23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Opplev "The Big 10" på NYATIs eiendom

Opplev "The Big 10" på NYATIs eiendom

April 26, 2018

Som et av få steder i Sør-Afrika er det nå mulig å se "The Big 10" på NYATIs egen eiendom :-)

Siden vi utvidet viltreservatet vårt og fjernet gjerdene mot Krugerparken sommeren 2017, har et stort antall ville dyr kommet inn i reservatet. Vi er faktisk den safarilodgen i Greater Kruger National Park som kan skilte med flest elefanter. De kommer ofte i store grupper ned til elven for å drikke og leke. Nesten ukentlig ser vi "The Big 5", som i tillegg til elefanter består av løver, leoparder, bøfler og neshorn. "The Big 5" er en gammel jaktbetegnelse som stammer fra gamle dagers storviltjegere som mente at dette var de farligste dyrene man kunne jakte på og nedlegge i bushen.

I tillegg til disse fem kan du også oppleve fem andre store dyr – flodhesten, krokodillen, sjiraffen, sebraen og kuduen – rundt NYATIs safarilodger. Mange av disse kan du være heldig nok å se fra din egen terrasse på NYATI Safari Lodge, og du kan også møte dem på en av de mange safariturene vi organiserer i vårt eget viltreservat.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.