23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

NYHET: NYATI – nå også i Dubai

NYHET: NYATI – nå også i Dubai

November 27, 2019

Vi i NYATI Safari jobber hele tiden med å utvikle nye reisemål og reisekombinasjoner. Vårt mål er nemlig å gi deg det beste av alle opplevelsene Afrika har å by på – i kombinasjon med vår luksussafari på NYATI Safari Lodge. Vi tilbyr allerede mange destinasjoner i det sørlige Afrika, deriblant Victoria Falls, Mauritius, Zanzibar og Sør-Afrika, men nå kan du også velge å avslutte luksussafarien din med noen avslappende dager på Dubais hvite sandstrender, vår flunkende nye destinasjon. I Dubai kan du nyte deilig sol og et herlig klima mens du fordøyer alt det spektakulære du har opplevd på din safariferie i Krugerparken. I tillegg byr Dubai på det ypperste av shopping samt et vell av nye opplevelser om du ikke er mett etter NYATI-safarien.

NYHET: NYATI – nå også i Dubai

Gode grunner til å velge Dubai

Dubai byr på sol, strandliv, shopping og massevis av opplevelser – her er det noe for enhver smak. Vi kan nevne flere gode grunner til at du bør velge et stopp i Dubai på veien hjem fra det sørlige Afrika:

  • Hjemreisen blir oppdelt, slik at den siste strekningen hjem til Norge bare blir på drøye sju timer.
  • I Dubai skinner solen året rundt.
  • Her er det flotte hoteller for enhver smak – både for familier og par.
  • Dubai byr på flotte og barnevennlige sandstrender.
  • Du kan krydre reisen med arabiske opplevelser og stemning i de små basarene i Dubais gamle bydel.
  • Du kan bli med på ulike utflukter, for eksempel ørkensafari med middag i en beduinleir eller en båttur fra Dubais Marina.
  • Dubai er det ultimate mekka for deg som elsker shopping.
NYHET: NYATI – nå også i Dubai

Strandliv og årstider i Dubai

Hvis du drømmer om å avslutte luksussafarien din med sol, strand og herlige luksushoteller, er Dubai et godt valg. Du kan bo på den berømte palmen, hvor du også finner noen av Dubais beste strender. Her bor du i ro og fred. Hvis du foretrekker en kombinasjon av by- og strandliv, anbefaler vi at du bor ved Dubais Marina. Uansett hva du velger, har alle hotellene våre adgang til privat strand.

Dubai er en helårsdestinasjon. Her skinner solen året rundt. Nedbøren er minimal, og dermed er du garantert solskinn uansett når på året du reiser. Vær oppmerksom på at det kan bli veldig varmt i sommermånedene mai–september, men da er til gjengjeld hotellprisene mye lavere.

NYHET: NYATI – nå også i Dubai

Opplevelser og utflukter

Dubai byr på et vell av attraksjoner og opplevelser for store og små. Du kan for eksempel nyte utsikten fra verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, besøke Dubai Fountain for å oppleve det berømte fonteneshowet, vandre rundt i souken med alle sine små boder og ta turen til Dubais bymuseum for få et innblikk i byens historie.

I tillegg kan du velge mellom ulike utflukter. Vi anbefaler en solnedgangssafari i ørkenen med middag i beduintelt eller en kveldsseilas med middag om bord på en dhows, de tradisjonelle trebåtene som seiler på travle Dubai Creek. Eller hva med en speedbåttur forbi noen av Dubais mest imponerende bygninger og det ikoniske sjustjernershotellet Burj Al Arab? En rundtur med en åpen dobbeltdekkerbuss gir god oversikt over byen, og du kan hoppe av underveis hvis du får lyst til å utforske noen av områdene dere kommer til.

NYHET: NYATI – nå også i Dubai

Shopping i Dubai

Dubai er et paradis for alle som elsker shopping. Det er lett å forstå hvorfor Dubai også kalles Midtøstens shoppingmekka. Dubai har utallige imponerende shoppingsentre som fører stort sett alt mellom himmel og jord – og ofte til svært gode priser. Her finner du alle de kjente, internasjonale merkevarene og eksklusive butikker. Besøk for eksempel Dubai Mall, et av verdens største shoppingsentre, eller berømte Mall of the Emirates, som til og med huser en innendørs skibakke. Vil du shoppe mer lokalt, anbefaler vi et besøk i basarene – også kalt souken – i den gamle bydelen. Her finner du alt fra gull til fargerikt håndarbeid og herlige kryddere.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.