23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI-artikler i Jyllandsposten

Articles from NYATI Safari Lodge

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi hatt besøk av en journalist fra Jyllandsposten, og det har resultert i fire flotte artikler. Her kan du lese om journalistens opplevelser i Sør-Afrika sensommeren 2017, hvor han blant annet fikk prøve ut vår luksussafari, safari til fots, noen av utfluktene våre og et besøk i en av verdens vakreste storbyer, Cape Town. Artiklene er på dansk.

På NYATI Safari Lodge gir vi deg luksussafari i verdensklasse og uforglemmelige minner. Les mer om noen av opplevelsene som venter på deg ved Olifants River og i den sørafrikanske bushen.

På vår heldagstur fra NYATI Safari Lodge til Drakensberg følger du den berømte panoramaruten som byr på utallige spektakulære utsiktspunkter og opplevelser. Her kan du lese om fem små scener fra Drakensberg.

Vil du komme enda tettere på naturen, kan du starte ferien din med et par dagers fotsafari med mobil teltleir, før luksusoppholdet på NYATI Safari Lodge. Les mer om NYATI Safari til fots her.

Det er et opplagt valg å kombinere safariferien med et opphold i eller omkring vakre Cape Town. Herfra kan du dessuten enkelt utforske vinområdet. Les mer om journalistens opplevelser fra Cape Town, Taffelfjellet og Kapp-halvøya her.

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.