23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Nyhet Nordisk safari

Eriksberg Hotel & Nature Reserve

March 9, 2018

Vi i NYATI Safari har innledet et spennende samarbeid med Nordens største safaripark, Eriksberg Hotel & Nature Reserve, som ligger i Sverige. På denne måten bidrar vi til å støtte deres viktige arbeid for bevaring av ville dyrearter her i Norden, deriblant Europas truede og svært sjeldne bisonokse. 

Eriksberg er et enestående naturreservat hvor du kan bli med på guidede rundturer både til fots og med bil, og oppleve alle dyrene som holder til i den ville naturen. På Eriksberg blir du dessuten skjemt bort med kulinariske opplevelser i luksuriøse omgivelser, akkurat som på NYATI Safari Lodge. Unn deg en herlig 3-dagerspakke, hvor du bor på et komfortabelt dobbeltrom og har alle måltider og utflukter inkludert. Eriksberg ble kåret til årets turistmål i 2017 i Sverige, med følgende begrunnelse "Dere har service i verdensklasse og fornøyde kunder. Dere skiller dere dessuten ut fra mengden på en positiv og inspirerende måte". 

Som et spesialtilbud i forbindelse med vårt nyetablerte samarbeid, får NYATIs gjester en gave når de sjekker inn. Les mer om oppholdet og hva som er inkludert, på hjemmesiden deres her.

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.