23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Vinn luksusopphold på NYATI Safari Lodge

Vinn luksusopphold på NYATI Safari Lodge

October 14, 2019

Drømmer du om å dra på safari i Sør-Afrikas berømte Kruger National Park, kan drømmen nå bli til virkelighet hvis du har hellet med deg. Akkurat nå kan du nemlig vinne et opphold for to personer på NYATI Safari Lodge. Her vil du få ditt livs safarieventyr og bo på første rad med utsikt til Afrikas ville dyr. Vinneren av konkurransen får et sju dagers luksusopphold for to personer i egen River Bungalow, med privat terrasse ut mot Olifants River, alle måltider og drikkevarer, et stort safariprogram i vår private del av Krugerparken samt transfer til og fra flyplassen inkludert. Safariprogrammet inneholder to daglige safariturer i åpne biler, sundownere, bushvandring og nattsafari. Oppholdet må legges mellom 1. mai og 31. august 2020. Vær oppmerksom på at flybilletter ikke er inkludert, men at vi gjerne hjelper deg med å bestille fly. 

Du deltar i konkurransen ved å gå inn på Facebook-siden vår og fortelle oss hvem du vil ta med deg på ditt livs safarieventyr – hvis du skulle være så heldig å vinne. Vi blir ekstra glade hvis du vil like nettsiden vår og dele innlegget. Det kan jo hende at det er din beste venn som vinner, og som tar deg med på reisen! OBS: Du må ha en profil på Facebook for å kunne delta i konkurransen.

Du kommer rett til konkurransen vår her. Du kan lese mer om konkurransen og konkurransevilkårene på denne siden. Konkurransen avsluttes 28. oktober klokken 8.00, og deretter trekker vi vinneren. Ikke vent for lenge om du vil delta i konkurransen.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.