23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Vinn en ukes luksusopphold for 2 på NYATI Safari Lodge!

2017 competition - win a stay at NYATI Safari Lodge

November 24, 2017

Nå har du sjansen til å bli med på ditt livs safarieventyr med NYATI Safari og bo på første rad med utsikt direkte til Afrikas ville dyr! Vi feirer at vi har blitt en del av Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, og det gjør vi med å lodde ut et ukesopphold for to i egen River Bungalow med privat terrasse vendt ut mot Olifants River og Krugerparken. Oppholdet inkluderer måltider av høy kulinarisk standard samt eksklusive Big 5-safariopplevelser i vår private del av Krugerparken. 

Konkurransen foregår på Facebook-siden vår. Du deltar ved å like oppslaget vårt og dele ditt beste "Big 5"-safaribilde. Vi plukker ut vinneren blant de 10 bildene som får flest likes. Vi blir ekstra glade om du også vil like siden vår:-). Klikk her for å gå direkte til konkurransesiden.

Konkurransen avsluttes 4.1.2018, og vinneren offentliggjøres 5.1.2018, så du har fremdeles tid til å delta. Les konkurransevilkårene her.

Hvis noen lurer på hva “Big 5” er, så er det en betegnelse på de fem store villdyrene løven, leoparden, elefanten, bøffelen og neshornet, som alle ferdes fritt på vår eiendom!

/NYATI Safari Rejser

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.