+47 23 96 65 96
Søk

NYATIs samarbeidshoteller

NYATI Safari Rejser ønsker deg velkommen til luksus, avslapning og autentiske safariopplevelser i NYATIs egne lodges ved Kruger National Park i Sør-Afrika. Har du lyst til å oppleve mer av Afrika, har vi håndplukket en rekke unike hoteller i resten av Sør-Afrika, Zimbabwe, Botswana, Mauritius og Zanzibar, som for eksempel kan kombineres med et opphold på NYATI Safari Lodge. Les mer om noen av våre foretrukne hoteller nedenfor.

Hoteller i Kruger National Park

Ved Kruger National Park finner du NYATI Safaris egne lodges. Du kan for eksempel bo på NYATI Safari Lodge, i våre eksklusive River-bungalower eller luksuriøse Olifant-villaer, som alle ligger rett ut mot Olifant-elven. Er dere en større familie eller en mindre gruppe, kan vi anbefale vår Cheetah Camp, hvor dere får egen kokk og sjåfør. NYATI Bush Camp er en all inclusive-leir midt i bushen. Foretrekker dere en ferie hvor dere kjører egen bil, anbefaler vi at dere bor på stemningsfulle Blyde Wildlife Estate.

NYATI Safari Lodge

Velkommen til det perfekte stedet for autentisk safari, utsøkt luksus og uforglemmelige ferieopplevelser. NYATI Safari Lodge tilbyr luksussafari i det største viltreservatet i Sør-Afrika – Kruger National Park. På NYATI Safari Lodge er omgivelsene eksklusive og innbydende, enten du slapper av ute eller inne. Alle bygningene ligger rett ut mot Olifants River, med utsikt til den ville og uberørte naturen. Les mer her.

NYATI Cheetah Camp

Opplev luksussafari i særklasse i privat leir med sjåfør, kokk, privat safariprogram og plass til hele familien. NYATI Cheetah Camp ligger rett ut mot Olifants River og Kruger National Park og består av to villaer på til sammen 500 m2 samt stor privat terrasse og bassengområde. Leiren egner seg for grupper på 6–12 personer i alle aldre. Les mer her.

NYATI Bush Camp

Bli med på safari i verdensklasse, og bo på NYATI Bush Camp midt i Kruger National Park. NYATI Bush Camp har en fantastisk beliggenhet med flott utsikt over den sørafrikanske bushen og et idyllisk vannhull som tiltrekker seg områdets dyr. Her kan du bo i din egen bush-villa på ca. 100 m2, med plass til opptil seks personer Et opphold i NYATI Bush Camp inkluderer alle måltider og opplevelser. Les mer her.

Blyde Wildlife Estate

Luksusvillaene på Blyde Wildlife Estate er eksempler på rustikk afrikansk arkitektur, med solide vegger, stråtekte tak og store panoramavinduer. Alle har en fantastisk utsikt mot vakre Drakensberge, og usjenert, privat terrasse med solstoler, hagemøbler og stort nedsenket basseng. Det kan bo 2–6 personer i hver villa, og stedet er også barnevennlig. Det er en egen stuepike som sørger for rydding og rengjøring av villaen hver dag. Les mer her.

Hoteller i Cape Town

Byens absolutte samlingspunkt, den nyrestaurerte Victoria & Alfred Waterfront i den gamle havnen, hvor ombygde varehus nå huser flotte hoteller, et mylder av restauranter og kafeer, store som små innkjøpsentre, elegante butikker, gallerier, åpne musikkscener m.m. – alt i et miljø, som kan minner om en sammensmeltning av Skagen og San Francisco’s Fisherman’s Wharf. Dette er stedet – og NYATIs gjester bor nettopp her med utsikt til blafrende seil og seler, som boltrer seg i vannet.

Protea Hotel Cape Castle

Bo sentralt på Cape Castle som ligger et stenkast fra V&A Waterfront, hvor du finner hyggelige gågater, shopping og en masse spennende restauranter. Hotellet er nyrenovert og byr på klassiske, moderne rom med utsikt mot enten Cape Town by, havn eller havet. Hotellet har et deilig basseng, som også byr på utsikt mot til havnepromenaden. Les mer her.

Victoria & Alfred Hotel

Dette flotte ombygde Viktorianske varehus fra 1904 er et førsteklasses hotell med den absolutt beste beliggenheten i Cape Town direkte på den ettertraktede V&A Waterfront med praktfull utsikt over havnen og Taffelfjellene. Hotellet er renovert ned til minste detalj i ekte Viktoriansk stil med sans for eleganse og moderne luksus. Les mer her.

The Cellars-Hohenort

Femstjernershotellet Cellars-Hohenort er med i hotellkjeden Relais & Châteaux og ligger vakkert til i det historiske vinområdet Constantia Valley, rett utenfor Cape Town. Fra hotellets 51 rom og suiter har du fantastisk utsikt over Table Mountain og hotellets nydelige hager. Restauranten Greenhouse er kjent som en av Sør-Afrikas beste. Les mer her.

Hoteller ved Garden Route

Vi har valgt de to vakre feriebyene Knysna og Plettenberg Bay som base for opphold og utflukter i Garden Route-området. I Knysna bor NYATIs gjester på St. James, et eksklusivt, femstjerners herregårdshotell med beliggenhet ut mot vakre Knysna Lagoon og det brusende Indiahavet i det fjerne. I tillegg til vakre naturomgivelser byr Knysna by på hyggelige butikker hvor man selger lokalt kunsthåndverk, gode fiskerestauranter, østersfarm-besøk og det berømte damptoget “Outeniqua Choo Tjoe”. I Plettenberg kan du velge mellom familievennlige Beacon Island Resort og det mer eksklusive The Plettenberg – begge hotellene har utsikt over bukten. Ved Plettenberg Bay finner du noen av Afrikas vakreste strender, og byen byr dessuten på aktiviteter som hvalsafari, vandreturer og sykkelruter, koselig små butikker og flere gode restauranter.

Beacon Island Resort

Beacon Island Resort ligger ved Plettenberg Bay, i hjertet av den maleriske Garden Route-regionen. Herfra har du fantastisk utsikt over bukten. Hotellet har komfortable, lyse rom, det tilbyr aktiviteter for hele familien og er det perfekte utgangspunktet for storslåtte naturopplevelser langs Garden Route. Les mer her.

The Plettenberg

The Plettenberg er et femstjerners luksushotell som byr på fantastisk utsikt, lyse og komfortable rom, et kjøkken på høyt nivå og utsøkt service. Fra Plettenberg Bay er det lett å utforske alle de vakre strendene, naturskjønne områdene, hyggelige buktene og den forrevne kystlinjen langs Garden Route. Les mer her.

The St. James of Knysna

Lille eksklusivt Country House Hotel beliggende i utkanten av byen i flott parkliknende hage direkte ned til Knysna Lagoon med flott utsikt over lagunen og Det Indiske Ocean i det fjerne.Alle værelser er individuelt og luksuriøst innredet i engelsk landstil med helt fantastiske badeværelser og et romslig lounge-hjørne. Les mer her.

Hoteller i Vinlandet

I Vinlandet kan du velge å bo midt i den historiske by Stellenbosch på River Manor Boutique Hotel & Spa. Du kan også velge å bo litt utenfor byen midt i vinmarkene på den luksuriøse vingård Lanzerac, hvor du riktig kan nyte roen med utsikt over vinmarker og de majestetiske Helderberg fjellene i bakgrunnen. Det går gratis shuttle busser til Stellenbosch sentrum fra hotellet.

Lanzerac Hotel & Spa

Bo i luksus midt i vinmarkenes idyll på en historisk vingård, som i dag er forvandlet til et elegant herregårdshotell i autentisk kapp Hollandsk stil. Hotellet er fullt av historie og klassisk verdighet og er med sine 300 år et av de eldste eksempler på kolonitidens arkitektur i Kapp-provinsen. Les mer her.

River Manor Boutique Hotel

Bo på landet midt i byen! Få minutters gang fra Stellenbosch sentrum ligger det lille, smakfulle River Manor Boutique Hotel & Spa. Hotellet ligger som en oase i en lukket hage på den eiketreskledde boulevard. Her kan du nyte roen og freden samtidig med, at du er tett på byens restauranter, kafeer, gallerier og museer. Les mer her.

Hoteller i Johannesburg

Sandton kalles ofte det nye sentrum i Johannesburg og området byr på livlig bymiljø med gode restauranter og byens største utvalg av butikker. NYATI gjester bor i det luksuriøse DAVINCI Hotel, som ligger i hjertet av Sandton ut til den vakre Nelson Mandela Plass.

DAVINCI Hotel & Suites

DAVINCI Hotel & Suites er et topp moderne hotell med gode fasiliteter, som ligger på en av de beste plasseringer i Johannesburg. Værelsene er store og badeværelsene er veldig romslige og velutrustede, som det kan forventes av et nytt hotell. Hotellets service er på topp og det er fri adgang til både fitness senter og swimmingpool. Les mer her.

Southern Sun O.R. Tambo Airport

Stilfullt og komfortabelt hotell ved Johannesburgs internasjonale flyplass. Her er du i nærheten av shoppingsentre, restauranter, kasinoer og golfbaner. Slapp av ved utendørsbassenget, eller skjem bort deg selv på Caroline's Day Spa, som tilbyr en rekke eksklusive skjønnhets- og helsebehandlinger. Les mer her.

Hoteller i Sun City

Vi har utvalgt 2 hoteller i hver deres kategori, begge med adgang til samme fasiliteter, så hotellvalget medfører ikke umiddelbare begrensninger. Fra begge hoteller er det f. eks adgang til de to 2 berømte golfbaner: Gary Player Golf Course, som flere ganger er kåret til beste golfbane i Sør-Afrika samt Lost City Golf Course, hvor det bl.a. kan oppleves krokodiller i vandhullet på hul 13. Her er også adgang til det imponerende badeland "Valley of the Waves" med kunstig anlagt strand og her kan oppleves en afrikansk landsby med forskjellige afrikanske shows. I luksusklassen har vi utvalgt Cascades Hotel, som er moderne, tidløst og sofistikert innredet, mens Cabanas tilbyr litt enklere værelser i turistklasse nivå, som er gode til familier, hvor det ikke skal være for dyrt.

The Cabanas Hotel

The Cabanas er det mest uformelle og familievennlige hotellet i Sun City og ligger rett ut mot de fantastiske hager, på veien ned til innsjøen og vannlandet med den imponerende kunstige stranden. Her vil barn riktig kunne slå seg løs mens foreldrene slapper av ved poolen. Hotellet er i tillegg tett ved de øvrige mange tilbud til barn. Les mer her.

The Cascades Hotel

Det luksuriøse Cascades Hotel er sofistikert og elegant innrettet og ligger på vakreste vis omgitt av frodige hager, tropiske fugler og små vannfall, noe som gir en idyllisk og avslappende atmosfære. Alle værelser vender ut mot de vakre hager og det eksotiske basseng området, så man kan glede seg over den fantastiske utsikten. Les mer her.

Hoteller på Mauritius

På Mauritius har vi valgt ut de beste luksushotellene, som alle lever opp til NYATIs høye standarder for kvalitet. Ønsker du mest mulig luksus for pengene, anbefaler vi Hotel LUX Grand Gaube, som ligger idyllisk til, rett ut mot en privat strand i egen, liten bukt. Hotellet ligger bare 10 minutters kjøring fra det livlige Grand Baie-området, hvor du finner mengder av restauranter, shopping, barer og et livlig natteliv. Reiser dere som familie, anbefaler vi Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa. Drømmer du om den ultimate luksus, bør du velge LUX Belle Mare eller LUX Le Morne, hvor du finner alt du ønsker deg av en strandferie – og litt til. Ta kontakt for spesialtilbud for nygifte. De fleste hotellene på Mauritius tilbyr store rabatter til par på bryllupsreise.

Canonnier Beachcomber

Canonnier Beachcomber er et av Mauritius’ absolutt beste familie ressorts og ligger i sitt eget strandparadis på nordkysten like ved det Indiske Ocean. Resortet er bygd opp omkring et historisk fort, som går i et med hotellets store eksotiske pool område og frodige tropiske have. Her vil du oppleve fantastisk strand og vann, aktiviteter til alle aldre, en av øyens beste kids clubs samt en helt unikt spa bygd inn i et gigantisk banyan tre. Les mer her.

LUX Belle Mare

LUX Belle Mare er et av Mauritius’ absolutt beste hoteller. Hotellet tilbyr luksus og fortryllende øy-stemning ut mot en av Mauritius’ vakreste strender, Belle Mare, som i 2013 ble kåret til en av verdens beste på CNN. Her kan gjester nyte kilometervis av kritthvit sandstrand, fredelig krystallklart turkisblått vann, et resortområde i verdensklasse og mulighet for all-inclusive på høyeste nivå. Les mer her.

LUX Grand Gaube

LUX Grand Gaube tilbyr en av de mest idylliske beliggenheter på Mauritius. Resortet ligger på den nordøstlige del av øyen ved sin egen lille lagune med tre bukter og eksepsjonelt romantiske og vakre naturscener. Her finner du ekte øy-stemning i en glad, uformell atmosfære og mange sportsfasiliteter både til lands og til vanns. Alle værelser tilbyr dessuten utsikt til havet fra egen utsiktsterrasse. Les mer her.

LUX Le Morne

LUX Le Morne tilbyr femstjerners luksus på perfekt beliggenhet ved stranden på Mauritius’ sydvestkyst avskjermet for vær og vind av det vakre fjellet Morne Drabant - et UNESCO World Heritage Site. Den hvite sandstranden strekker seg så langt øyet kan se og ressortens fire pools ligger idyllisk omkranset av de tropiske hager og terrasser med utsikt til strand og vann – og øyens vakreste solnedganger! Les mer her.

Hoteller på Zanzibar

På Zanzibar har vi valgt ut de absolutt beste hotellene til prisen. Du bor i luksus på første rad med utsikt til stranden og har det beste utgangspunktet for utforsking av øyas høydepunkter.

NYATI Beach Lodge

NYATI Beach Lodge ligger ved Fumba-halvøyas rolige og private strand og byr på øyas vakreste solnedganger. Hotellet innbyr til herlig avslapning og er også et perfekt utgangspunkt for utforskning av øyas severdigheter. På hotellet finner du både spa, svømmebasseng, restaurant, dykkersenter og eget strandområde. Nyt utsikten over stranden, havet og den frodige, tropiske hagen. Les mer her.

Sea Cliff Resort & Spa

Sea Cliff Resort & Spa byr på femstjerners luksus av internasjonal standard, et vell av aktiviteter for alle aldersgrupper, privat strand, egen golfbane og et overveldende resort-område med to store infinity pools, barnebasseng, spa, treningsfasiliteter, utsiktsterrasser, topp restauranter, barer og lounge omgitt av frodig tropisk natur. Et fantastisk utgangspunkt for å utforske Zanzibar og ikke minst oppleve øyas vakreste solnedganger. Les mer her.

Hoteller ved Victoria Falls

Vi har valgt ut de beste hotellene ved Victoria Falls i Zimbabwe. Du kan velge å bo på det historiske vakre Victoria Falls Hotell med egen adgang til fossefallene. Du kan også velge å bo på Ilala Lodge, som er et lite hyggelig og romantisk hotell i stil, som føles mer familiært med sine kun 32 værelser. Begge hoteller er bygd i klassisk kolonistil og ligger i den lille byen Victoria Falls i gå avstand til fossefallene med utsikt til vannsprøyten fra fossene.

Ilala Lodge

Ilala Lodge er et stilfullt, hyggelig og romantisk hotell i kolonistil med perfekt beliggenhet i Victoria Falls by med utsikt til vannspøyten fra fossen. Lodgen er privateid og har kun 32 værelser, noe som gir en familiær stemning og et usedvanlig serviceorientert personale gjør, at du både føler deg hjemme og bortskjemt. Les mer her.

The Victoria Falls Hotel

Unikt luksushotell i klassisk engelsk kolonistil. Hotellet er bygget i 1904 og for noen år siden flott renovert med respekt for storheten og elegansen i den opprinnelige arkitekturen. Her får du en tidsreise i Dr. Livingstones fotspor samtidig med, at du får oppfylt dine krav til moderne komfort, fasiliteter og forkjælelse. Ånden fra Dr. Livingstone og Henry Stanley lever overalt. Les mer her.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send

Søk i NYATI

Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.