23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

En liten prat med NYATIs gjester

En liten prat med NYATIs gjester

August 1, 2018

I NYATI Safari har vi stort fokus på å yte god og personlig service. Derfor blir vi veldig glade når våre lojale kunder velger å reise med oss flere ganger. Vi har møtt noen begeistrede NYATI-gjester for en liten prat om hva det er som er så spesielt med NYATI Safari Lodge, og hva det er som får dem til å vende tilbake om og om igjen til våre lodger i Sør-Afrika

HVORFOR VALGTE DERE NYATI SAFARI?

Elisabeth og Henrik: Et vennepar av oss var på NYATI Safari Lodge i 2011 og anbefalte stedet varmt. Vi tenkte at der vil vi feire sølvbryllupet vårt i 2015, og det gjorde vi! 

Helene og Mogens: Vi hørte om NYATI Safari Lodge fra venner i 2011. De snakket så varmt om stedet at mannen min (Mogens) valgte å gi meg en NYATI-tur i sekstiårspresang.

Irene og Henrik: Vi valgte NYATI Safari fordi vi har flere vennepar som har vært der – noen av dem både to og tre ganger. Alle er superfornøyde. Derfor var valget om å reise til NYATI veldig lett for oss. Vi inviterte med oss svigerdatter og våre voksne sønner, og vi nøt turen alle fem.

En liten prat med NYATIs gjester

ER DET MULIG AT DERE DRAR AV STED PÅ NYTT?

Elisabeth og Henrik: DEFINITIVT! Vi har vært 2 x 14 dager på NYATI Safari Lodge, i 2015 og 2017. Og vi kommer helt sikkert tilbake i 2019! Vi vil nemlig ikke unnvære alt det NYATI Safari Lodge byr på: Unik beliggenhet med opphold i en River Bungalow vendt ut mot Olifants River. Derfra hadde vi en herlig utsikt og kunne nyte det rike dyrelivet langs elven hver dag (elefanter, flodhester, sjiraffer, bøfler, krokodiller m.fl.). Unik service og omsorg av høy kvalitet fra alle ansatte på lodgen. Overalt er man omgitt av humor og en herlig rolig stemning. Det er flittige, hjelpsomme, glade og tilfredse medarbeidere overalt hvor du går. Det er et veldig behagelig og kultivert miljø å være gjest i.

Helene og Mogens: Ja – helt sikkert. Vennligheten og gjestfriheten vi ble møtt med på NYATI på den første reisen vår, var både hjertevarm og profesjonell. Alt ble gjort for at vi skulle få en deilig ferie. Det var selvfølgelig andre gjester der, men vi følte aldri at det var for mange. På hjemturen lekte vi med tanken om å besøke NYATI igjen –vi ville gjerne dele opplevelsen med våre barn og barnebarn. Som tenkt, så gjort. I 2017, da mannen min (Mogens) fylte 70 år, dro vi alle 10 av sted til NYATI Safari Lodge. Vi bodde i den private leiren, Cheetah Camp, hvor det er to utrolig lekre og store villaer med eget svømmebasseng og rikelig med plass til 10 personer. Her fikk vi vårt helt eget personale – åtte i alt – som passet på oss fra morgen til kveld.

Irene og Henrik: Det kan veldig godt hende at vi drar av sted igjen. Man blir jo aldri lei av å se dyrene i deres naturlige omgivelser. Man blir ganske liten og ydmyk. Vi må passe på naturen. Dessuten er Sør-Afrika et vakkert land som er vel verdt et besøk.

En liten prat med NYATIs gjester

HVA VAR DET VILLESTE DERE OPPLEVDE?

Elisabeth og Henrik: Nærkontakt med noen av "The Big 5". Vi var kun et par meter unna løver og elefanter. Man kommer helt tett innpå, og man føler seg helt trygg på safariturene pga. det høye sikkerhetsnivået som NYATIs dyktige rangere hele tiden sørger for.

Helene og Mogens: Vi hadde noen helt fantastiske turer med rangeren vår, Gidi, som på uhyre profesjonelt vis førte oss fra det ene dyret til det andre, lærte oss om atferden deres og hvordan man følger fotsporene deres. Men høydepunktet var da Eddie vekket oss den siste morgenen fordi han hadde hørt at løvene jaktet på en flokk med bøfler. Vi kjørte av sted i full fart, og han fant dem. Fire store hannløver la ned en stor bøffel sammen – helt utrolig å oppleve det på så nært hold. Selv barna syntes det var fantastisk og forstod at sånn er naturens orden.

Irene og Henrik: Vi opplevde utrolig mye på de sju dagene vi var på NYATI. Det var fantastisk å se dyrene i deres naturlige omgivelser. De deilige morgenvandringene og en fantastisk sundowner-tur, hvor vi la dyrene til sengs og fikk servert en deilig middag i naturen mens solen gikk ned. Det var superdyktige guider som visste alt mulig med på alle turene. Vi kunne fortsatt å ramse opp i det uendelige ...

En liten prat med NYATIs gjester

HAR DERE ET GODT RÅD TIL ANDRE SOM VIL PÅ SAFARI?

Elisabeth og Henrik: Vi valgte ikke bare å komme for å nyte, men også for å yte. Derfor tok vi med oss fotballer og tennisballer på township-turene. Der delte vi ut ballene i barnehagen og på skolen, noe som skapte stor glede blant barna. Vi kan også anbefale å være 14 dager på lodgen. Ukeprogrammet kan nemlig bli en smule tettpakket.

Helene og Mogens: Da vi besøkte en liten barnehage på den første turen vår, angret vi med en gang at vi ikke hadde tatt med oss noen leker fra overfloden på barnerommene der hjemme. På vår andre tur hadde barna våre derfor samlet inn leker på skolene sine, for å gi dem til barna i barnehagen. Det vakte jubel.

Irene og Henrik: Skal man på safari, vil vi anbefale at man kobler det sammen med noen ekstra dager enten i Cape Town eller på badeferie. De dagene man er på NYATI er nemlig så tettpakket av opplevelser at det er godt å se noe annet også. Vi hadde fire herlige dager i Cape Town, og neste gang kunne det vært deilig å avslutte med en badeferie.

/NYATI Safari

Elisabeth & Henrik Carlsen bodde i en NYATI River Bungalow
Helene & Mogens Kreutzfeldt bodde i NYATI Cheetah Camp med barn og barnebarn
Irene & Henrik Nordam bodde i en NYATI Olifant Villa med voksne sønner og svigerdatter

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.