23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Forsikringer til Afrika-reisen

Forsikringer til Afrika-reisen

May 21, 2019

En safarireise i Afrika er i utgangspunktet en trygg og sikker reise. Både selve reisen og utfluktene foregår under kontrollerte forhold, og du ledsages av erfarne og pålitelige guider/rangere. De passer på at du alltid er i trygg avstand fra de ville dyrene. Vi anbefaler likevel at du har en reiseforsikring på alle reiser, som dekker alle eventualiteter i tilfelle uhellet skulle være ute.

"Visse innboforsikringer dekker store deler av en utenlandsreise, men for ekstra beskyttelse i tilfelle ulykker eller tyveri av dyrt utstyr som kamera og kikkert, anbefales du å tegne en mer omfattende reiseforsikring"

Skal du på safariferie, kan det være nyttig å ha en utvidet reiseforsikring. Visse innboforsikringer dekker mye av det som kan skje på en utenlandsreise, men for ekstra beskyttelse i tilfelle ulykker eller tyveri av dyrt utstyr som kamera og kikkert, anbefales du å tegne en mer omfattende reiseforsikring. Hvis du besøker byer som f.eks. Cape Town og Johannesburg, kan det være lurt å ha en forsikring som også dekker ulykker, tyveri og ran.

Forsikringer til Afrika-reisen

Hva dekker en reiseforsikring?

Innboforsikringen din vil nesten alltid gi noe dekning, men du bør kontakte forsikringsselskapet ditt i god tid før avreise for å sjekke hva som er inkludert i forsikringene dine. Betingelsene kan variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap og avhengig av reisemål. Ønsker du en bedre dekning, eller kanskje en lavere forsikringspremie, i tilfelle noe skulle skje underveis, kan du inngå en egen reiseforsikring. Vi anbefaler alltid at du har både avbestillingsforsikring og reiseforsikring. Det er reisedeltakerens ansvar å tegne de nødvendige reiseforsikringer. NYATI Safari påtar seg intet ansvar for manglende forsikringsdekning.

Forsikringer til Afrika-reisen

Avbestillingsforsikring via betalingskortet ditt?

Vi anbefaler alltid at du tegner en avbestillingsforsikring før du bestiller safarireisen din. Enkelte kortutstedere, f.eks. MasterCard Gold, tilbyr både avbestillingsforsikring og en tilleggsforsikring hvis du betaler turen med kortet deres. Tilleggsforsikringen dekker ofte forsinket ankomst og mistet bagasje. Kontakt banken eller kortutstederen din for å finne ut hva som er inkludert når du betaler safarireisen med betalingskortet ditt.

Europeiske Reiseforsikring tilbyr skreddersydd reiseforsikring

Hvis du ønsker å tegne en reiseforsikring som er tilpasset de spesifikke aktivitetene du skal delta i på reisen, f.eks. safariturer og storbyferie, anbefaler vi at du kontakter Europeiske Reiseforsikring som er en av de ledende spesialistene innen reiseforsikring. Du opplyser bare Europeiske om hva du skal gjøre på ferien, hvor du skal reise og hvilke aktiviteter du planlegger å delta på. Vil du ha en komplett forsikringsdekning til ferien din, er dette en problemfri og enkel løsning.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.