23 96 65 96
Søk

NYATI Bryllupsreiser

NYATI Safari er eksperter på å arrangere bryllupsreiser til Afrika og Indiahavet. Med sin overveldende natur, fascinerende dyreliv, fantastiske solnedganger og funklende stjernehimmel danner Afrika det perfekte bakteppet for bryllupsreiser.

En bryllupsreise til Sør-Afrika med NYATI Safari byr på romantikk, luksus og eventyr midt i vill natur. Skjem bort dere selv med en privat, eksklusiv River BungalowNYATI Safari Lodge som ligger midt i Greater Kruger National Park med panoramautsikt over Olifants River og Sør-Afrikas bush. Her kan dere sitte og nyte dyrelivet langs elven fra deres egen terrasse.

Les mer om NYATI Bryllupsreiser

Romantisk safari og uforglemmelige opplevelser

På NYATI Safari Lodge kan vi oppfylle de aller fleste ønsker dere måtte ha for bryllupsreisen deres. Vårt inkluderte safariprogram er omfattende og inkluderer blant annet storslåtte safari- og naturopplevelser i vårt eget "Big 5"-viltreservat. Og har dere lyst på en helt spesiell opplevelse, kan dere bl.a. velge å dra på en magisk ballongsafari langs Blyde River og Drakensberg mens solen står opp. Alle måltider hele uken er inkludert, og dere får også en helt privat og romantisk treretters middag for to som vi serverer på en valgfri kveld under oppholdet. En bryllupsreise til Afrika gir minner for livet og en fantastisk start på livet deres sammen.

Bryllupsreise med safari og paradisstrender

Vil dere avslutte bryllupsreisen i intime og romantiske omgivelser, anbefaler vi at dere kombinerer safarioppholdet med en avslappende badeferie i strandparadiset Mauritius eller på eksotiske Zanzibar. Etter en uke med fantastiske safariopplevelser i Sør-Afrika, kan dere slappe av og nyte hverandres selskap i herlige omgivelser på et av hotellene våre i Indiahavet. 

På Mauritius kan dere boltre dere i avslappet luksus. Her handler det om god mat, fantastiske hvite sandstrender med vaiende palmer og herlige hoteller med førsteklasses service. Zanzibar byr på asurblått hav, flotte strender, tradisjonelle dhows med sine karakteristiske, hvite seil, krydderplantasjer og historiske Stone Town. Uansett om dere drømmer om spennende opplevelser i eksotiske omgivelser eller ren avslapning på Bounty-strender, finner vi det perfekte hotellet til dere som avslutning på safarituren.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.