+47 23 96 65 96
Søk

NYATI Safari-bloggen

Her kan du følge med på alt som foregår på NYATI Safari Lodge i Sør-Afrika, og hva vi ellers holder på med i NYATI Safari. Med denne bloggen håper vi å kunne skape et mer uformelt forum, hvor vi kan gå mer i dybden og formidle informasjon som man ikke får via våre offisielle kommunikasjonskanaler. Vi jobber hele tiden med å videreutvikle safarikonseptet vårt, og vi mottar gjerne både ris og ros, slik at vi kan sikre våre kunder den aller beste safariopplevelsen hos NYATI!

NYATI-artikler i Jyllandsposten

NYATI-artikler i Jyllandsposten

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi hatt besøk av en journalist fra Jyllandsposten, og det har resultert i fire flotte artikler. Her kan du lese om journalistens opplevelser i Sør-Afrika sensommeren 2017, hvor han blant annet fikk prøve ut vår luksussafari, safari til fots, noen av utfluktene våre og et besøk i en av verdens vakreste storbyer, Cape Town. Artiklene er på dansk. 

Les mer her

Vinn en ukes luksusopphold for 2 på NYATI Safari Lodge!

November 24, 2017

Nå har du sjansen til å bli med på ditt livs safarieventyr med NYATI Safari og bo på første rad med utsikt direkte til Afrikas ville dyr! Vi feirer at vi har blitt en del av Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, og det gjør vi med å lodde ut et ukesopphold for to i egen River Bungalow med privat terrasse. Oppholdet inkluderer et kjøkken av høy kulinarisk standard samt eksklusive Big 5-safariopplevelser i vår private del av Krugerparken. 

Les mer her

NYATI med ny hjemmeside

July 31, 2017

Vi er i havn! Den nye hjemmesiden vår er endelig oppe og går. Ny formgivning, mer informasjon, flere bilder, flere reiser og flere reisetips. Vi har jobbet hardt i hele vår, men så synes vi da også at resultatet har blitt deretter, og vi håper at hjemmesiden vil falle i smak hos våre kunder. 

Les mer her

NYATI Safari, nå også til fots

July 21, 2017

Nå kan du kombinere et safarieventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safariopplevelse til fots gjennom NYATIs eget “Big 5”-viltreservat som grenser opp til Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Safarivandringen byr på fantastiske natur- og dyreopplevelser, og du overnatter i to ulike mobile teltleire underveis. 

Les mer her

Fortreffelighetsbevis fra Tripadvisor

July 14, 2017

Vi er glade for og stolte over at vi har fått tildelt Tripadvisors fortreffelighetsbevis. Det tildeles virksomheter som har skårer høyt på popularitetsindeksen, minst 4 av 5 sirkler, i en periode på 12 måneder.

Les mer her

Flere dyr og "Big 5" på NYATIs eiendom

June 21, 2017

Vi har nettopp utvidet viltreservatet vårt til 10 000 hektar – tilstrekkelig til å romme Sør-Afrikas farligste rovdyr. Det betyr at du nå kan være heldig og få se “The Big 5” – altså løver, leoparder, neshorn, bøfler og elefanter – samt mange andre ville dyr, rett på dørstokken til NYATI Safaris lodges.

Les mer her

Sør-Afrika-aften med "Zindsi" Mandela

March 24, 2017

NYATI Safari vil gjerne invitere deg til en magisk Sør-Afrika-aften på Asminderød Kro!

Her kan du få reiseinspirasjon og nyte lekker mat og deilig vin mens du hører på Sør-Afrikas berømte danmarksambassadør, Nelson Mandelas datter Zindziswa "Zindsi" Mandela, fortelle om hjemlandet sitt. Grunnleggeren av NYATI Safari, Jørgen Nielsen, ønsker velkommen. Deretter vil det bli et foredrag på omkring en time, etterfulgt av middag med kulinariske godbiter fra Sør-Afrika og vår egen NYATI Safari Lodge.

Les mer her

NYATI Safari kåret til Børsen Gazelle 2016

December 1, 2016

Vi er så stolte over at NYATI har blitt kåret til Børsen Gazelle 2016. Og det er alle dere som elsker å reise med oss vi kan takke for det! Her er vi på selve kåringen.

Les mer her

NYATI – nå også på Zanzibar

April 12, 2016

I 1998 åpnet NYATI Safari Lodge dørene for sine første gjester i fantastiske Sør-Afrika. Siden da har over 35 000 tilfredse dansker opplevd Sør-Afrika på første rad i regi av NYATI Safari. Med 18 års erfaring i Afrika tør vi påstå at vi har utviklet det beste safarikonseptet.

Les mer her

Vinnerbildet til "Vi elsker Sør-Afrika"

April 8, 2015

Vinneren av fotokonkurransen “Vi elsker Sør-Afrika” ble Rikke Matthiesen, med dette flotte nærbildet av et neshorn.

Det er et privilegium å få oppleve det majestetiske neshornet i sine naturlige omgivelser. Neshornet er fortsatt en truet dyreart på grunn av en stigende etterspørsel etter dyrets horn. Derfor er vi ekstra takknemlige for at det fast går rundt 18 svarte neshorn i området langs Olifants River foran NYATI Safari Lodge. Mange elefanter holder også fast til her, derav navnet Olifants River. Elven fikk sitt navn etter en av elefantenes opprinnelige migrasjonsruter.

Les mer her

Fotokonkurransen "Vi elsker Sør-Afrika!"

January 23, 2015

Del din begeistring for dette eventyrlige landet ved å laste opp favorittbildet ditt fra Sør-Afrika til den nye fotokonkurransen på NYATIs Facebook-side. Da blir du med i konkurransen om en ukes gratis opphold for to personer på NYATI Safari Lodge.

Les mer her

Ny Sør-Afrika-aften!

October 20, 2014

Vår første Sør-Afrika-aften i april fikk en overveldende positiv respons, og derfor arrangerer vi nå en ny stemningsfull NYATI-aften på Asminderød Kro i Fredensborg. Datoen er 6. november 2014.

Tidligere NYATI-sjefskokk Søren Hansen skal også denne gangen sette sammen en fantastisk 4-retters NYATI gourmetmiddag, ledsaget av et spennende utvalg deilige viner basert på Sør-Afrikas toppdruer.

Les mer her

360-graders visning av NYATI Safari Lodge

September 4, 2014

Vi får ofte høre at vi burde fortalt mer om hvor fantastisk det er på NYATI Safari Lodge, og også at bildene våre rett og slett ikke klarer å fange stedets magi. Vi innrømmer det: Selv om vi hele tiden gjør vårt beste, er det vanskelig å formidle NYATI-magien. 

Les mer her

Og vinneren er …

August 21, 2014

Vinneren av Facebook-fotokonkurransen vår er Niels Peter Carstens, med dette fantastiske bildet av to neshorn tatt tett på, virkelig tett! Mange gratulasjoner fra alle oss i NYATI Safari.

Les mer her

Vinn en ukes opphold på NYATI Safari Lodge!

July 8, 2014

Vi er så glade for at så mange har delt sine beste NYATI-reiseopplevelser med oss her på Facebook-siden vår. Og du har fremdeles tid til å bli med på fotokonkurransen vår! Den som sender oss det beste NYATI Safari-bildet, vinner et opphold for to i en hel uke på NYATI Safari Lodge.

Les mer her

NYATI gourmetaften

April 18, 2014

Vår NYATI gourmetaften ble litt av en suksess. For å kunne ta imot flest mulig flyttet vi aftenen til den store festsalen på Asminderød Kro, og med så mange NYATI-fans samlet på ett sted, stod stemningen virkelig i taket :-).

Les mer her

NYATI Safariaften på Asminderød Kro

February 27, 2014

For første gang vil det nå være mulig å få en forsmak her hjemme på den kulinariske safariopplevelsen som NYATI Safari Lodge disker opp med.

Grunnleggeren av NYATI Safari, Jørgen Nielsen, inviterer til sørafrikansk gourmetaften på Asminderød Kro i regi av sjefskokk Søren Hansen, som er kjent fra Fakkelgaarden, Sdr. Hostrup Kro, Hotel Dagmar og selvfølgelig NYATI Safari Lodge. Det vil bli servert en 4-retters gourmetmeny med utvalgte signaturretter fra NYATI Safari Lodge. Akkurat som på safarilodgen akkompagneres menyen av en sørafrikansk vinmeny satt sammen av Erik Ahlmann.

Les mer her

NYATI Safari 2014-kataloger

February 9, 2014

Vi har laget nye kataloger for 2014. De kan både lastes ned her på hjemmesiden og bestilles i papirutgave. For 2014 har vi beholdt vår fastpris på 16 995,–/person for 10 dagers luksussafari i privat River Bungalow som ligger rett ut mot Olifants River.

Les mer her

Kulinarisk safari på NYATI Safari Lodge

June 25, 2013

På NYATI Safari Lodge ønsker vi å gi våre gjester en kulinarisk safariopplevelse. Vi synes det er en fantastisk spennende kontrast å kunne tilby luksus og gastronomi midt ute i Sør-Afrikas ville natur. Derfor jobber våre dyktige kokker hele tiden med å utvikle meny og råvarer.

Les mer her

NYATI Safari i GO Traveling

May 16, 2013

Danmarks første digitale reisemagasin har nettopp blitt lansert – GO Traveling. Dette bladet kan man kun lese på smarttelefon eller nettbrett. Man kan bevege seg interaktivt rundt i innholdet, som dermed kommer til sin rett på en helt ny og annerledes måte. 

Les mer her

The NYATI Collection

March 6, 2013

Din NYATI Safari-reise begynner allerede i det øyeblikket du drømmer deg vekk med vårt bildemateriale fra Afrika. Vår viktigste oppgave er å formidle magien du vil få oppleve på en reise blant Afrikas ville dyr og enestående natur. Derfor har vi skapt et nytt inspirasjonsunivers – vår NYATI Collection.

Les mer her

NYATI Safari støtter Danmarks Indsamlingen i kveld!

February 8, 2013

“My heart is at home in Africa” – NYATI Safaris hjerter hører hjemme i Afrika. Siden 1998 har vi løpende støttet prosjekter i Afrika i tillegg til den kontinuerlige støtten vi gir til lokalsamfunnene rundt våre lodges. 

Les mer her

NYATI Safari på feriemesse

January 23, 2013

Det var fantastisk å oppleve så stor interesse for NYATI Safari på reisemessen Ferie og Fritid i Bella Centeret helgen som var. Vi gleder oss over å kunne nå ut til så mange reiselystne besøkende – og ikke minst så mange glade NYATI Safari-gjester!

Les mer her

Velkommen til NYATI Safari-bloggen

July 4, 2012

Her på vår NYATI Safari reiseblogg kan du følge litt med på livet ved våre safarilodges i Sør-Afrika og hva vi ellers holder på med her i reisebyrået. Vi går live med vår nye hjemmeside i september, og her har vi samlet et knippe reisemuligheter til inspirasjon.

Les mer her

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send

Søk i NYATI

Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.