23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI reiseforedrag på Fyn og Jylland

March 28, 2018

Vi i NYATI Safari er glade over at våre reiseforedrag har blitt møtt med så stor interesse. Etter utallige oppfordringer fra våre fynske og jyske kunder legger vi derfor ut på en rundtur med gratis reiseforedrag i april. Du kan høre oss på følgende datoer: 

  • 23. april 2018 kl. 18.00 på Restaurant PASFALL, Brandts Passage 31, 5000 Odense C
  • 24. april 2018 kl. 18.00 på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg
  • 25. april 2018 kl. 18.00 på Best Western Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Ålborg

Vi byr på et glass sørafrikansk vin, og så kan du bare lene deg tilbake og samle inspirasjon til den neste reisen din. Vi kommer til å fortelle om våre luksuslodger og Big 5-safari i Sør-Afrika, alle utfluktene og opplevelsene som venter på deg i Kruger National Park, og ikke minst hva som er inkludert i reisen når du velger NYATI Safari. Du vil også få høre om hvilke muligheter du har for å kombinere et safarieventyr med noen av våre andre spennende reisemål i det sørlige Afrika, deriblant Cape Town, Vinområdet, Victoria Falls, Mauritius og Zanzibar

Det er et begrenset antall plasser, så vi anbefaler at du melder deg på så raskt som mulig. Du kan melde deg på via hjemmesiden vår eller på e-postadressen nyati@nyati.com. Husk å si fra hvor mange dere er og hvilken dato dere ønsker å delta på. 

For våre sjællandske kunder holder vi reiseforedrag i Birkerød første tirsdag i hver måned. Også her skjer påmelding via hjemmesiden vår

Vi arrangerer også gjerne foredrag i Norge og Sverige på forespørsel. Ring eller skriv til oss med dine ønsker, så vil vi forsøke å samle noen deltakere og finne et sted i nærheten av deg på en valgt dato.

Vi gleder oss til å se deg på et av våre reiseforedrag.

/NYATI Safari Rejser

NYATI reiseforedrag på Fyn og Jylland
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.