23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Nye luksustelt på NYATI Safari Lodge

Nye luksustelt på NYATI Safari Lodge

July 18, 2019

De siste månedene har vi hatt det veldig travelt på NYATI Safari Lodge. Vi har nemlig jobbet med å gjøre alt klart til oppføringen av tre helt nye luksustelt. I starten av juli ble teltene endelig ferdig, og nå står de klare til å ta imot masse blide NYATI-gjester. NYATIs nye Rhino-telt har utsikt mot Olifants River og ligger midt mellom våre River-bungalower og Cheetah Camp. Våre første teltgjester er akkurat ferdige med oppholdet sitt, og tilbakemeldingene så langt har vært overveldende – de simpelthen elsker våre nye telt.

Mer plass til familier

I de senere år har vi dessverre ikke hatt nok ledig kapasitet på NYATI Safari Lodge til å kunne imøtekomme den store pågangen vi opplever, og i tillegg ønsker vi å kunne tilby barnefamilier flere muligheter. Dette er bakgrunnen for at vi besluttet å utvide lodgen med noen ekstra overnattingsboliger, og målet vårt var å tilby noe som var enda mer eksklusivt og autentisk – Afrika i ekte Karen Blixen-stil. Løsningen ble tre luksuriøse safaritelt. Når du bor i telt på safari, kommer du nemlig helt tett på naturen, og det gjør safariopplevelsen enda mer intens.

Nye luksustelt på NYATI Safari Lodge

Autentisk safariopplevelse i luksustelt

I våre tre nye Rhino-telt har vi lagt stor vekt på detaljene. De har alle de samme fasilitetene som River-bungalowene våre, og i tillegg får du mer plass. I teltet finner du en stor kingsize-seng samt en sovesofa som kan slås ut hvis dere er flere enn to som skal bo sammen. Dermed passer teltene perfekt for familier med inntil to barn. Alle teltene har eget bad med dobbel håndvask, diverse toalettartikler og privat toalett. Fra en stor privat og møblert terrasse har du fritt utsyn over Olifants River. Her kan du sitte mellom safariturene med en drink og glede deg over synet av flodhester, elefanter og andre ville dyr som med jevne mellomrom kommer forbi for å slukke tørsten. Er du skikkelig heldig, kan du oppleve The Big 5 fra din egen private terrasse! Teltene ligger i skjermede omgivelser like ved NYATI Cheetah Camp. Samtidig er du kun få minutters gange fra hovedlodgen, hvor du blant annet finner vår restaurant og bar.

Nye luksustelt på NYATI Safari Lodge

Boalternativer på NYATI Safari Lodge

Vil du skjemme bort deg selv litt ekstra på din neste luksussafari i Sør-Afrika, kan vi varmt anbefale våre nye Rhino-telt. Hvert telt har plass til inntil fire personer. Du kan selvfølgelig også velge å bo i våre populære River-bungalower, som har plass til 1–2 personer. Hvis dere er mer enn fire personer som reiser sammen, kan dere oppgradere til en av våre lekre Olifant Villa-suiter som har eget basseng og egen boma. Og hvis dere er en stor familie eller en gruppe på minst åtte personer, kan dere booke safarileiren vår, Cheetah Camp. Her bor dere helt for dere selv, i en egen privat leir med egen kokk og sjåfør/ranger. Du kan se bilder av alle boalternativene våre i bildegalleriet her. Uansett hvilken boligtype du velger, er oppholdet All inclusive. Det vil si at oppholdet inkluderer alle måltider, drikkevarer og to daglige safariturer i vårt eget 10 000 ha store "Big 5"-viltreservat i Kruger National Park. Vi gleder oss til å vise deg vårt Afrika. 

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.