23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI Safari feirer 20-årsjubileum

NYATI Safari feirer 20-årsjubileum

September 25, 2018

Mandag 1. oktober 2018 kan vi feire at det er 20 år siden vi åpnet dørene til NYATI Safari Lodge og begynte å selge reiser til Sør-Afrika. For å markere anledningen holdt vi en jubileumsmottakelse for kunder og samarbeidspartnere på Asminderød Kro i september. Vi vil gjerne si tusen takk til alle som tok seg tid til å stikke innom for å hilse på oss og gratulere oss med 20-årsjubileet. Vi er helt overveldet over hvor mange det var som ønsket å feire begivenheten sammen med oss.

I forbindelse med jubileet har vi fått laget en spesiell jubileumsvideo, som vi viste for første gang på mottakelsen, og som ble utrolig godt mottatt. Om du ikke var med på mottakelsen eller har lyst til å se videoen en gang til, finner du den her. Vi vil gjerne takke alle dere som har bidratt gjennom å sende oss gammelt materiale – både bilder og videoer. Det er alltid hyggelig å gjenoppfriske gamle minner :-)

NYATI Safari feirer 20-årsjubileum

Mye har skjedd siden vi sendte våre første gjester av sted til Sør-Afrika i 1998. Lodgen har vokst og fått flere fasiliteter, men beliggenheten ved og utsikten over Olifants River er fremdeles den samme. I dag består NYATI Safari Lodge av ti River-bungalower, seks Olifant Villa-suiter med eget basseng og vår private Cheetah Camp som er spesielt godt egnet for familier. 

Vi forsøker hele tiden å fornye oss og finne nye reisemål og mulige safarikombinasjoner, og på mottakelsen fortalte vi om noen av våre nye tilbud. Blant annet har vi satt sammen en ny reise hvor du kan kombinere luksussafari hos oss med et besøk i de tre kongerikene Lesotho, Swaziland og Zululand, og vi kommer også snart til å lansere en kombinert safari- og vinreise. I tillegg vil vi også presentere vårt nye konsept på NYATI Safari Lodge, med enda flere safariturer i åpne safaribiler og med flere tilvalgsaktiviteter for alle våre gjester som har besøkt oss flere ganger. Fra og med neste sommer er oppholdet “all-inclusive”, det vil si at både safariturer, mat og alle lokale drikkevarer er inkludert. Det siste året har vi dessuten åpnet NYATI-kontorer i Norge og Sverige. 

Vi gleder oss til å fortsette eventyret i mange år framover og til å ønske både gamle og nye kunder velkommen til NYATI Safari Lodge.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.