23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Vinn en lekker koffert

Vinn en lekker koffert

November 12, 2018

I forbindelse med lanseringen av vår nye rundreise til de tre kongerikene Swaziland, Lesotho og Zululand arrangerer vi en konkurranse hvor du kan vinne en flott ny koffert. Vi mener nemlig at ferien starter allerede når kofferten skal pakkes! Kofferten er fra Delsey og er det perfekte reisefølget på din neste tur til Sør-Afrika. Du deltar ved å gå inn på Facebook-siden vår og fortelle oss hvem du vil reise sammen med til NYATI Safari Lodge og de 3 kongerikene. Og vi blir selvfølgelig kjempeglad hvis du også vil like innlegget og følge oss på Facebook. Konkurransen varer kun kort tid, så du bør skynde deg om du vil være med i trekningen. Konkurransen avsluttes 25. november 2019 ved midnatt, og 26. november trekker vi en vinner. 

Du kommer rett til konkurransen ved å klikke her. På denne siden kan du også lese mer om premien og konkurransereglene våre. 

Vi gleder oss til å høre fra deg :-)

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.