23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Vinn en ryggsekk til ditt neste ferieeventyr

Vinn en ryggsekk til ditt neste ferieeventyr

September 14, 2020

Nå har du sjansen til å vinne en lekker ryggsekk som er perfekt til din neste safariopplevelse med NYATI Safari. Ryggsekken er en brun Arbor Classic fra Patagonia, og den passer perfekt på bushvandring eller hvis du skal på "NYATI Safari til fots" i forkant av en luksussafari på NYATI Safari Lodge. Pakk sakene, og gjør deg klar for nye safarieventyr. 

På vandretur i den sørafrikanske bushen

Skal du på vandretur i den sørafrikanske bushen, anbefaler vi alltid at du har med vannflaske, langermet overdel, solkrem, solhatt, kikkert og kamera, og til dette passer ryggsekken perfekt. Er det fare for kjølig vær eller regn er det i tillegg plass til både jakke og regntøy i sekken. Vær oppmerksom på at i Sør-Afrika er det påkrevd med lukkede sko på vandreturer. Sandaler er kun tillatt når du sitter i safaribilene våre eller beveger deg omkring på lodgens område. Vandreturene foregår alltid i et rolig tempo, slik at alle kan være med. Å vandre i naturen er en helt annerledes og autentisk del av et safarieventyr. Du opplever naturens lyder og lukter på en mye mer intens måte, og du er alltid ledsaget av en profesjonell vandreguide/ranger. Vi synes at denne flotte ryggsekken passer perfekt til safarivandring!  

Slik deltar du i konkurransen

Vil du ha en sjanse til å vinne ryggsekken? Da er det bare å gå inn på Facebook-siden vår og fortelle oss hvor du ønsker å dra så snart verden åpnes opp igjen. Du kommer rett til konkurransen her, hvor du også kan lese konkurransevilkårene våre. Hvis du i tillegg liker og deler innlegget vårt, blir vi veldig glade. Men ikke vent for lenge. Konkurransen avsluttes allerede klokken 8.00, mandag 28. september, og da trekker vi den heldige vinneren på Facebook. OBS: Du må ha en profil på Facebook for å kunne delta i konkurransen. 

Vi gleder oss til å lese svaret ditt!

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.