23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Ny luksussafari med alt inkludert

Ny luksussafari med alt inkludert

October 15, 2018

I anledning NYATI Safaris 20-årsjubileum har vi bestemt oss for å lansere et helt nytt konsept på NYATI Safari Lodge. Fra sommeren 2019 vil oppholdet være all inclusive, dvs. at alle safariturer, måltider og drikkevarer er inkludert i oppholdet. I tillegg til frokost og lunsj serveres det en treretters middagsmeny hver dag, og alle lokale viner, sprit, øl, vann og alkoholfri vin kan nytes uten ekstra kostnad. En gang i uken vil vi organisere vinsmaking, og vi serverer også musserende vin til vår bushfrokost.

I samme forbindelse utvider vi safariprogrammet vårt til å omfatte to safariturer hver dag i åpne biler (game drives) i vårt private Big 5-viltreservat. Du kan altså bli med på safaritur på morgenen og på ettermiddagen, hver dag. På en av disse turene fokuserer vi på fuglelivet, mens en av de andre turene går langs Olifant-elven, hvor du har gode muligheter til å få sett flodhester, krokodiller og kanskje – hvis du er heldig – neshornet. I tillegg kommer vår store Big 5-safari, hvor vi drar til ytterområdene av NYATIs eiendom.

Ny luksussafari med alt inkludert

Som supplement til safariturene arrangerer vi bushvandringer to ganger i uken, og her forteller rangerne våre innsiktsfullt om stort og smått i naturen. Vi vil fortsatt tilby bushfrokost, bushmiddag og nattsafari en gang i uken, og vi vil også fortsette å arrangere sundowners et par ettermiddager i uken. Siden vi kun ferdes på vår egen eiendom, kan vi kjøre hvor vi vil og når vi vil. Det gir oss de aller beste forutsetninger for å få opplevd Krugerparkens ville dyr på nært hold. Vår 10 000 hektar store eiendom grenser til Kruger National Park, og siden det ikke er noen stengsler mellom vår eiendom og nasjonalparken, vandrer dyrene fritt over på vår eiendom.

Vi utvider vårt utvalg av tilvalgsaktiviteter, slik at det inneholder noe for enhver smak. Du kan blant annet velge mellom utflukter til for eksempel Drakensberge, golf, fisketur, luftballongtur, quad bike-safari og et besøk til den tamme flodhesten Jessica. Vi utvider utvalget fortløpende, så det gjelder å følge med på hjemmesiden vår for siste nytt.

Når du vil slappe av mellom alle safariopplevelsene, kan du gjøre det i lodgens hyggelige bassengområde, du kan skjemme bort deg selv med en behandling på vårt lille Bush Spa eller du kan rett og slett nyte dyrelivet langs elven fra din egen private terrasse.

Ny luksussafari med alt inkludert

Hvorfor velge NYATIs luksussafari?

  • NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp er ALL INCLUSIVE – det vil si at alle måltider og drikkevarer er inkludert. Du får også et komplett safariprogram med to daglige safariturer eller bushvandringer under hele oppholdet inkludert i prisen.
  • Du bor på samme sted under hele safarioppholdet og slipper å pakke kofferten flere ganger underveis.
  • NYATIs kunder flys alltid helt til den lokale flyplassen ved Krugerparken. Dermed slipper du en lang busstur på ca. 6 timer.
  • Vi tilbyr et stort og variert utvalg av tilvalgsaktiviteter for alle som ønsker å oppleve noe i tillegg til safariturer i bil eller til fots.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.