23 96 65 96
Søk

NYATI Safari-bloggen

Her kan du følge med på alt som foregår på NYATI Safari Lodge i Sør-Afrika, og hva vi ellers holder på med i NYATI Safari. Med denne bloggen håper vi å kunne skape et mer uformelt forum, hvor vi kan gå mer i dybden og formidle informasjon som man ikke får via våre offisielle kommunikasjonskanaler. Vi jobber hele tiden med å videreutvikle safarikonseptet vårt, og vi mottar gjerne både ris og ros, slik at vi kan sikre våre kunder den aller beste safariopplevelsen hos NYATI!

Botswana – Afrikas unike safariperle

Botswana – Afrikas unike safariperle

17. november 2021

Ved å kombinere ferien din i Sør-Afrika med et besøk i Botswana og Zimbabwe, får du opplevelser du husker resten av livet. I denne bloggen kan du lese om hva det er som gjør Botswana så unikt, og hvordan du kan sette sammen ferien din, slik at du får verdens beste safarieventyr og også får med deg et av verdens største og vakreste fossefall.

Les mer om Botswana her

Antilopearter i Afrika

Antilopearter i Afrika

14. november 2021

Springbukken er en antilope, og den har en helt spesiell plass i afrikansk kultur og natur som et av Sør-Afrikas tre nasjonaldyr. Springbukken er kjent for sin fart og utholdenhet, og det er bakgrunnen for at Sør-Afrikas nasjonale rugbylag valgte seg Springboks som navn.

Les mer om Afrikas antiloper her

Veganer i Sør-Afrika

Veganer i Sør-Afrika

9. november 2021

Det er vanskelig å komme på et land hvor det er enklere å være veganer enn Sør-Afrika. Så hvis du er vegetarianer eller veganer, vil du på ingen måte sulte, men kan velge og vrake blant utallige spennende kulinariske opplevelser fra det veganske kjøkkenet!

Les mer om det veganske kjøkkenet her

Sørafrikanske skikker

Sørafrikanske skikker

6. november 2021

I tillegg til storslått og vakker natur har Sør-Afrika også en spennende og rikholdig kultur som inkluderer noen helt unike tradisjoner og skikker. 

Les mer om sørafrikanske skikker her

Bobotie – Sør-Afrikas nasjonalrett

Bobotie – Sør-Afrikas nasjonalrett

28. oktober 2021

Noe av det beste ved å feriere i Sør-Afrika, er maten – den er uforlignelig! Og etter vår mening er spesielt nasjonalretten Bobotie fantastisk. Bobotie kombinerer det indonesiske kjøkkenet og Sør-Afrikas krydrede kjøkken på smakfullt vis, og dette er en rett du bare må få med deg.

Les mer om Bobotie her

Slik tar du gode bilder – tips & triks

Photographing wildlife in South Africa

19. oktober 2021

Drømmer du om å ta gode bilder når du er på safariferie, bør du lese videre. Nedenfor har vi nemlig samlet tips og triks som viser deg hvordan du kan få med deg noen ekte blinkskudd hjem.

Få tips og triks til fotograferingen her

Fordelene ved en god safariguide

Fordelene ved en god safariguide

13. oktober, 2021

Når du går på en guidet tur, vil det være større sjanse for å se interessante dyr på grunn av en guides sporingsevner. Du kommer nærmere dyrene, og historiene og informasjonen en guide har, kan gjøre opplevelsen mer levende og rik og gi et mer unikt innblikk i dyrelivet.

Les mer her

Afrika gjør en innsats for miljøet med forbud mot plastposer

Afrika gjør en innsats for miljøet med forbud mot plastposer

8. oktober, 2021

For å redusere plastforbruket har verdens land, inkludert flere land i Afrika, valgt å forby bruk av plastposer. Faktisk er Afrika ledende i plastforbudet og ligger langt foran mange europeiske land.

Les mer her

Opplevelser på Zanzibar

Opplevelser på Zanzibar

30. september, 2021

Når du reiser på ferie til Zanzibar, er det en rekke spennende opplevelser du ikke må gå glipp av. Selv om det er de vakre sandstrendene som tiltrekker mange turister, er det også noen fantastiske kulturelle og historiske opplevelser som venter.

Les mer her

Været i Sør-Afrika

Været i Sør-Afrika

23. september, 2021

Hvilken sesong man synes er best, er iboende forskjellig fra person til person. Men en ting som er verdt å merke seg er at årstidene i Sør -Afrika er det motsatte av Danmarks. Når det er sommer i Sør -Afrika, er det vinter i Danmark - og omvendt.

Les mer her

Kvinernes kampdag i Sør-Afrika

Kvinernes kampdag i Sør-Afrika

14. september, 2021

I Sør -Afrika begynte den første kvinnedagen i 1956 under en marsj mot apartheid. I dag feires kvinnekampdagen nasjonalt i Sør -Afrika den 9. August. Dagen er til og med en helligdag, og feiringen består av forskjellige arrangementer og taler som holdes over hele landet.

Les mer her

Severdigheter i Sør-Afrika

Severdigheter i Sør-Afrika

25. august, 2021

Sør-Afrika er alltid verdt et besøk!

Ikke bare er landet perfekt som reisemål for den safariinteresserte, det byr også mange andre opplevelser som du sjelden finner andre steder.

En reise til Sør-Afrika omfatter også Cape Town, Garden Route og naturopplevelser av en annen verden.

Les mer her

Hva spiser man i Afrika?

Lunch with a view

20. august, 2021

Mange bruker betegnelsen regnbuekjøkkenet når de skal beskrive det sørafrikanske kjøkkenet. Grunnen er at Sør-Afrika har mange forskjellige folkegrupper, som alle har sine egne mattradisjoner, og derfor får du utrolig nyanserte matretter her, både når det gjelder smak og stil.

Les mer her

Er det mulig å kombinere safari og badeferie?

Er det mulig å kombinere safari og badeferie?

8. august, 2021

Kombinasjonen safari og badeferie er praktisk talt uslåelig. Den gir deg alle gode ting i én pakke: Eksepsjonelle dyreopplevelser og total avslapning på kritthvite sandstrender med snorkling og dykking som spennende avbrekk.

Kombiner safariferien med en tur til enten Zanzibar eller Mauritius. Vi lover at det blir en ferie du aldri vil glemme.

Les mer her

Sør-Afrikas flagg – hva symboliserer det?

Sør-Afrikas flagg – hva symboliserer det?

15. juli, 2021

Det sørafrikanske flagget slik vi kjenner det i dag, ble offentliggjort i 1994, og flaggets mønster var da kun ment å være midlertidig. Man fastsatte da en prøveperiode på fem år.

Les mer her

Hvilke språk snakker man i Sør-Afrika?

Hvilke språk snakker man i Sør-Afrika?

1. juli, 2021

Selv om engelsk er førstespråket til bare omkring 10 % av befolkningen i Sør-Afrika, trenger du ikke å være redd for at det skal være vanskelig å kommunisere med sørafrikanere når du besøker landet.

Les mer her

Lesotho – kjent som "Kongeriket i himmelen"

Lesotho – kjent som "Kongeriket i himmelen"

27. mai, 2021

Kongeriket Lesotho er et vakkert område som ligger midt i Sør-Afrika, og som byr på eventyrlige møter, spektakulære utsikter og fabelaktige naturopplevelser. Landet, som arealmessig er noe mindre enn Danmark, ligger i Drakensberg-fjellkjeden, som fortsetter videre gjennom Sør-Afrika. 

Les mer her

Panoramaruten og Blyde River Canyon

December 1, 2020

Blyde River Canyon er uten tvil et av Sør-Afrikas vakreste naturområder. Her skjærer Blyde River seg gjennom de vakre fjellene og danner en storslått kløft. Utsikten har inspirert tallrike fotografer og kunstmalere til å forsøke å fange den helt spesielle atmosfære som råder i Blyde River Canyon.

Les mer her

Myter om Afrika

November 11, 2020

En av de mest utbredte mytene om Afrika er at Afrika er et land, og selv om mange er klar over at Afrika er en verdensdel med 54 land, er myten om "landet Afrika" overraskende seiglivet. Det finnes mange andre myter om Afrika også, og vi har tatt for oss noen av de mest utbredte.

Les mer her

Sør-Afrikas kulinariske side

October 22, 2020

Sør-Afrika har en utrolig spennende matkultur. Takket være landets rike historie og kulturelle mangfold kan du glede deg til alt fra globale mattrender til lokale retter og gastronomi på høyt nivå. Uansett hva du velger, kan du forvente store matopplevelser når du besøker Sør-Afrika.

Les mer her

Boulders Beach: Opplev Sør-Afrikas pingviner

October 2, 2020

Når du besøker Sør-Afrika, bør du definitivt få med deg de afrikanske pingvinene som holder til på Kapp-halvøya. Boulders Beach ligger nær Simon’s Town, og dette er et av svært få steder i verden hvor du kan oppleve pingviner på nært hold.

Les mer her

Vinn en ryggsekk til ditt neste ferieeventyr

September 14, 2020

Nå har du sjansen til å vinne en lekker ryggsekk som er perfekt til din neste safariopplevelse med NYATI Safari. Ryggsekken passer perfekt på bushvandring eller hvis du skal på "NYATI Safari til fots". Pakk sakene, og gjør deg klar for nye safarieventyr.

Les mer her

Stammer i Afrika

August 25, 2020

I Afrika finner du kulturer som favner like vidt som de afrikanske landegrensene. En stor del av det som gjør kulturene unike, er de afrikanske stammefolkene, og derfor er dette en av de tingene du virkelig bør få med deg hvis du skal reise til et eller flere av Afrikas utrolig mangefasetterte land.

Les mer her

Drikkepenger i Sør-Afrika? Her får du vite mer om reglene som gjelder

August 7, 2020

Sør-Afrika er en enestående feriedestinasjon. Men hvilke regler er det som gjelder for driksing i Sør-Afrika? I Sør-Afrika er det vanlig å drikse hvis du er fornøyd med servicen. Nedenfor kan du lese om når du bør drikse på din reise gjennom Sør-Afrika.

Les mer her

Tett på eSwatini: Kongeriket som tidligere het Swaziland

July 15, 2020

eSwatini er noe helt unikt. I tillegg til at landet er det eneste i Afrika med en eneveldig konge, byr det vesle landet på en utrolig spennende historie og utallige attraksjoner.

Les mer her

Internett og trådløst nett i Afrika

June 23, 2020

I forbindelse med planleggingen av en opplevelsesreise til Afrika er det mange som lurer på hvordan det er med internett der. Det korte svaret er ja, det er internett i Afrika. Det litt lengre svaret er at det kan være varierende styrke på signalet, avhengig av hvor du befinner deg.

Les mer her

Hvordan er været på Zanzibar?

June 2, 2020

Få steder i verden kan måle seg med Tanzanias herlige ferieøy. Zanzibar er alltid verdt et besøk, men når er det egentlig best å besøke denne vakre, spennende og unike øya?

Les mer her

Victoria Falls: Derfor bør du oppleve disse fantastiske fossefallene

May 14, 2020

Victoria Falls ligger på grensen mellom Zambia og Zimbabwe. De mange spektakulære fossefallene er et av verdens sju underverker og et særdeles imponerende skue. Victoria Falls er 1,7 km bredt, og det høyeste fallet er på svimlende 108 meter.

Les mer her

Spis godt i Cape Town: De beste restaurantene i Kappstaden

April 22, 2020

Sør-Afrika er ikke bare et fascinerende land på grunn av den storslagne naturen, det imponerende dyrelivet og et safaritilbud i verdensklasse. Også når det kommer til mat og drikke, står opplevelsene i kø her, og du kan forvente mange kulinariske høydepunkter – ikke minst i Cape Town.

Les mer her

Stone Town på Zanzibar: Hva vil du oppleve?

March 31, 2020

Et besøk i den gamle arabiske bydelen i Zanzibar By, Stone Town, er som å stige inn i en annen tidsepoke. Mens mange besøker Zanzibar på grunn av øyas hvite sandstrender, er Stone Town definitivt også verdt et besøk hvis du ønsker å krydre ferien med fascinerende kultur og historie.

Les mer her

Malaria i Sør-Afrika: Hvilke forholdsregler må du ta?

March 10, 2020

Vi i NYATI Safari har mange års erfaring som reisearrangør til Sør-Afrika. Den fine lodgen vår ligger i vårt eget viltreservat i utkanten av Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Vi får ofte spørsmål om malaria – om hvilke forholdsregler man må ta, og om det trygt å reise til Sør-Afrika.

Les mer her

Safariordbok: Når du har lært disse begrepene, er du klar for safari!

February 19, 2020

Når du drar på safari med NYATI Safari, begir du deg ut på en fantastisk reise inn i en forheksende verden. Vi lever og ånder for safarireiser og Afrikas storslåtte natur, og for å sko deg til reisen har vi laget en ordbok som inneholder alle uttrykkene du bør kjenne til før du drar.

Les mer her

Afrikas farligste dyr

January 30, 2020

Når du drar på safari i Sør-Afrika, er sjansen stor for at du får oppleve mange av Afrikas ville dyr på nært hold, inkludert "The Big 5". Nedenfor kan du lese mer om hvilke dyr som er de farligste av alle dyrene du kan se på en safariferie i Afrika.

Les mer her

Løvens brøl – en reiseskildring

January 10, 2020

Det er helt stille ute i bushen. Men plutselig, midt på natten, blir jeg vekket av en lyd som jeg først ikke klarer å plassere. Etter noen minutter går det opp for meg at det er løvebrøl jeg hører! Men mer om det senere. Jeg er på fottur i Sør-Afrika.

Les mer her

Går det an å ta med seg barn på safari i Sør-Afrika?

December 19, 2019

Vi blir ofte spurt om barn kan bli med på safari. Og da svarer vi at det kan de selvfølgelig. Det er både spennende og fascinerende for barn å se ville dyr på nært hold og oppleve bushens mange landskaper.

Les mer her

NYHET: NYATI – nå også i Dubai

November 27, 2019

Vi i NYATI Safari jobber hele tiden med å utvikle nye reisemål og reisekombinasjoner. Vi ønsker nemlig å gi deg det beste av alt Afrika har å by på, i kombinasjon med vår luksussafari på NYATI Safari Lodge. Nyhet: Nå kan du velge å avslutte safarieventyret ditt med noen avslappende dager på Dubais hvite sandstrender.

Les mer her

NYATI-aften med middag

November 5, 2019

14. november kan du tilbringe en magisk aften på Asminderød Kro sammen med NYATI Safari! Her vil vi skjemme deg bort med deilig mat, vin og masse reiseinspirasjon til den neste Afrika-ferien din. Først vil grunnleggeren av NYATI Safari, Jørgen Nielsen, ønske alle velkommen, før NYATIs medarbeidere holder et reiseforedrag på omkring en time. Kvelden avrundes med en kulinarisk middagsopplevelse av første klasse.

Les mer her

Vinn luksusopphold på NYATI Safari Lodge

October 14, 2019

Drømmer du om å dra på safari i Sør-Afrika? Akkurat nå kan du vinne et opphold på NYATI Safari Lodge. Her vil du få ditt livs safarieventyr og bo på første rad med utsikt til Afrikas ville dyr. Vinneren av konkurransen får et sju dagers luksusopphold for to personer i egen River Bungalow, med privat terrasse ut mot Olifants River, alle måltider og drikkevarer, et stort safariprogram i vår private del av Krugerparken samt transfer til og fra flyplassen inkludert.

Les mer her

NYATI Safari feirer 21 år i Sør-Afrika

September 25, 2019

1. oktober 2019 er det nøyaktig 21 år siden NYATI Safari Lodge åpnet dørene for første gang. Året før åpningen var særdeles travelt for Lisbeth og Jørgen Nielsen, som jobbet hardt for å virkeliggjøre drømmen sin. På åpningsdagen kunne de likevel stolt og lykkelig konstatere at resultatet var verdt innsatsen. Den vesle safarilodgen stod da klar til å ta imot deres første 12 gjester.

Les mer her

Cape Town – en guide til Kappstaden

September 2, 2019

Cape Town er Sør-Afrikas nest største by og et av de mest populære reisemålene i det sørlige Afrika. Hvorfor forstår du med en gang du ser storbyen med sin dramatiske beliggenhet ved foten av Taffelfjellet. Fra toppen av fjellet har du enestående utsikt over Atlanterhavet og den store False Bay-bukten.

Les mer her

Nye luksustelt på NYATI Safari Lodge

July 18, 2019

De siste månedene har vi hatt det veldig travelt på NYATI Safari Lodge. Vi har nemlig jobbet med å gjøre alt klart til oppføringen av tre helt nye luksustelt. I starten av juli ble teltene endelig ferdig, og nå står de klare til å ta imot masse blide NYATI-gjester.

Les mer her

Kombiner safari med golfferie

July 1, 2019

Sør-Afrika regnes som et av de bedre golflandene i verden. Her finner du 264 golfbaner, hvorav de fleste er av høy kvalitet og holder internasjonal klasse. Sør-Afrikas varierte landskap er med på å skape baner med god variasjon – det finnes ikke to som er like.

Les mer her

Fugler i Sør-Afrika

June 12, 2019

Sør-Afrikas fuglebestand er en av verdens mest varierte med hele 507 arter. Enkelte av fugleartene er endemiske, det vil si at de kun finnes i Sør-Afrika. I tillegg til innenlandske fuglearter kan du være heldig å se noen av artene fra våre breddegrader, som trekker sørover i de kalde vintermånedene.

Les mer her

Forsikringer til Afrika-reisen

May 21, 2019

En safarireise i Afrika er i utgangspunktet en trygg og sikker reise. Både selve reisen og utfluktene foregår under kontrollerte forhold, og du ledsages av erfarne og pålitelige guider/rangere. De passer på at du alltid er i trygg avstand fra de ville dyrene. Vi anbefaler likevel at du har en reiseforsikring på alle reiser, som dekker alle eventualiteter i tilfelle uhellet skulle være ute.

Les mer her

Vinn to Lonely Planet-bøker om Sør-Afrika

April 26, 2019

Hvis du drømmer om å dra på luksussafari i Sør-Afrika og kanskje også ønsker å besøke en av verdens vakreste storbyer, Cape Town, får du nå muligheten til å vinne to bøker fra Lonely Planet, som du kan bruke for å forberede deg til turen. Du deltar i konkurransen ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Les mer her

Når er det best å dra på safari?

April 10, 2019

Vi blir ofte spurt om hvilken tid på året det er best å dra på safari i Afrika. Det korte svar er hele året. Nedenfor har vi samlet litt informasjon om klimaet og været de forskjellige tidene på året. Det gjør det lett å planlegge safariferien.

Les mer her

Guide til Stellenbosch og vinområdet

March 21, 2019

Stellenbosch er "hovedstaden" i Sør-Afrikas vinområde og regionens nest eldste bosetning etter Cape Town. Stellenbosch er en sjarmerende og stemningsfull by, med mange godt bevarte hus i klassisk Cape-Dutch-stil. Her finner du flere gourmetrestauranter, hyggelige kafeer og små butikker. 

Les mer her

Pakkeliste for safari i Afrika

March 1, 2019

Når du skal på safaritur til Sør-Afrika, er det først og fremst årstid og turens varighet som bestemmer hva du bør ha med deg. Under har vi satt opp en liten pakkeliste over de viktigste tingene du trenger når du skal på safari i Afrika. 

Les mer her

Den komplette guiden til severdigheter på Mauritius

February 11, 2019

På Mauritius kan du velge å avslutte NYATI-safariferien din i et vaskeekte paradis med eventyrlige strender, krystallklart vann, vaiende palmer og avslappende atmosfære. I tillegg til postkortlignende sandstrender byr øya på et vell av opplevelser, enestående natur og en spennende historie. 

Les mer her

Maten på NYATI Safari Lodge

January 16, 2019

En luksussafari med NYATI Safari byr ikke bare på fantastisk Big 5-safari og storslåtte naturopplevelser. Vi tar deg i tillegg med på en gastronomisk reise hvor fokuset ligger på lokale råvarer. Når du bor på NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp, er alle måltider og drikkevarer inkludert i oppholdet. 

Les mer her

Hvorfor velge NYATI Safari til Sør-Afrika?

December 20, 2018

Drømmer du om å dra på safari i Afrika? Det kan det være vanskelig velge blant alle mulighetene, og derfor ønsker vi å hjelpe deg litt på vei ved å gi deg noen gode grunner til hvorfor du bør velge NYATI Safari som din reisearrangør. 

Les mer her

The Small 5

November 30, 2018

Visste du at du – i tillegg til "The Big 5" – kan være så heldig at du får se "The Small 5" på safari i Kruger National Park? "The Small 5" er fellesbetegnelsen for neshornbille, elefantspissmus, bøffelvever, leopardskilpadde og maurløve. At det ble akkurat disse fem som fikk betegnelsen "The Small 5", skyldes ikke minst at dyrenes navn inkluderer navnet på dyrene i "The Big 5". 

Les mer her

Vinn en lekker koffert

November 12, 2018

I forbindelse med lanseringen av vår nye rundreise til de tre kongerikene Swaziland, Lesotho og Zululand arrangerer vi en konkurranse hvor du kan vinne en flott ny koffert. Vi mener nemlig at ferien starter allerede når kofferten skal pakkes! Kofferten fra Delsey er det perfekte reisefølget på din neste tur til Sør-Afrika. 

Les mer her

Ny luksussafari med alt inkludert

October 15, 2018

I anledning NYATI Safaris 20-årsjubileum har vi bestemt oss for å lansere et helt nytt konsept på NYATI Safari Lodge. Fra sommeren 2019 vil oppholdet være all inclusive, dvs. at alle safariturer, måltider og drikkevarer er inkludert i oppholdet. I samme forbindelse utvider vi safariprogrammet vårt til å omfatte to safariturer hver dag i åpne biler i vårt private Big 5-viltreservat. 

Les mer her

NYATI Safari feirer 20-årsjubileum

September 25, 2018

Mandag 1. oktober 2018 kan vi feire at det er 20 år siden vi åpnet dørene til NYATI Safari Lodge og begynte å selge reiser til Sør-Afrika. For å markere anledningen holdt vi en jubileumsmottakelse for kunder og samarbeidspartnere. Vi vil gjerne si tusen takk til alle som tok seg tid til å stikke innom for å hilse på oss og gratulere oss med 20-årsjubileet. 

Les mer her

20 år i den sørafrikanske bushen

September 4, 2018

Afrika øver en magisk tiltrekning på mennesker. Også på Lisbeth og Jørgen Nielsen, som besøkte Sør-Afrika for første gang på 1990-tallet. De bestemte seg for å bygge en lodge der nede, og 1. oktober 2018 er det 20 år siden NYATI Safari Lodge åpnet dørene for første gang. Men hvordan startet drømmen om å bygge sin egen safarilodge i Sør-Afrika? 

Les mer her

En liten prat med NYATIs gjester

August 1, 2018

I NYATI Safari har vi stort fokus på å yte god og personlig service. Derfor blir vi veldig glade når våre lojale kunder velger å reise med oss flere ganger. Vi har møtt noen begeistrede NYATI-gjester for en liten prat om hva det er som er så spesielt med NYATI Safari Lodge, og hva det er som får dem til å vende tilbake om og om igjen til våre lodger i Sør-Afrika. 

Les mer her

Hvem er Black Mambas?

July 3, 2018

Black Mambas er en krypskytterbekjempende enhet som er den første i sitt slag i verden, og som utelukkende består av kvinner fra lokale landsbyer omkring Kruger National Park. Det hele startet som et lite prosjekt med en håndfull utvalgte kvinner som gjennomgikk et intensivt opplæringskurs, men på bare noen få år har enheten vokst til å dekke hele Balule-området, som er en del av Greater Kruger National Park. Det er her NYATIs eiendom ligger. 

Les mer her

Vinn en kikkert til din neste safariferie

June 6, 2018

Akkurat nå har du muligheten til å vinne en profesjonell kikkert – et nesten uunnværlig hjelpemiddel når du skal på safari med NYATI og oppleve Big 5 på nært hold. Du finner konkurransen på Facebook-siden vår. Du deltar ved å fortelle oss hva du helst vil se med din nye kikkert og hvem du vil dele opplevelsen med. 

Les mer her

Anmeldelser på Trustpilot

May 9, 2018

Vi i NYATI Safari har inngått et samarbeid med Trustpilot. Her samler vi anmeldelser fra gjester som har reist med oss til Sør-Afrika. Vi er utrolig glade for at mange allerede har vært innom og skrevet en anmeldelse. 

Les mer her

Opplev "The Big 10" på NYATIs eiendom

April 26, 2018

Som et av få steder i Sør-Afrika er det nå mulig å se "The Big 10" på NYATIs egen eiendom. Siden vi utvidet viltreservatet vårt og fjernet gjerdene mot Krugerparken i fjor, har et stort antall ville dyr kommet inn i reservatet. 

Les mer her

NYATI reiseforedrag på Fyn og Jylland

March 28, 2018

Vi i NYATI Safari er glade over at våre reiseforedrag har blitt møtt med så stor interesse. Etter utallige oppfordringer fra våre fynske og jyske kunder legger vi derfor ut på en rundtur med gratis reiseforedrag i april. Du kan møte oss på Restaurant PASFALL i Odense, Gl. Skovridergaard i Silkeborg og Best Western Scheelsminde i Ålborg. 

Les mer her

Nyhet Nordisk safari

March 9, 2018

Vi i NYATI Safari har innledet et spennende samarbeid med Nordens største safaripark, Eriksberg Hotel & Nature Reserve, som ligger i Sverige. På denne måten bidrar vi til å støtte deres viktige arbeid for bevaring av ville dyrearter her i Norden, deriblant Europas truede og svært sjeldne bisonokse. 

Les mer her

NYATI Safari på Ferie For Alle-messen

February 13, 2018

Helgen 23.–25. februar 2018 deltar vi på reisemessen Ferie For Alle i Herning i Danmark, hvor du kan finne oss på stand nr. G5657. Vi håper at mange NYATI-kunder, både nye og gamle, stikker innom og hilser på oss. Samtidig gleder vi oss til å møte mange blivende NYATI-kunder og til å fortelle om våre luksuriøse safarilodger i Sør-Afrika. 

Les mer her

Vinner av Big 5-konkurransen

January 10, 2018

Nå har vi funnet vinneren av Big 5-konkurransen som vi har hatt gående. Vinneren ble trukket ut blant de ti bildene som har fått flest likes på Facebook-siden vår. Hanne Kirk ble den heldige vinneren med dette fantastiske bildet av en elefant som elsker å bade. 

Les mer her

NYATI-artikler i Jyllandsposten

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi hatt besøk av en journalist fra Jyllandsposten, og det har resultert i fire flotte artikler. Her kan du lese om journalistens opplevelser i Sør-Afrika sensommeren 2017, hvor han blant annet fikk prøve ut vår luksussafari, safari til fots, noen av utfluktene våre og et besøk i en av verdens vakreste storbyer, Cape Town. Artiklene er på dansk. 

Les mer her

Vinn en ukes luksusopphold for 2 på NYATI Safari Lodge!

November 24, 2017

Nå har du sjansen til å bli med på ditt livs safarieventyr med NYATI Safari og bo på første rad med utsikt direkte til Afrikas ville dyr! Vi feirer at vi har blitt en del av Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, og det gjør vi med å lodde ut et ukesopphold for to i egen River Bungalow med privat terrasse. Oppholdet inkluderer måltider av høy kulinarisk standard samt eksklusive Big 5-safariopplevelser i vår private del av Krugerparken. 

Les mer her

Nytt spa på NYATI Safari Lodge

October 30, 2017

Vårt lille NYATI Bush Spa er endelig ferdig og åpnet nylig dørene her på NYATI Safari Lodge. Spaet har hele to behandlingsrom, så her har du god mulighet til å slappe av og skjemme bort deg selv litt ekstra mellom alle utfluktene. Du kan velge mellom flere forskjellige behandlinger. 

Les mer her

NYATI med ny hjemmeside

July 31, 2017

Vi er i havn! Den nye hjemmesiden vår er endelig oppe og går. Ny formgivning, mer informasjon, flere bilder, flere reiser og flere reisetips. Vi har jobbet hardt i hele vår, men så synes vi da også at resultatet har blitt deretter, og vi håper at hjemmesiden vil falle i smak hos våre kunder. 

Les mer her

NYATI Safari, nå også til fots

July 21, 2017

Nå kan du kombinere et safarieventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safariopplevelse til fots gjennom NYATIs eget “Big 5”-viltreservat som grenser opp til Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Safarivandringen byr på fantastiske natur- og dyreopplevelser, og du overnatter i to ulike mobile teltleire underveis. 

Les mer her

Fortreffelighetsbevis fra Tripadvisor

July 14, 2017

Vi er glade for og stolte over at vi har fått tildelt Tripadvisors fortreffelighetsbevis. Det deles ut til virksomheter som har oppnådd minst fire av fem sirkler på Tripadvisors popularitetsindeks i en periode på 12 måneder.

Les mer her

Flere dyr og "Big 5" på NYATIs eiendom

June 21, 2017

Vi har nettopp utvidet viltreservatet vårt til 10 000 hektar – tilstrekkelig til å romme Sør-Afrikas farligste rovdyr. Det betyr at du nå kan være heldig og få se “The Big 5” – altså løver, leoparder, neshorn, bøfler og elefanter – samt mange andre ville dyr, rett på dørstokken til NYATI Safaris lodges.

Les mer her

Sør-Afrika-aften med "Zindsi" Mandela

March 24, 2017

NYATI Safari vil gjerne invitere deg til en magisk Sør-Afrika-aften på Asminderød Kro!

Her kan du få reiseinspirasjon og nyte lekker mat og deilig vin mens du hører på Sør-Afrikas berømte danmarksambassadør, Nelson Mandelas datter Zindziswa "Zindsi" Mandela, fortelle om hjemlandet sitt. Grunnleggeren av NYATI Safari, Jørgen Nielsen, ønsker velkommen. Deretter vil det bli et foredrag på omkring en time, etterfulgt av middag med kulinariske godbiter fra Sør-Afrika og vår egen NYATI Safari Lodge.

Les mer her

NYATI Safari kåret til Børsen Gazelle 2016

December 1, 2016

Vi er så stolte over at NYATI har blitt kåret til Børsen Gazelle 2016. Og det er alle dere som elsker å reise med oss vi kan takke for det! Her er vi på selve kåringen.

Les mer her

NYATI – nå også på Zanzibar

April 12, 2016

I 1998 åpnet NYATI Safari Lodge dørene for sine første gjester i fantastiske Sør-Afrika. Siden da har over 35 000 tilfredse dansker opplevd Sør-Afrika på første rad i regi av NYATI Safari. Med 18 års erfaring i Afrika tør vi påstå at vi har utviklet det beste safarikonseptet.

Les mer her

Vinnerbildet til "Vi elsker Sør-Afrika"

April 8, 2015

Vinneren av fotokonkurransen “Vi elsker Sør-Afrika” ble Rikke Matthiesen, med dette flotte nærbildet av et neshorn.

Det er et privilegium å få oppleve det majestetiske neshornet i sine naturlige omgivelser. Neshornet er fortsatt en truet dyreart på grunn av en stigende etterspørsel etter dyrets horn. Derfor er vi ekstra takknemlige for at omkring 18 svarte neshorn holder til i området langs Olifants River foran NYATI Safari Lodge. Mange elefanter holder også til her langs elven, derav navnet Olifants River. Elven fikk sitt navn etter en av elefantenes opprinnelige migrasjonsruter.

Les mer her

Fotokonkurransen "Vi elsker Sør-Afrika!"

January 23, 2015

Del din begeistring for dette eventyrlige landet ved å laste opp favorittbildet ditt fra Sør-Afrika til den nye fotokonkurransen på NYATIs Facebook-side. Da blir du med i konkurransen og kan vinne et gratis ukesopphold for to personer på NYATI Safari Lodge.

Les mer her

Ny Sør-Afrika-aften!

October 20, 2014

Vår første Sør-Afrika-aften i april fikk en overveldende positiv respons, og derfor arrangerer vi nå en ny stemningsfull NYATI-aften på Asminderød Kro i Fredensborg. Datoen er 6. november 2014.

Tidligere NYATI-sjefskokk Søren Hansen skal også denne gangen sette sammen en fantastisk 4-retters NYATI gourmetmiddag, ledsaget av et spennende utvalg deilige viner basert på Sør-Afrikas toppdruer.

Les mer her

360-graders visning av NYATI Safari Lodge

September 4, 2014

Vi får ofte høre at vi burde fortalt mer om hvor fantastisk det er på NYATI Safari Lodge, og også at bildene våre rett og slett ikke klarer å fange og formidle stedets magi. Vi innrømmer det: Selv om vi hele tiden gjør vårt beste, er det vanskelig å formidle NYATI-magien. 

Les mer her

Og vinneren er …

August 21, 2014

Vinneren av Facebook-fotokonkurransen vår er Niels Peter Carstens, med dette fantastiske bildet av to neshorn tatt tett på, virkelig tett! Mange gratulasjoner fra alle oss i NYATI Safari.

Les mer her

Vinn en ukes opphold på NYATI Safari Lodge!

July 8, 2014

Vi er veldig glade for at så mange har delt de beste NYATI-reiseopplevelsene sine på Facebook-siden vår. Og du har fremdeles tid til å bli med på fotokonkurransen vår! Den som sender oss det beste NYATI Safari-bildet, vinner et opphold for to i en hel uke på NYATI Safari Lodge.

Les mer her

NYATI gourmetaften

April 18, 2014

Vår NYATI gourmetaften ble litt av en suksess. For å kunne ta imot flest mulig flyttet vi aftenen til den store festsalen på Asminderød Kro, og med så mange NYATI-fans samlet på ett sted, stod stemningen virkelig i taket :-).

Les mer her

NYATI Safariaften på Asminderød Kro

February 27, 2014

For første gang vil det nå være mulig å få en forsmak her hjemme på den kulinariske safariopplevelsen som NYATI Safari Lodge disker opp med.

Grunnleggeren av NYATI Safari, Jørgen Nielsen, inviterer nemlig til sørafrikansk gourmetaften på Asminderød Kro i regi av sjefskokk Søren Hansen, som er kjent fra Fakkelgaarden, Sdr. Hostrup Kro, Hotel Dagmar og selvfølgelig NYATI Safari Lodge. Det vil bli servert en 4-retters gourmetmeny med utvalgte signaturretter fra NYATI Safari Lodge. Akkurat som på safarilodgen akkompagneres menyen av en sørafrikansk vinmeny satt sammen av Erik Ahlmann.

Les mer her

NYATI Safari 2014-kataloger

February 9, 2014

Vi har laget nye kataloger for 2014. De kan både lastes ned her på hjemmesiden og bestilles i papirutgave. For 2014 har vi beholdt vår fastpris på 16 995,–/person for 10 dagers luksussafari i privat River Bungalow rett ut mot Olifants River.

Les mer her

Kulinarisk safari på NYATI Safari Lodge

June 25, 2013

På NYATI Safari Lodge ønsker vi å gi våre gjester en kulinarisk safariopplevelse. Vi synes det er en fantastisk spennende kontrast å kunne tilby luksus og gastronomi midt ute i Sør-Afrikas ville natur. Derfor jobber våre dyktige kokker hele tiden med å utvikle meny og råvarer.

Les mer her

NYATI Safari i GO Traveling

May 16, 2013

Danmarks første digitale reisemagasin har nettopp blitt lansert – GO Traveling. Dette bladet kan man kun lese på smarttelefon eller nettbrett, og man beveger seg interaktivt rundt i innholdet, som dermed kommer til sin rett på en helt ny og annerledes måte. 

Les mer her

The NYATI Collection

March 6, 2013

Din NYATI Safari-reise begynner allerede i det øyeblikket du drømmer deg vekk med vårt bildemateriale fra Afrika. Vår viktigste oppgave er å formidle magien du vil få oppleve på en reise blant Afrikas ville dyr og enestående natur. Derfor har vi skapt et nytt inspirasjonsunivers – vår NYATI Collection.

Les mer her

NYATI Safari støtter Danmarks Indsamlingen i kveld!

February 8, 2013

“My heart is at home in Africa” – NYATI Safaris hjerter hører hjemme i Afrika. Siden 1998 har vi løpende støttet prosjekter i Afrika i tillegg til den kontinuerlige støtten vi gir til lokalsamfunnene rundt våre lodges. 

Les mer her

NYATI Safari på feriemesse

January 23, 2013

Det var fantastisk å oppleve så stor interesse for NYATI Safari på reisemessen Ferie og Fritid i Bella Centeret helgen som var. Vi gleder oss over å kunne nå ut til så mange reiselystne besøkende – og ikke minst så mange glade NYATI Safari-gjester!

Les mer her

Velkommen til NYATI Safari-bloggen

July 4, 2012

Her på vår NYATI Safari-reiseblogg kan du følge litt med på livet ved våre safarilodges i Sør-Afrika og hva vi ellers holder på med her i reisebyrået. Vi går live med vår nye hjemmeside i september, hvor vi har vi samlet et knippe inspirerende turalternativer.

Les mer her

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.