23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYATI Safari på feriemesse

NYATI Safari at the travel fair

January 23, 2013

Det var fantastisk å oppleve så stor interesse for NYATI Safari på reisemessen Ferie og Fritid i Bella Centeret helgen som var. Vi gleder oss over å kunne nå ut til så mange reiselystne besøkende – og ikke minst så mange glade NYATI Safari-gjester! Vi elsker å høre om alle de fantastiske reiseopplevelsene dere har hatt med NYATI Safari :-)

Afrika er og blir et av verdens mest eksotiske reisemål, og det har alt å si at man reiser med en arrangør man er trygg på. Vi i NYATI Safari kvalitetssikrer løpende alle reisemålene våre. Derfor kan du som NYATI Safari-gjest føle deg 100 % sikker på at du får den beste Afrika-reisen på markedet til den aktuelle prisen.

Vi fortsetter vårt “roadshow” rundt i Danmark, og reiser denne helgen til Feriefeber-messen i Odense før vi avslutter turneen på reisemessen Ferie for Alle i Herning. Kom og besøk oss på messene – vi har med masse inspirerende materiell til din neste eventyrlige reise med NYATI Safari.

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.