23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Anmeldelser på Trustpilot

Anmeldelser på Trustpilot

May 9, 2018

Vi i NYATI Safari har inngått et samarbeid med Trustpilot. Her samler vi anmeldelser fra gjester som har reist med oss til en av lodgene våre i Sør-Afrika. Vi er utrolig glade for at mange allerede har vært innom og skrevet en anmeldelse, og vi håper at mange flere har lyst til å skrive et par ord om hva de har opplevd hos oss.

Vi fokuserer alltid på å yte god og personlig service og sørge for at kundene våre får en uforglemmelig safariopplevelse når de reiser med oss. Derfor er vi glade for alle tilbakemeldinger vi får, fordi de hjelper oss å opprettholde vårt høye servicenivå. Har du reist med oss, er du derfor hjertelig velkommen til å skrive en anmeldelse om safariopplevelsene dine på Trustpilot. Der kan du også lese hva andre har skrevet om sin safari og oppholdet på lodgene våre. Vi håper det virker inspirerende hvis du planlegger en ny reise med NYATI Safari.

Vi gleder oss til å lese tilbakemeldingene deres og ser fram til å ønske både nye og gamle kunder velkommen inn i NYATIs reiseverden.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.