23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Internett og trådløst nett i Afrika

Internett og trådløst nett i Afrika

June 23, 2020

Hva slags dekning kan du forvente?

I forbindelse med planleggingen av en opplevelsesreise til Afrika er det mange som lurer på hvordan det er med internett der. Det korte svaret er ja, det er internett i Afrika. Det litt lengre svaret er at det kan være varierende styrke på signalet, avhengig av hvor du befinner deg. Du trenger ikke et lokalt SIM-kort for å kunne logge deg på det trådløse nettet på hoteller og restauranter. Som mange andre steder i verden, får du en Wi-Fi-kode som du bruker for å koble deg på. 

NYATI Safari Lodge tilbyr vi gratis trådløst nett som du fritt kan bruke når du oppholder deg på lodgen mellom alle safariturene. Her får du god mulighet til å dele alle safariopplevelsene dine med de der hjemme. Dekningen på lodgen kan være noe varierende – du er jo tross alt midt ute i den sørafrikanske bushen! Signalet er sterkest nærmest hovedbygningen vår, mens det kan være svakere i bungalowene, villaene og teltene. Derfor anbefaler vi at du oppholder deg i baren, restauranten, loungen eller ved bassenget når du vil bruke internett, siden signalet er sterkest der.

Internett og trådløst nett i Afrika

Internett på afrikanske hoteller

Internettet i Afrika er annerledes enn det vi kjenner fra for eksempel europeiske land. Nettet er generelt mer stabilt i byene enn for eksempel i Kruger National Park. Men noe av det unike ved en safariferie er da også at du kommer helt tett på dyrene og er omgitt av bushens lyder. Og langt borte fra byens hektiske støy kan du nyte naturen og roen. 

Dekningen kan altså variere, og det gjelder spesielt hvis du vil laste opp tunge videoer eller store bildefiler. Forbindelsen kan også bli tregere hvis dere er mange som kobler dere opp samtidig. Skal du forlenge ferien med noen dager i for eksempel Cape Town, vinområdet eller Johannesburg, vil du imidlertid oppdage at dekningen er mye bedre i disse områdene. 

Internett og trådløst nett i Afrika

Gratis PC

Når du skal koble deg på internett i Afrika, kan det være en god idé å bruke datamaskinene som står til fri avbenyttelse på de aller fleste hoteller. På NYATI Safari Lodge i Sør-Afrika har vi for eksempel en datamaskin som alle gjester kan bruke helt gratis.

Til slutt vil vi slå et slag for det å fokusere helt og fullt på selve reisen og være til stede i opplevelsen. Nyt muligheten til å logge av – ta en pause fra den digitale verden, og la de spektakulært vakre omgivelsene fylle alle sanser.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.