23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Hvorfor velge NYATI Safari til Sør-Afrika?

Hvorfor velge NYATI Safari til Sør-Afrika?

December 20, 2018

Drømmer du om å dra på safari i Afrika? Det kan det være vanskelig velge blant alle mulighetene, og derfor ønsker vi å hjelpe deg litt på vei ved å gi deg noen gode grunner til hvorfor du bør velge NYATI Safari som din reisearrangør. Vi har også spurt noen av kundene våre om hva de setter pris på ved å reise med oss – og hvorfor mange av dem velger å dra tilbake igjen til NYATI Safari Lodge. Vi vil gjerne dele svarene deres og våre innspill med deg som kanskje aldri har vært på safari før, og som gjerne vil ha litt inspirasjon til en safarireise til Sør-Afrika.

Hvorfor velge NYATI Safari til Sør-Afrika?

Ingen slitsomme bussturer: Etter en lang flyreise kan en lang og varm busstur virke temmelig uoverkommelig. Når du lander på den internasjonale flyplassen i Johannesburg, flyr du derfor videre med innenriksfly helt til Hoedspruit, som er den lokale flyplassen ved Krugerparken. Da slipper du en busstur på cirka seks timer.

Du bor på samme sted hele tiden: Når du reiser med NYATI Safari, bor du på det samme stedet i sju netter. Dermed får du muligheten til å komme helt tett innpå dyrelivet rundt Olifants River, elven du har utsikt til fra alle bungalowene og villaene våre. Du bor i vårt 10 000 ha store "Big 5"-viltreservat, som er en del av Sør-Afrikas berømte Kruger National Park

Fullt safariprogram er inkludert: NYATIs store safariprogram inkluderer to safariturer daglig i åpen safaribil (game drives) i vårt 10 000 hektar store, private del av Kruger National Park! I tillegg organiserer vi nattsafari, bushvandringer og solnedgangssafari. Opplev bushens ville dyr i sine naturlige omgivelser, hvor du har gode muligheter til å se "The Big 5" – altså løve, leopard, neshorn, elefant og bøffel. NYATIs godt utdannede og engasjerte rangere sørger for at du får store naturopplevelser i våre nye, åpne og sikre safaribiler. Vi har dessuten et stort utvalg av tilvalgsaktiviteter for deg som ønsker enda flere spennende opplevelser, inkludert luftballongtur, elvesafari og quad bike-safari.

Hvorfor velge NYATI Safari til Sør-Afrika?

All inclusive på NYATI Safari Lodge: I tillegg til et komplett safariprogram inkluderer oppholdet på NYATI Safari Lodge også alle drikkevarer og måltider – alt av ypperste kulinariske kvalitet. Det vil si at du får frokost, lunsj og treretters middag samt utsøkte lokale viner, sprit, øl, vann, alkoholfritt øl og vin under hele oppholdet. I tillegg får du bushmiddag og bushfrokost en gang i uken. Du kan altså glemme alt om tilleggsutgifter til mat og drikke og kan i stedet konsentrere deg om å nyte oppholdet og de vakre omgivelsene sammen med dem du er glad i. 

Private boforhold og gode fasiliteter: Rammene rundt oppholdet er private og eksklusive uansett hvor mange dere er som reiser sammen. Du kan velge mellom å bo i egen River Bungalow eller Olifant Villa Suite eller i vår private safarileir, NYATI Cheetah Camp. NYATIs Bush Spa, fitness-område, driving range, boma og deilige terrasse med restaurant og bar innbyr til atspredelse og rekreasjon mellom aktivitetene. Du kan også ta deg en dukkert i våre oppvarmede bassenger, hvor du har utsikt til de ville dyrene!

Høy tilfredshet: 99 prosent av gjestene våre er fornøyde med NYATI Safari og anbefaler oss gjerne til andre. Du kan lese alle kundeanmeldelsene om oss på Trustpilot her.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.