23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI-aften med middag

NYATI-aften med middag

November 5, 2019

14. november kan du tilbringe en magisk aften på Asminderød Kro sammen med NYATI Safari! Her vil vi skjemme deg bort med deilig mat, vin og masse reiseinspirasjon til den neste Afrika-ferien din. Først vil grunnleggeren av NYATI Safari, Jørgen Nielsen, ønske alle velkommen, før NYATIs medarbeidere holder et reiseforedrag på omkring en time. Kvelden avrundes med en kulinarisk middagsopplevelse av første klasse. I foredraget vårt forteller vi om noen av nyhetene på NYATI Safari Lodge og også litt om våre andre reisemål i det sørlige Afrika. Vi anbefaler nemlig alltid våre gjester å kombinere sin luksussafari med andre opplevelser når de først er i Sør-Afrika. Vi vil også fortelle om vårt store safariprogram i Krugerparken, som blant annet inkluderer to safariturer daglig. 

Du får hele arrangementet til en spesialpris på 345 danske kroner per person. Prisen inkluderer 2-retters middag med vin etter behag, kaffe og reiseforedrag (du sparer DKK 130,–). Kjøper du en reise i løpet av kvelden, refunderer vi beløpet. Programmet for kvelden:

  • Kl. 18.00–19.30 Velkomst og foredrag med fokus på nyheter på NYATI Safari Lodge
  • Kl. 19.30–21.30 Middag i Asminderød Salen bestående av:
    • Rosastekt kalveculotte med sesongens grønnsaker, ovnsbakte poteter og rødvinssaus
    • Vaniljeis med bærkompott, appelsinkrokan og nøtter
    • Vin etter behag
    • Kaffe

Vil du være med på vår NYATI-aften, melder du deg på via Asminderød Kros hjemmeside her, hvor du også betaler for arrangementet. Vi gleder oss til å treffe deg! 

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.