23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI Safari feirer 21 år i Sør-Afrika

NYATI Safari feirer 21 år i Sør-Afrika

September 25, 2019

1. oktober 2019 er det nøyaktig 21 år siden NYATI Safari Lodge åpnet dørene for første gang. Året før åpningen var særdeles travelt for Lisbeth og Jørgen Nielsen, som jobbet hardt for å virkeliggjøre drømmen sin. På åpningsdagen kunne de likevel stolt og lykkelig konstatere at resultatet var verdt innsatsen. Den vesle safarilodgen stod da klar til å ta imot deres første 12 gjester, som var alt de fire bungalowene på NYATIs 800 hektar store eiendom hadde kapasitet til i 1998. Det har skjedd mye siden den gang, og i dag består NYATI Safari Lodge av ti River-bungalower, seks Olifant Villa-suiter, tre luksustelt og en helt privat safarileir, Cheetah Camp. Lodgen har plass til totalt 78 gjester! NYATI Safaris private eiendom er i dag på hele 10 000 ha, og gjerdene inn mot Kruger National Park har også blitt fjernet. Det betyr at eiendommen ligger i åpen forbindelse med nasjonalparken, og siden dyrene ferdes fritt, har du gode muligheter til å få sett The Big 5. Vi kjører derfor safariturer kun i vårt eget viltreservat som nå er en del av Krugerparken.

NYATI Safari feirer 21 år i Sør-Afrika

All inclusive på NYATI Safari Lodge

Nylig endret vi vårt konsept på NYATI Safari Lodge, slik at du nå kan delta på to safariturer hver eneste dag. Safariturene kan i tillegg suppleres med bushvandringer, sundownere, frokost og middag i bushen samt nattsafari. Som gjest på lodgen står du fritt til å delta på alle safariturene. Vil du prøve noe annet, er det mange tilvalgsaktiviteter å velge mellom, inkludert fisketur, tur med luftballong eller helikopter, quad bike-safari og mye annet. Oppholdet har dessuten blitt all inclusive. Det vil si at i tillegg til et komplett safariprogram får du også alle måltider og lokale drikkevarer gratis når du bor på NYATI Safari Lodge.

NYATI Safari feirer 21 år i Sør-Afrika

Bursdagsreise tilknyttet vårt 21-årsjubileum

Vi feirer våre 21 år i Afrika med å tilby en spesiell bursdagsreise på utvalgte avganger i 2019–2020. I tillegg til et komplett safariprogram får du også en spesiell heldags panoramatur til Drakensberg og God's Window samt en halvdags elvesafari inkludert i oppholdet på disse avgangene. Vi gir deg dessuten ½ pris på en spaopplevelse i det vesle, koselige Bush-spaet vårt, og det står en flaske med sørafrikanske bobler og venter på deg på rommet ved ankomst. Vi har også oppgradert vinmenyen vil middagen, slik at du får førsteklasses sørafrikanske bursdagsviner til maten hver kveld. Som avskjed før hjemreisen på lørdagen arrangerer vi dessuten en spesiell bursdagsmiddag med show og dans fredag kveld.

NYATI Safari feirer 21 år i Sør-Afrika

Spesialtilbud på fire netter i Cape Town

I forbindelse med feiringen av 21-årsdagen vår har vi satt sammen et spesialtilbud som gjør at du kan forlenge bursdagsreisen med et opphold i Cape Town. Med dette tilbudet får du fire netter på Protea Hotel Cape Castle, inkludert frokost, transfer og fly for kun 3995 kroner ekstra. Du kan selvfølgelig også kombinere bursdagsreisen med en av de mange andre reisemålene vi tilbyr i det sørlige Afrika. 

Vi gleder oss til å feire våre første 21 år i Sør-Afrika sammen med mange nye og gamle NYATI-gjester.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.