23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI med ny hjemmeside

NYATI Safari new homepage

July 31, 2017

Vi er i havn! Den nye hjemmesiden vår er endelig oppe og går. Ny formgivning, mer informasjon, flere bilder, flere reiser og flere reisetips. Vi har jobbet hardt i hele vår, men så synes vi da også at resultatet har blitt deretter, og vi håper at hjemmesiden vil falle i smak hos våre kunder. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger hvis det er noe du synes at mangler på hjemmesiden.

Vi har gjort hjemmesiden mer brukervennlig, og den kan nå åpnes på alle plattformer, dvs. mobil, nettbrett og pc. Vi har lagt til en rekke nye funksjonaliteter. Blant annet har mange kunder etterspurt væroversikter, og derfor har vi nå lagt til klimatabeller under Fakta om landene og under alle reiseforslag. Mange kunder spør oss også om safaribilene våre, og derfor har vi nå laget en beskrivelse av dem. Vi har samlet alle våre foretrukne lodges og hoteller i det sørlige Afrika og Indiahavet i en ny og enkel oversikt på hjemmesiden vår. Vi tilføyer hele tiden nye turer. Det seneste er vår NYATI safari til fots, som kan kombineres med en luksusuke på NYATI Safari Lodge og avsluttes med noen dager i Cape Town

Vi håper du finner masse inspirasjon til din neste Afrika-reise her på vår nye hjemmeside!

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.