den langstrakte afrikanske bush. 

Les mer om NYATI Rhino-telt her

NYATI Olifant villa-suiter

Lodgens 6 private luksus Villa Suiter på 200 kvm er velegnet til hvis dere er to par eller en familie, som gjerne vil ha mer plass og privatliv.

Villaene har enten to eller tre soveværelser, stort oppholdsrom, privat pool & grillplass samt dekket, møblert terrasse, hvor dere kan nyte panoramautsikten over bushen og Olifants River. 

Les mer om NYATI Olifant villa-suiter her

NYATI Cheetah Camp

Opplev luksussafari i særklasse i privat leir med sjåfør, kokk, privat safariprogram og plass til hele familien.

NYATI Cheetah Camp ligger rett ut mot Olifants River og Kruger National Park og består av to villaer på til sammen 500 m2 samt stor privat terrasse og bassengområde. Leiren egner seg for grupper på 6–12 personer i alle aldre.

Les mer her.

Hoteller i Cape Town

Det mest populære samlingsstedet i Cape Town er definitivt det nyrestaurerte området "Victoria & Alfred Waterfront" i den gamle havnen, hvor ombygde pakkhus nå huser flotte hoteller, et vell av restauranter og kafeer, store og små kjøpesentre, stilige boutiquer, gallerier, musikkscener og mye mer – alt i omgivelser som kan minne om en fusjon av Skagen og San Franciscos "Fisherman’s Wharf". Det er her det skjer – og det er her NYATIs gjester bor, med utsikt mot seilbåter for fulle seil og seler som boltrer seg i vannet.

The Commodore Hotel

Bo nær V & A Waterfront, og opplev et pulserende byliv med restauranter, kafeer og shopping. The Commodore Hotel er et stilrent hotell med maritime detaljer, store og lyse rom og utsikt over havnen med Taffelfjellet som kulisse. Her kan du nyte hotellets bassengområde, spa og sauna. Les mer her.

Protea Hotel Cape Town North Wharf

Utforsk V&A Waterfront og hjertet av Cape Town fra Protea Hotel Cape Town North Wharf. De luksuriøse leilighetene passer for enhver smak og fra takterrassen kan du nyte utsikten over Cape Town etter en tur i det deilige svømmebassenget.

Les mer her.

The Portswood Hotel

Dette trendy hotellet ligger ved siden av V&A Waterfront, og tilbyr gratis Wi-Fi, et utendørsbasseng med terrasse og romservice døgnet rundt.

Les mer her.

Victoria & Alfred Hotel

Dette vakkert ombygde viktorianske pakkhuset fra 1904 er i dag et førsteklasses hotell med Cape Towns beste beliggenhet, rett på populære V & A Waterfront med praktfull utsikt over havnen og Taffelfjellet. Hotellet er totalrenovert i ekte viktoriansk stil ned til den minste elegante detalj. Les mer her.

The Cellars-Hohenort

Femstjernershotellet Cellars-Hohenort er med i hotellkjeden Relais & Châteaux og ligger vakkert til i det historiske vinområdet Constantia Valley, rett utenfor Cape Town. Fra hotellets 51 rom og suiter har du fantastisk utsikt over Table Mountain og hotellets nydelige hager. Restauranten Greenhouse er kjent som en av Sør-Afrikas beste. Les mer her.

Hoteller langs Garden Route

Vi har valgt de to vakre feriebyene Knysna og Plettenberg Bay som base for opphold og utflukter i Garden Route-området. I Knysna bor NYATIs gjester på St. James, et eksklusivt, femstjerners herregårdshotell med beliggenhet ut mot vakre Knysna Lagoon og det brusende Indiahavet i det fjerne. I tillegg til vakre naturomgivelser byr Knysna by på hyggelige butikker hvor man selger lokalt kunsthåndverk, gode fiskerestauranter, østersfarm-besøk og det berømte damptoget “Outeniqua Choo Tjoe”. I Plettenberg kan du velge mellom familievennlige Beacon Island Resort og det mer eksklusive The Plettenberg – begge hotellene har utsikt over bukten. Ved Plettenberg Bay finner du noen av Afrikas vakreste strender, og byen byr dessuten på aktiviteter som hvalsafari, vandreturer og sykkelruter, koselig små butikker og flere gode restauranter.

Beacon Island Resort

Beacon Island Resort ligger ved Plettenberg Bay, i hjertet av den maleriske Garden Route-regionen. Herfra har du fantastisk utsikt over bukten. Hotellet har komfortable, lyse rom, det tilbyr aktiviteter for hele familien og er det perfekte utgangspunktet for storslåtte naturopplevelser langs Garden Route. Les mer her.

The Plettenberg

The Plettenberg er et femstjerners luksushotell som byr på fantastisk utsikt, lyse og komfortable rom, et kjøkken på høyt nivå og utsøkt service. Fra Plettenberg Bay er det lett å utforske alle de vakre strendene, naturskjønne områdene, hyggelige buktene og den forrevne kystlinjen langs Garden Route. Les mer her.

The St. James of Knysna

Et lite og eksklusivt herregårdshotell beliggende i utkanten av byen i en flott parklignende hage. Hotellet ligger vendt mot Knysna Lagoon og byr på en nydelig utsikt over lagunen og Indiahavet i det fjerne. Alle rom er individuelt og luksuriøst innredet i engelsk landstil og byr på helt fantastiske baderom og et romslig lounge-hjørne. Les mer her.

Hoteller i vinområdet

På tur i vinområdet kan du enten velge å bo på River Manor Boutique Hotel & Spa, midt i den historiske byen Stellenbosch, eller den luksuriøse vingården Lanzerac som ligger litt utenfor byen. Her kan du i ro og mak nyte den vakre utsikten mot vinmarkene og de majestetiske Helderberg-fjellene i bakgrunnen. Det går gratis shuttle-busser fra hotellet til Stellenbosch sentrum. Du kan alternativt velge å bo ved Franschhoek, på sjarmerende og historiske Protea Hotel Franschhoek.

Lanzerac Hotel & Spa

Bo i luksus midt i idylliske vinmarker på en historisk vingård som i dag er forvandlet til et elegant herregårdshotell i autentisk Cape-Dutch-stil. Hotellet utstråler historie og klassisk verdighet og er med sine 300 år et av Kapp-provinsens eldste eksempler på kolonitidens arkitektur. Les mer her.

Protea Hotel Franschhoek

Bo sentralt i den historiske byen Franschhoek, med utsikt mot majestetiske fjell og de berømte vinmarkene i den sørafrikanske vinregionen. Protea Hotel Franschhoek ligger nær byens gode restauranter og er et sjarmerende, mindre hotell med et deilig bassengområde. Her kan du nyte topp service i en avslappet atmosfære. Les mer her.

River Manor Boutique Hotel

Bo på landet midt i byen! Få minutters gange fra Stellenbosch sentrum finner du det vesle og vakre hotellet River Manor Boutique Hotel & Spa. Hotellet ligger vakkert til i en oaselignende, lukket hage ved en eiketreskledd aveny. Her kan du nyte roen og freden og samtidig ha kort vei til byens restauranter, kafeer, gallerier og museer. Les mer her.

Hoteller i Johannesburg

Melrose er en stilig bydel nord i Johannesburg. Her finner du gode shoppingsentre, trendy kafeer og velholdte hus – kun en kort kjøretur unna Sandton. Sandton blir ofte kalt Johannesburgs nye sentrum, og i det livlige urbane miljøet finner du gode restauranter og byens største utvalg av butikker. NYATIs gjester bor på det sjarmerende The Peech Boutique Hotel i rolige og stemningsfulle, men samtidig bynære omgivelser i Melrose, eller på luksuriøse DAVINCI Hotel & Suites som ligger midt i Sandton, ut mot flotte Nelson Mandela Square. Skal du bare være én natt i Johannesburg før du flyr videre til en annen destinasjon, anbefaler vi flyplasshotellet Southern Sun O.R. Tambo Airport.

DAVINCI Hotel & Suites

DAVINCI Hotel & Suites er et topp moderne hotell med en av Johannesburgs beste beliggenheter. Rommene er store, og badene er særdeles romslige og velutstyrte, akkurat som man forventer av et nytt hotell. Servicen er på topp, og du har fri adgang til både fitnessenter og svømmebasseng. Les mer her.

Southern Sun O.R. Tambo Airport

Stilfullt og komfortabelt hotell ved Johannesburgs internasjonale flyplass. Her er du i nærheten av shoppingsentre, restauranter, kasinoer og golfbaner. Slapp av ved utendørsbassenget, eller skjem bort deg selv på Caroline's Day Spa, som tilbyr en rekke eksklusive skjønnhets- og helsebehandlinger. Les mer her.

The Peech Boutique Hotel

The Peech Boutique Hotel er et hyggelig hotell som ligger i den sjarmerende bydelen Melrose. Var opprinnelig en privatbolig, men er nå konvertert til et smakfullt hotell med kun 22 rom og suiter. Her bor du litt utenfor allfarvei, men likevel tett på byens mange shoppingsentre og restauranter. De romslige rommene vender alle ut mot hotellets grønne og frodige hage. Les mer her.

Hoteller i Sun City

Vi har valgt ut to hoteller i hver sin kategori – begge med adgang til de samme fasilitetene. Hotellvalget medfører dermed ingen begrensninger på den fronten. Begge hotellene gir for eksempel adgang til de to berømte golfbanene Gary Player Golf Course, som flere ganger er kåret til Sør-Afrikas beste golfbane, og Lost City Golf Course, hvor du blant annet kan oppleve krokodiller i vannhullet ved hull 13. Gjestene har også tilgang til det imponerende badelandet "Valley of the Waves", med en kunstig anlagt strand, og oppleve en afrikansk landsby hvor det arrangeres forskjellige afrikanske show. I luksusklassen har vi valgt oss Cascades Hotel, som er moderne, tidløst og elegant innredet, mens Cabanas tilbyr litt enklere rom i turistklassen og egner seg godt for familier som ønsker å holde prisen på et rimelig nivå.

The Cabanas Hotel

The Cabanas er det mest uformelle og familievennlige hotellet i Sun City. Det ligger vendt ut mot områdets fantastiske hager, sjøen og vannlandet med den imponerende, kunstige stranden. Her kan barna boltre seg fritt mens foreldrene slapper av ved bassenget. Hotellet ligger dessuten nær områdets mange andre tilbud for barn. Les mer her.

The Cascades Hotel

Luksushotellet Cascades Hotel er sofistikert og elegant innredet og ligger vakkert til omgitt av frodige hager, tropiske fugler og små fossefall. Siden alle rom vender ut mot de idylliske og avslappende hagene og det eksotiske bassengområdet, er det ingenting å si på utsikten. Les mer her.

Hoteller på Mauritius

På Mauritius har vi valgt ut de beste luksushotellene, som alle lever opp til NYATIs høye standarder for kvalitet. Vil du bo rett på stranden med alt inkludert, anbefaler vi hyggelige Tamassa på sørvestkysten av Mauritius. Vil du kombinere strand- og byliv, anbefaler vi Mauricia Beachcomber, som ligger i gåavstand fra det livlige Grand Baie-området med massevis av restauranter, shopping, barer og natteliv. Ønsker du mest mulig luksus for pengene, anbefaler vi Hotel LUX Grand Gaube, som ligger idyllisk til ut mot en privat strand i egen, liten bukt, kun 10 minutters kjøring fra Grand Baie. Reiser dere som familie, anbefaler vi Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa. Drømmer du om den ultimate luksus, bør du velge LUX Belle Mare eller LUX Le Morne, hvor du finner alt du ønsker deg av en strandferie – og litt til. Ta kontakt for spesialtilbud for nygifte. De fleste hotellene på Mauritius tilbyr store rabatter til par på bryllupsreise.

Canonnier Beachcomber

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa er et av Mauritius’ absolutt beste familieresorter. Det ligger i sitt helt private strandparadis på nordkysten, rett ut mot Indiahavet. Resortområdet er bygd opp omkring et historisk fort, som går i ett med hotellets store, eksotiske bassengområde og frodige tropehage. Her finner du et fantastisk strand- og vannmiljø, aktiviteter for alle aldersgrupper, øyas beste barneklubb og et unikt spa som er bygd inn i et gigantisk banyan-tre. Les mer her.

LUX Belle Mare

LUX Belle Mare er et av Mauritius’ absolutt beste hoteller. Hotellet tilbyr luksus og magisk øystemning ved en av Mauritius’ vakreste strender, Belle Mare, som CNN kåret til en av verdens beste strender i 2013. Nyt en flere kilometer lang, kritthvit sandstrand, det fredelige, turkisblå havet med krystallklart vann, et resortområde i verdensklasse og mulighet for å velge all-inclusive av ypperste klasse. Les mer her.

LUX Grand Gaube

LUX Grand Gaube har en av Mauritius’ mest idylliske beliggenheter. Resortområdet ligger på den nordøstlige delen av øya ved sin egen, lille lagune med tre bukter og eksepsjonelt romantiske og naturskjønne omgivelser. Her opplever du ekte øystemning med en positiv og uformell atmosfære, og hotellet tilbyr et vell av fasiliteter og aktiviteter både til lands og til vanns. Alle rom har dessuten balkong eller terrasse med havutsikt. Les mer her.

LUX Le Morne

LUX Le Morne på sørvestkysten av Mauritius tilbyr femstjerners luksus med perfekt beliggenhet på stranden, godt skjermet mot vær og vind av det flotte fjellet Morne Drabant – et UNESCO World Heritage Site. Den hvite sandstranden strekker seg så langt øyet kan se. Resortområdet har fire bassenger som ligger idyllisk omkranset av tropiske hager og terrasser med utsikt til strand og vann – og øyas vakreste solnedganger! Les mer her.

Mauricia Beachcomber Resort & Spa

Mauricia Beachcomber ligger rett ved en vakker sandstrand og har utsikt over Grand Baie-bukten på den solrike nordkysten av Mauritius. Her kan du nyte livet på stranden, det krystallklare vannet og hotellets flotte bassengområder omgitt av palmer. Skjem bort deg selv med spa-behandlinger, og spaser inn til landsbyen Grand Baie, hvor du finner både restauranter og gode shoppingmuligheter. Hotellet passer både for par og barnefamilier og tilbyr et rikt utvalg av aktiviteter for store og små. Les mer her.

Tamassa

Tamassa ligger på stranden utenfor den vesle byen Bel Ombre på Mauritius' sørvestkyst. Her finner du blendende hvite strender, vaiende palmer og krystallklart badevann. På Tamassa er alt inkludert – det vil si at alle måltider, drikkevarer og aktiviteter er inkludert – fra den store morgenbuffeten til à la carte-middag og drinker på stranden. Alle rom har havutsikt og møblert balkong eller terrasse. Les mer her.

Hoteller på Zanzibar

På Zanzibar har vi valgt ut de absolutt beste hotellene til prisen. Du bor i luksus på første rad med utsikt til stranden og har det beste utgangspunktet for utforsking av øyas høydepunkter.

NYATI Beach Lodge

NYATI Beach Lodge ligger ved Fumba-halvøyas rolige og private strand og byr på øyas vakreste solnedganger. Hotellet innbyr til herlig avslapning og er også et perfekt utgangspunkt for utforskning av øyas severdigheter. På hotellet finner du både spa, svømmebasseng, restaurant, dykkersenter og eget strandområde. Nyt utsikten over stranden, havet og den frodige, tropiske hagen. Les mer her.

Sea Cliff Resort & Spa

Sea Cliff Resort & Spa byr på femstjerners luksus av internasjonal standard, et vell av aktiviteter for alle aldersgrupper, privat strand, egen golfbane og et overveldende resort-område med to store infinity pools, barnebasseng, spa, treningsfasiliteter, utsiktsterrasser, topp restauranter, barer og lounge omgitt av frodig tropisk natur. Et fantastisk utgangspunkt for å utforske Zanzibar og ikke minst oppleve øyas vakreste solnedganger. Les mer her.

Hoteller i Victoria Falls

Vi har valgt ut de beste hotellene ved Victoria Falls i Zimbabwe. Du kan velge å bo på det historiske og vakre hotellet Victoria Falls Hotel, som har sin egen private gangsti til fossefallene. Et annet alternativ er Ilala Lodge, som er et hyggelig, romantisk hotell og mer hjemmekoselig hotell med bare 56 rom. Begge hotellene er oppført i klassisk kolonitidstil. Som et billigere alternativ har vi plukket ut The Kingdom at Victoria Falls, som ligger ved siden av Victoria Falls Hotel. Alle tre hotellene ligger i den vesle byen Victoria Falls, i gåavstand til fossefallene og med utsikt mot vanndampskyen som står opp fra dem.

The Victoria Falls Hotel

Unikt luksushotell i klassisk engelsk kolonitidsstil. Hotellet ble oppført i 1904, og for noen år siden ble det nennsomt pusset opp i tråd med den opprinnelige arkitekturens storhet og eleganse. Her kan du reise tilbake i tiden for å gå i doktor Livingstones fotspor. Samtidig får du oppfylt alle dine krav om moderne komfort, fasiliteter og luksus. Doktor Livingstones og Henry Stanleys ånd lever overalt. Les mer her.

Ilala Lodge

Ilala Lodge er et stilrent, hyggelig og romantisk hotell i kolonitidsstil. Det ligger perfekt til i byen Victoria Falls, med utsikt mot skyen av vanndamp som henger over vannfallene. Lodgen er familiedrevet og har bare 56 rom, noe som gir det en utrolig hjemmekoselig atmosfære. Et usedvanlig serviceinnstilt personale gjør sitt beste for å skjemme deg bort og bidra ytterligere til hjemmekosen. Les mer her.

The Palm River Hotel

Palm River Hotel ligger vakkert til ved bredden av Zambezi-elven, kun fire kilometer unna berømte Victoria Falls. Hotellet åpnet dørene 1. desember 2021, og her er det lagt vekt på en moderne, men samtidig tidløs design. Alle rom har egen balkong/terrasse med utsikt til hotellets hageanlegg. Fra svømmebassenget er det utsikt over elven.

Les mer om Palm River Hotel her.

Hoteller i Dubai

Dubai er det perfekte stedet å stoppe på vei hjem fra Sør-Afrika. Her kan du nyte noen dager med ren avslapning på stranden eller ved bassenget. Vi har plukket ut noen hoteller som alle ligger ved Dubais hvite sandstrender og har eget basseng. Du kan velge å bo på den ikoniske palmen med herlige strender i rolige omgivelser, ved Dubai Marina med strand- og byliv i et maritimt miljø eller på det mer eksklusive Pearl Jumeirah, som ligger nærmere Dubais sentrum.

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger ved den kjente Jumeirah-stranden på palmen i Dubai. Her finner du en vakker hvit sandstrand med utsikt mot Dubais skyline. Du kan slappe av i rolige omgivelser på hotellets private strand eller ved bassenget. Rommene er store og innredet med lyse farger, og de har alle hel eller delvis havutsikt. De fleste rommene har også møblert balkong med utsikt over Persiabukta. Les mer her.

JA Oasis Beach Tower

JA Oasis Beach Tower har perfekt beliggenhet like ved Dubais marina og den berømte Jumeirah-stranden. Du kan slappe av på stranden, spise frokost på et av The Walks mange spisesteder, gå en tur langs marinaen eller nyte en drink ved bassenget på hotellet. På JA Oasis Beach Tower bor du i moderne og særdeles romslige leiligheter. De fleste leilighetene har privat balkong og utsikt mot strand, by eller marina. Les mer her.

Nikki Beach Resort & Spa

Bo i moderne luksus i romslige og lyse rom med egen balkong på elegante Nikki Beach Resort & Spa. Hotellet ligger i helt private omgivelser ved Pearl Jumeirah og har en vakker, privat sandstrand og panoramautsikt over Persiabukta og Dubais skyline. Her kan du virkelig skjemme bort deg selv i eksklusive, men samtidig avslappede omgivelser – og du er nær Dubai sentrum. Les mer her.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.