+47 23 96 65 96
Søk

NYATI Bryllupsreiser

NYATI Safari er eksperter på å arrangere bryllupsreiser til Afrika og Indiahavet. Med sin overveldende natur, fascinerende dyreliv, fantastiske solnedganger og funklende stjernehimmel danner Afrika det perfekte bakteppet for bryllup og bryllupsreiser.

En bryllupsreise til NYATI Safari Lodge byr på romantikk, luksus og eventyr midt i Afrikas ville natur. Skjem bort dere selv med en egen, eksklusiv River Bungalow midt i Great Kruger National Park, med panoramautsikt over Olifants River og den sørafrikanske bushen. Dere får en privat terrasse, hvor dere kan sitte og nyte det rike dyrelivet langs elven.

Bryllup blant Afrikas ville dyr?

Pakk brudekjole og morgengaver, og legg ut på drømmereisen. Glem alt om svigermødre, langtekkelig planlegging og borddekorasjoner, og se heller for dere en vielse omgitt av Afrikas ville dyr med Sør-Afrikas vakre Olifants River som bakgrunn. Uansett om dere ønsker en intim og romantisk seremoni med de nærmeste eller en eksotisk og festlig begivenhet for hele familien og venner, garanterer vi at dere får en uforglemmelig opplevelse!

På NYATI Safari Lodge kan vi oppfylle stort sett alle ønsker dere måtte ha for bryllupsreisen, og vi kan til og med arrangere en juridisk gyldig vielse foretatt av en lokal prest. Og ønsker dere en vielse på hvite sandstrender med turkisblått hav i bakgrunnen i stedet for Afrikas natur, kan vi gi dere det også. Ta kontakt og fortell oss om reisedrømmene deres, så skreddersyr vi en pakke som er perfekt tilpasset ønskene, drømmene og budsjettet dere har.

Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 21 61 16 21 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.