23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Maten på NYATI Safari Lodge

Maten på NYATI Safari Lodge

January 16, 2019

En luksussafari med NYATI Safari byr ikke bare på fantastisk Big 5-safari og storslåtte naturopplevelser. Vi tar deg i tillegg med på en gastronomisk reise hvor fokuset ligger på lokale råvarer. 

Når du bor på NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp, er alle måltider inkludert i oppholdet. De fleste dager serveres frokosten på lodgen, men én dag i uken arrangerer vi frokost i bushen. Da serverer kokkene våre en deilig frokost under akasietrærne mens du kan nyte utsikten over bushen.

Lunsjen serveres alltid på lodgen eller i leiren med mindre du har kjøpt en av våre heldagsturer som tilvalg. På heldagsturene disker vi opp med lunsj i ekte Karen Blixen-stil underveis.

Maten på NYATI Safari Lodge

Til middag serverer vi en treretters meny på lodgen alle dager bortsett fra én kveld i uken, hvor vi trekker utendørs og gir deg en herlig middag i bomaen vår. En boma er en åpen bålplass. Her tilbereder kokkene våre tradisjonell afrikansk braai (grillmat) under stjernehimmelen. Du får smake forskjellige typer grillet kjøtt med tilbehør. Tradisjonen er en hyllest til utendørslivet som sørafrikanerne er så store tilhengere av.

Når været tillater det, tar vi deg også med på en herlig bushmiddag på vår eventyrlige sundowner-spot, Lion King, én gang i uken. Her kan du nyte utsikten og den magiske solnedgangen over et glass vin, mens kokkene våre tilbereder middagen som serveres under den sørafrikanske stjernehimmelen.

Maten på NYATI Safari Lodge

En sørafrikansk spesialitet som du også vil bli servert på NYATI Safari Lodge i løpet av uken, er en tradisjonell sørafrikansk gryterett kalt "potjie". Den tilberedes i "potjie pots", som er små, trebente støpejernsgryter, og som varmes opp ved hjelp av ved, trekull, tørt gress og til og med tørket avføring fra ville dyr. Retten består som regel av kjøtt og grønnsaker og serveres med ris. Du vil også få smake på lokalt vilt som kudu, springbukk og struts.

I tillegg til alle måltider er også alle lokale drikkevarer på NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp inkludert i oppholdet. Vi serverer gode sørafrikanske viner til måltidene, og i baren vår kan du få både lokale øltyper, drinker og brus. 

Er du glad i gourmetopplevelser, kan vi anbefale deg å forlenge ferien med et opphold i Cape Town eller vinområdet. Her finner du flere svært gode restauranter, og du kan forvente noen av det sørlige Afrikas største gastronomiske opplevelser, med delikate kvalitetsmenyer ledsaget av Sør-Afrikas verdenskjente viner.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.