23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Er det mulig å kombinere safari og badeferie?

Couple on the beach in Mauritius with local fisherman

8 August, 2021

Du behøver ikke å velge mellom enten badeferie eller safari

Det er ofte vanskelig å finne et feriealternativ som tar høyde for alles ønsker og behov. Det kan også være utfordrende å finne ferieløsninger som passer inn med familiens andre sommerplaner. En ferie i Sør-Afrika trenger imidlertid slett ikke å være enten det ene eller det andre – man kan fint finne fram til den perfekte balansen som alle blir fornøyd med.

Hvis du velger å dra på en safariferie, vil du naturlig nok bruke mye av tiden på å kjøre rundt i viltreservater og nasjonalparker og se på ville dyr. Det er imidlertid en vanlig misforståelse at man dermed er nødt til å velge vekk alle andre ferieopplevelser. I Sør-Afrika kan man nemlig få i både pose og sekk og kombinere safariferien med badeferie. Safari og badeferie er faktisk en særdeles god kombinasjon, og man kan for eksempel velge å avslutte en ukes safari med en uke ren avslapning med strand- og badeliv.

Er det mulig å kombinere safari og badeferie?

Badeferie på Zanzibar

I Afrika er det mange steder du kan kombinere safari med en avslappende badeferie, og ett av stedene som egner seg spesielt godt til avslappende strand- og badeliv etter en safari, er vidunderlig vakre Zanzibar. De fantastiske bildene av asurblått hav, palmer og kritthvite sandstrender taler for seg, og du vil nesten ikke tro dine egne øyne når du kommer dit og ser at virkeligheten er akkurat som på bildene!

Zanzibar har en sterk kulturarv som er preget av hundrevis av år med påvirkning fra både Afrika, India, Europa og den arabiske verden. I 2000 ble øyas hovedstad ført opp på UNESCOs verdensarvliste, og byen byr på koselige gater, kryddermarkeder på annethvert gatehjørne og solblekede steinhus.

Én spesielt viktig faktor når det gjelder badeferier, er været. De færreste lengter etter å ligge på stranda i regnvær, og de aller fleste synes nok det er morsomt å ha fått litt brunfarge etter en ferie i Afrika. Derfor er det lurt å sjekke værforholdene på Zanzibar for å finne ut når det er best å reise dit.

Er det mulig å kombinere safari og badeferie?

Mauritius – det ultimate strandparadis

Her finner du kritthvite strender, turkisblått hav og hoteller hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Øyas mangslungne historie har skapt et multietnisk samfunn med et fargerikt og mangefasettert kulturliv og kjøkken. Menyene er fulle av eksotiske og raffinerte opplevelser med anstrøk av afrikansk, europeisk, kinesisk, kreolsk og indisk kokekunst. Fargerike fisker, vakre korallformasjoner og krystallklart vann ønsker deg velkommen i en undervannsverden som er både forunderlig og fantastisk.

Mauritius er det perfekte reisemål for både voksne, barnefamilier og forelskede par ... 

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.