23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Kombiner safari med golfferie

Kombiner safari med golfferie

July 1, 2019

Sør-Afrika regnes som et av de bedre golflandene i verden. Her finner du 264 golfbaner, hvorav de fleste er av høy kvalitet og holder internasjonal klasse. Sør-Afrikas varierte landskap er med på å skape baner med god variasjon – det finnes ikke to som er like. Sør-Afrika står også på verdensrankinglisten. Landets beste golfspiller akkurat nå (2019) heter Ernie Els, og han står oppført på en 17. plass.

Det er utrolig populært å kombinere safariferie med golfferie, og dette lar seg lett organisere i Sør-Afrika. På NYATI Safari Lodge har du fri adgang til lodgens driving range, hvor du også kan låne køller gratis. Golf er en fantastisk måte å slappe av på etter eventyrlige opplevelser i Kruger National Park, og du er omgitt av vakker natur og kan glede deg over godt vær. På vår driving range kan du trene og finpusse golfspillet ditt, og har du lyst til å spille på noen av Sør-Afrikas kjente baner, kan du velge mellom flere 18-hullsbaner i verdensklasse i kjøreavstand fra NYATI Safari Lodge. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy en reise som kombinerer luksussafari på eiendommen vår og golf på nærliggende golfbaner. Vi kan legge opp et fullt ferdig program for deg hjemmefra, som inkluderer 2–3 dager med golf mens du fremdeles bor på NYATI Safari Lodge. Hvis planen bare er å spille golf én dag, kan du ved ankomst til lodgen bestille en runde på Hans Merensky-banen, en legendarisk 18-hullsbane hvor du spiller blant ville dyr som ferdes fritt og har fortrinnsrett på greenen.

Kombiner safari med golfferie

Safari og golf på vår egen safarilodge

Har du nettopp begynt å spille golf, kan du booke en time eller flere sammen med golfinstruktøren vår på NYATI Safari Lodge. Da får du hjelp til å bedre golfferdighetene dine på driving rangen vår. Vi arrangerer dessuten ofte små golfturneringer, hvor du kan måle ferdigheter mot andre gjester på lodgen. Vi arrangerer golfturneringer for både nybegynnere og erfarne spillere på forespørsel – en gøyal utfordring som kan supplere alle safariopplevelsene.

I tillegg til golf kan du velge å bli med oss på safariturene vi arrangerer i åpen bil på NYATIs eiendom i Krugerparken. Vi tilbyr solnedgangssafari, bushvandring, safaritur langs elven samt utallige uforglemmelige opplevelser på turer hver eneste dag, enten i bil eller til fots.

Kombiner safari med golfferie

Kombiner safari i Kruger National Park med noen dager i Sun City

Sun City er kjent som Afrikas Las Vegas, og man forstår raskt hvorfor. Sun City er et feriested og fornøyelsesmekka som ligger cirka 20 mil nord for Johannesburg. Her finnes det flere fantastiske hoteller, og mange av dem har et stort utvalg av aktiviteter. Her finner du også kasinoer, badeland, golfbaner, travbaner og en kunstig innsjø med sandstrand. Sun City ligger like ved Pilanesberg National Park, som byr på enda flere safariopplevelser for deg som ikke er mett etter en ukes safarieventyr på NYATI Safari Lodge.

Vi kan skreddersy en reise for deg, som kombinerer en safariferie på lodgen vår i Krugerparken med noen døgn i Sun City. Her finner du noen av Sør-Afrikas beste golfbaner – et par av dem er i særklasse og blir brukt til både nasjonale og internasjonale turneringer. Er du golfentusiast og drømmer om å teste ut det ypperste som Sør-Afrika har å by på innen golf, kan vi anbefale denne pakken på det varmeste. 

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.