23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI Safari, nå også til fots

NYATI Safari, nå også til fots

July 21, 2017

Nå kan du kombinere et safarieventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safariopplevelse til fots gjennom NYATIs eget “Big 5”-viltreservat som grenser opp til Sør-Afrikas berømte Kruger National Park. Safarivandringen byr på fantastiske natur- og dyreopplevelser, og du overnatter i to ulike mobile teltleire underveis. 

Om dagen vandrer du i rolig tempo rundt i vårt 10 000 ha store viltreservat. Når skumringen faller på, venter spennende solnedgangssafarier og middag ved leirbålet, før du går til ro for natten. 

Dere kan være maksimalt åtte gjester om gangen på safarivandring, så du blir en del av en liten og eksklusiv gruppe. Vandringer foregår alltid under ledelse av en profesjonell vandreguide og en tracker, så du er i trygge hender. Alle måltider underveis er inkludert, og mens du utforsker det mangfoldige landskapet på dagtid, pakker våre medarbeidere ned teltleiren og setter den opp på neste sted.  

Du kan lese mer om NYATI Safari til fots her.

Du kan kombinere safarivandring og luksusopphold på NYATI Safari Lodge med noen dager i en av verdens vakreste storbyer, Cape Town. Opplev blant annet Taffelfjellet, V&A Waterfront, Mandelas fengselsøy og mye mer. Du kan lese mer om kombinasjonsreisen her.

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.