23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI Safari på Ferie For Alle-messen

NYATI Safari at the travel fair in Herning

February 13, 2018

Helgen 23.–25. februar 2018 deltar vi på reisemessen Ferie For Alle i Herning i Danmark, hvor du kan finne oss på stand nr. G5657. Vi håper at mange NYATI-kunder, både nye og gamle, stikker innom og hilser på oss. Samtidig gleder vi oss til å møte mange blivende NYATI-kunder og til å fortelle om våre luksuriøse safarilodger i Sør-Afrika

Vi vil holde spennende reiseforedrag alle tre dagene, hvor vi forteller om luksussafaritilbudet vårt på NYATI Safari Lodge, samt om noen av de andre reisemålene våre sør i Afrika, inkludert Victoria Falls og Zanzibar. Vi viser filmer fra NYATIs safarilodger, som ligger i vårt private viltreservat. Viltreservatet er forbundet med Kruger National Park, hvor dyrene lever beskyttet og det er rikelig med muligheter for å oppleve Afrikas "Big 5".

Vi kan tilby kundene våre HALV pris på billetter til messen. Billettene gjelder på én valgfri dag. Det er mulig å kjøpe to billetter om gangen, og vi har 250 billetter til salgs. Det gjelder altså å være raskt ute. Under finner du en kode som du skal skrive inn sammen med opplysningene dine. Når kjøpet er fullført, mottar du billettene i pdf-format på e-post.

Klikk her for lenke til billettkjøp
Rabattkode: Ferie18-mjfi

Vi gleder oss til å se deg på messen. Vi kan love deg masse inspirasjon til din neste reise med NYATI Safari.

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.