23 96 65 96
Søk
NYATI Safari-bloggen

Vinn to Lonely Planet-bøker om Sør-Afrika

Vinn to Lonely Planet-bøker om Sør-Afrika

April 26, 2019

Hvis du drømmer om å dra på luksussafari i Sør-Afrika og kanskje også ønsker å besøke en av verdens vakreste storbyer, Cape Town, får du nå muligheten til å vinne to bøker fra Lonely Planet, som du kan bruke for å forberede deg til turen. 

Sør-Afrika er et mangfoldig land som byr på opplevelser for alle. Kruger National Park er med sin store variasjon av ville dyr, en av verdens beste safariparker – og selvfølgelig får du gode muligheter til å se "The Big 5". NYATI Safari Lodge ligger i åpen forlengelse av Krugerparken, og her får du bli med på luksussafari med alt inkludert – et stort safariprogram, alle måltider og alt av lokale drikkevarer. Du kan kombinere safarieventyret ditt med et besøk i kongerikene Lesotho og Swaziland, hvor du blant annet får oppleve fantastiske landskaper og fargerike kulturer. Du kan også velge å kombinere safariferien din med noen dager i Cape Town. Der kan du nyte utsikten fra toppen av Taffelfjellet, spise frokost i det populære havneområdet V&A Waterfront, ta båten over til Mandelas fangeøy, Robben Island, eller dra på utflukt til Sør-Afrikas idylliske vinområde. Du kan også forlenge ferien med noen dager og kjøre en tur langs Garden Route, en av verdens vakreste kyststrekninger. 

Du kan vinne reisehåndbøkene og finne ut mye mer om hva Sør-Afrika har å by på ved å delta i loddtrekningen vår. Det gjør du ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt via denne lenken – klikk her. Her kan du også lese konkurransevilkårene våre. Vi blir naturligvis også glade om du liker Facebook-siden vår og deler innlegget vårt. OBS: Du må ha en profil på Facebook for å kunne delta i konkurransen.

Konkurransen varer i et begrenset tidsrom, så skynd deg å melde deg på hvis du vil være med i loddtrekningen. Konkurransen avsluttes 7. mai klokken 8.00, og etterpå trekker vi den heldige vinneren.

/NYATI Safari

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.