23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Panoramaruten og Blyde River Canyon

Panoramaruten og Blyde River Canyon

December 1, 2020

En av Sør-Afrikas mest spektakulære destinasjoner

Blyde River Canyon er uten tvil et av Sør-Afrikas vakreste naturområder. Her skjærer Blyde River seg gjennom de vakre fjellene og danner en storslått kløft. Utsikten har inspirert tallrike fotografer og kunstmalere til å forsøke å fange den helt spesielle atmosfære som råder i Blyde River Canyon og naturen i området.

Du kan oppleve fantastiske Blyde River Canyon når du kjører panoramaruten i Sør-Afrika. Da reiser du gjennom både Blyde River Canyon Nature Reserve, God’s Window og Drakensberg. Underveis får du oppleve en helt unik og fantastisk natur, og du kan glede deg til å bli overveldet av storslåtte fjell, høye fosser og naturskjønne daler. Panoramaruten byr på en frodig natur som står i sterk kontrast til bushlandskapet som du er omgitt av på safari i f.eks. Kruger National Park. Hvis du velger å dra til Sør-Afrika, bør du med andre ord absolutt unne deg denne opplevelsen.

Panoramaruten og Blyde River Canyon

Hva kan du oppleve ved Blyde River Canyon? 

Motlatse Canyon, som Blyde River Canyon også kalles, er et utrolig flott naturområde som omkranses av den majestetiske Drakensberg-fjellkjeden, hvor du også finner God's Window. Vi i NYATI Safari anbefaler alle gjestene våre å ta denne panoramaruten når de er på ferie i Sør-Afrika, og om du drar på luksussafari til NYATI Safari Lodge, kan du bli med på en rekke tilvalgsaktiviteter, inkludert vår heldagstur til Drakensberg. Underveis får du oppleve alle de spektakulære høydepunktene langs denne ruten, som er en av Afrikas vakreste. 

Du kan også utforske området på egen hånd. Ved Blyde River Canyon kan du for eksempel ta en helikoptertur gjennom det vakre fjellområdet, og liker du vandreturer, får du flere flotte muligheter til å oppleve den eventyrlige naturen på nært hold. En tredje mulighet er å bli med på en idyllisk båttur, hvor du seiler gjennom Blyde River Canyon – en opplevelse av de sjeldne!

Panoramaruten og Blyde River Canyon

Hva er God's Window? 

Når du tar panoramaruten i Sør-Afrika, passerer du blant annet God's Window. Dette er et utsiktspunkt hvor du – som navnet tilsier – får oppleve en helt guddommelig utsikt. Herfra kan du på klare dager skue ut over imponerende klipper, fjelltopper, fossefall og Blyde-elven, og det er umulig å unngå å la seg fascinere av måten naturkreftene har formet landskapet på og den helt særegne stemningen som skapes av de fabelaktige klippeformasjonene.

Panoramaruten og Blyde River Canyon

Besøk Blyde River Canyon på veien til Kruger National Park

Hvis du planlegger å dra på safari i Krugerparken, kan du besøke Blyde River Canyon på veien – avhengig av hvor du reiser fra. Blyde River Canyon er et naturlig stoppested hvis du er på bilferie. Mange reisende overnatter ved Blyde River Canyon når de er på vei til Kruger National Park. 

Sør-Afrikas panoramarute appellerer primært til naturelskere, men her får du også muligheten til å oppleve et litt annerledes dyreliv. Er du heldig, kan du oppleve både aper, sjakaler og fargerike øgler – dyr du ikke nødvendigvis ser på en safari, hvor det ofte er The Big 5 som står i fokus.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.