+47 23 96 65 96
Søk

NYATI Familieferie

Å reise på familiesafari er en fantastisk opplevelse for barn i alle aldre, og Sør-Afrika er det opplagte valget for både store og små. NYATI Safari tilbyr en helt unik form for Big 5-familiesafari, hvor familiens ønsker settes i høysetet. Sammen med våre erfarne rangere og i nye, sikre safaribiler får dere oppleve naturen og de ville dyrene i barnehøyde. Og reisen kan avsluttes med en badeferie på Zanzibar eller Mauritius.

Les mer om NYATI Familieferie

Safari i eget tempo

Med vårt private safarikonsept for barnefamilier ønsker vi i NYATI Safari å legge til rette for en enestående opplevelse. Våre romslige lodger og splitter nye bilpark gjør det mulig å skreddersy vår luksussafari slik at alle generasjoner kan delta. Hvis dere er en familie på minst åtte personer, kan dere velge å bo i vår flotte NYATI Cheetah Camp, hvor kvalitet og personlige preferanser prioriteres. Dere får deres egen private safarileir på 500 m2 og kan nyte et luksuriøst opphold med egen kokk og privat sjåfør/guide i egen safaribil. Det gjør at dere kan bestemme tempoet helt selv. Blir barna slitne, kan dere forkorte safarituren. Eller dere kan velge å starte ettermiddagsturen tidligere, slik at barna kommer i seng litt tidligere. Har dere individuelle ønsker eller behov, kan vi tilpasse programmet i henhold til dette. Alle de inkluderte safariutfluktene er private. Det betyr at dere selv bestemmer hvor lenge turene skal vare. Skal dere på den store generasjonsreisen med besteforeldre, barn og barnebarn, kan vi skreddersy reisen spesielt for dere, tilpasset både store og små, og gi dere en tur dere aldri vil glemme.

Barnevennlige boforhold

Er dere en mindre familie på inntil seks personer, kan dere velge å bo i vår hyggelige familiebungalowNYATI Safari Lodge. Her kan dere kose dere på en egen privat terrasse og nyte utsikten over elven og den sørafrikanske bushen. Dere kan også velge å bo i en helt privat Olifant Villa Suite på 200 m2. Våre store luksusvillaer har eget basseng, privat boma og en stor, møblert terrasse som vender rett ut mot Olifants River. Luksusvillaene innbyr til avslapning i hengekøyen mellom alle safariturene og fullt privatliv sammen med barna. Hvis dere er en mindre familie på to voksne og ett eller to barn, kan dere bo i et av våre nye Rhino-telt – romslige luksustelt på hele 75 m2 i ekte Karen Blixen-stil. Hvert telt har sin egen store, møblerte terrasse, hvor dere kan sitte og nyte utsikten over elven og bushen.

Avslutt ferien på stranden

Vil dere ha enda flere opplevelser med dere hjem, kan dere for eksempel avslutte familiesafarien med et par dager i Cape Town. Dere kan også fortsette til Plettenberg Bay ved Garden Route, hvor det er flotte og familievennlige strender – eller ta turen videre til tropiske Zanzibar eller paradisøya Mauritius. Flere av hotellene vi benytter der, tilbyr gode fasiliteter som er velegnet for familier som reiser med barn.

Få tilbud
Kontakt oss
Kontakt Nyati
Ring oss på +47 23 96 65 96 eller skriv til:
Vennligst skriv inn alle nødvendige felt
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send
Dette nettstedet bruker funksjoner som eldre versjoner av Internet Explorer ikke støtter. Du bør derfor endre eller oppgradere nettleseren din.