23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI Safari kåret til Børsen Gazelle 2016

NYATI Safari get Børsen Gazelle prize 2016

December 1, 2016

Vi er så stolte over at NYATI har blitt kåret til Børsen Gazelle 2016. Og det er alle dere som elsker å reise med oss vi kan takke for det!

Her er vi på selve kåringen. Til venstre står salgssjefen vår, Claus Bo Becktoft, som har en lang karriere bak seg i reiselivsbransjen. Claus har en spesiell forkjærlighet for Sør-Afrika, og det beste han vet er å hjelpe kundene våre med å virkeliggjøre reisedrømmene sine. Sanne Pelch har vært i reiselivsbransjen siden 1987. Hun har i mange år nå spesialisert seg på skreddersydde feriereiser, hvor den reisendes ønsker og drømmer oppfylles til fulle – slik de gjør på vår fantastiske NYATI Safari Lodge. Steen Dyring har reist overalt i verden, og helt siden det reiseglade sekstitallet har han sendt gjester av sted stort sett overalt på kloden. Med sin gedigne erfaring bidrar han med det beste av råd og veiledning til alle som reiser med NYATI Safari. Lengst til høyre står vår høyt skattede regnskapsfører, Diana Bech, som har vært en hjørnestein i NYATI i over 7 år. Hun sørger for at det alltid er orden i sysakene, ikke bare på papiret, men også når det gjelder de mykere verdier, og det gjør at alle i NYATI stortrives :-).

Tusen takk til alle dere som har gjort dette mulig!

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.